![]() |
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Daca Cosmote vor atrage clienti noi de partea lor (majoritatea provenind din mediul rural, desigur) sau vor smulge din actualii clienti ai Orange sau Vodafone acestia doi vor fi nevoiti sa scada tarifele sau isi vor lua 'la revedere' de la procente importante din bazele lor de clienti. Singura solutie ramandu-le sa-si ieftineasca tarifele la servicii. Si asa vom asista la cresterea competitivitatii de pe piata telefoniei mobile. Nu stiu exact, dar se pare ca intre Orange si Vodafone (fosta Connex) ar fi existat o intelegere 'anti-trust' si o strategie comuna prin care cei doi si-au destabilizat concurenta neieftinind sau chiar marind tarifele serviciilor. (Am citit asta intr-un articol din ziarul Capital). Ideea este ca daca in viitor Cosmote vor castiga un numar important de clienti, ceilalti doi vor fi nevoiti sa-si scada imediat tarifele serviciilor. Din cate se pare la inceputul anului viitor Ministerul Tehnologiei si Informatiei ne mai face o surpriza prin ieftinirea tarifelor de interconectare intre operatori iar la sfarsitul anului viitor, lansarea unei baze de date comuna intre cei 3 sau 4 operatori prin care utilizatorii isi vor putea schimba operatorul putand sa-si pastreze numarul de telefon de la operatorul anterior. Deci viitorul suna bine in domeniul telefoniei mobile pentru anul viitor. Sa vedem insa! | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
| ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
sa va zic de abonamentul meu de mobil... 1$ abonament 1cent in grup 5 centi in romtelecom si reteaua mama 11 centi in orice alta retea 15 centi in europa, canada si sua 1,1$ thuraya ?? iridium (vreo 2 si un pic ) care e reteaua mama ? | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
dupa citeva calcule cu ultimele facturi in fata (am mai multe abonamente la Connex) am ajuns la concluzia ca postul meu de mai sus in care ziceam ca 'nici nu ma gindesc la Cosmote' s-ar putea sa fi fost pripit avind in vedere ca rareori scad sub 2 milioane per factura si unele au peste 5 ani vechime deci bonusuri incluse, cu optiuni de convorbiri intensiv+numere favorite, s-ar parea la prima vedere ca poate la Cosmote ar fi mai avantajos am tras o fuga azi pe la ei, cam asta am aflat : nu se pot face mai mult de doua abonamente pe persoana fizica din care pentru al doilea trebuie depus un acont de 2 x valoarea urmatorului abonament din lista, adica de ex. daca vreau al doilea abonament sa fie de 29e tre' sa depun acont 2x53e (plus TVA evident) bani care mi se restituie peste 4 luni sau mi se pot folosi la plata facturilor tot peste 4 lunitrebuie platite in avans doua luni la semnarea contractului pina la 31 dec. ofera 6 luni de abonament gratuit (din 2006 cine stie ce alte promotii or sa fie, am aflat ca or sa fie optiuni gen numere favorite de la anu printre altele), cele 6 luni gratuite fiind a 3-a, a 9-a si a 12-a din primul an si la fel si din al doilea presupunind ca stai mai mult de un an la ei, perioada pe care se face contractul iti poti alege gratuit numar gold ca sa-i zic asa nu mi se ofera nimic ca ma mut de la concurenta cu mai multe abonamente destul de vechi, macar la Orange as putea obtine asta n-au inca DirectDebit cu nici o banca, ma rog, lucru mai putin important pt. unii, nu si pentru mine, insa o sa se remedieze asta in curind for sure telefoanele care le ofera nu sint codate, indiferent daca le cumpar la liber sau la unul din abonamente | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
am si eu o intrebare pt voi: cine stie sigur daca o cartela cosmote va functiona intr-un telefon cu retea doar pe 900 MHz. intreb pt ca vreau sami iau o cartela dasta pt SMS si am o Nokie 5110 pe undeva prin casa, dar e codat pe connex, si vreau sa stiu dca merita sa dau banu sal decodez
| ||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Am abonament la connex de 5 ani. 5$ / luna, 200 minute dupa ora 17 la 4 centi, +3$ pt 10mb gprs,30 min fidelitate, SMS 0,07centi. In momentul asta am de plata 36$ la connex, deci clar un abonament de genul: Cosmote 240min nationale la 29E, sms la 0.05centi + internet GPRS la 2,5 euro cu 12mb inclusi ar fi mai avantajos pt. mine. Maine trec pe la baetii de la Cosmote sa vad ce e de facut.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
si eu sunt incantat de oferta cosmote care in momentul asta mi se pare cea mai buna,cel putin pentru oamenii care vorbesc mult la telefon,dar totusi nu m-as grabi foarte tare...as mai sta o luna doua sa vad raspunsul connex si orange...daca astia nu misca nimic...atunci da | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Deci clar au preturi mai bune decat concurenta. Ab. de 16 euro la Cosmote cu 120min incluse si 12centi/min orce destinatie. La orange acelasi nr. de minute si 12 centi doar in retea e 30$, asta ar veni cam 10$ mai mult. Eu sunt abonat de 4 ani la Connex si de curand am vrut sa-mi activez o extraoptiune dar am fost refuzat pe motiv ca am ab. prea vechi, pe care nu se pot pune extraxoptiuni, chestie ce m-a suparat destul de tare. Ma gandesc foarte serios sa trec la Cosmote.
| ||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Alea 100 de SMS-uri sunt numai in reteaua lor. Iar cand comparati tarifele, tineti cont ca la Cosmote sunt exprimate in euro, pe cand la ceilalti operatori sunt in dolari.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Orange-ul o sa se duca de rapa cat de curand o sa vedeti voiii , nimeni nu estimeaza grozavia asta dar mai mult ca sigur se va intampla in cel mult 2 anii nu vreau sa supar pe nimeni aici . in special pt... cei care au apelat la "orangina '' dar parerea mea ca nicioadata de cand au aparut pe piata rom.. de cand a disparut DIALOGU nu au avut niciodata oferte si promotii mai bune ca astora de la CONNEX ...... Acum ca a aparut Cosmote si cu oferte care or sa fie din ce ince mai avantajoase si atractive situatia o sa se schimbe radical ,si cred sootto ,ca o sa le fure din abonatii si "cartelistii " d. p . ORANGE avizz grecii nu or sa se de-a batuti asa usor niciodata mai ales ca ei au cam acaparat evolutia telecomunictiilor in EUROPA DE EST ( VEZI Bulgaria , Albania ,Macedonia ,Grecia si cine stie dak or ajunge sa se extinda si pe latura fostei Iugoslavii ,in Serbia , Croatia . s.a.m.d.) si Vodafone-ul o sa aibe de furca cu ei ijn conceptia concurentei pe orice latura #### | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
Presupun ca vorbesti subiectiv, ca fiind abonat la connex.. Hai sa nu intram in polemici dar ce ai zis tu e tras de coada.. Orange au avut oferte mai bune in ultima vreme decat orange.. Acum nu zic nimic de Cosmote, sper sa apara ceva misto de la ei | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
Apropos stai linistit ca io nu ma agit dupa reteaua CONNEX ai inteles tu gresit ca iy favorizez io pe ei doar in mintea ta dar nu am abonament la ei decat de 1 an si 8 luni de zile si ma paste gandu sa anulez contractu' si merg pe mana cartelei la ei si prefer mai nou sa imi fac un abonament nou-nout la COSMOTE .. deci nu are nici o acoperire parerea ta ca io nu ma oftic dupa cine stie ce chestii partajateeeee deapppppp!!!!!!!. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |