Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-12-2005, 22:38   #121 (permalink)
Registered User

nociv's Avatar

Eu zic ca daca Cosmote nu ar fi venit cu un plan tarifar sub cel al pietei, era mort din start, spre ex. mie mi se pare foarte avantajos Cosmote 240, imi regasesc in acest ab. nevoile mele de comunicare.
Deja nu'i mai suport pe astia de la connex... platesc cate 7 - 800000 si am un plan tarifar tampit, plus ca la connex cei mai importanti sun noii veniti in retea si nicidecum cei cu vechime.. o sa-l trec pe cartela (asta pt. cei care mai ma suna)... si fac ab la Cosmote

nociv is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2005, 00:02   #122 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

mda, zis si facut, bye bye momentan doar 3 abonamente la Connex, am facut unele noi la Cosmote, 2x240 si 1x120

am stat mai bine de doua ore la ei ca le este inca varza intranetu', incepatori peste tot acum ca au dat de mine care vroiam multiple abonamente s-au lovit prima data de nu-stiu-cite intrebari

anyway, am luat niste numere gold de nu le venea nici alora sa creada ca mai sint disponibile (ca sint din seria veche a Cosmorom), asta e, o fi fost lume care n-a mai platit si li s-au reziliat contractele

telefoanele nu sint codate intr-adevar

aici unde stau (1 Dec.) am semnal putin mai bun decit aveam inainte la Connex (2G, ca 3G aveam 1 liniuta, degeaba aveam super-telefoane)

ajung de sarbatori prin locuri mai putin umblate, o sa vad cum stau cu acoperirea, parca vad ca toti nu pot suna de anu' nou ca le e ocupata reteaua si nici eu nu pot ca n-am acoperire

Fyl is online now    Reply With Quote
Old 16-12-2005, 08:15   #123 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Fyl, sa ne zici cum merge GPRS-ul please ! Ma intereseaza viteza reala de download.

Petre Ţuţea

Bogotta is online now    Reply With Quote
Old 16-12-2005, 16:45   #124 (permalink)
Registered User

OzTm's Avatar

Ca un mic rezumat, relansarea Cosmo mi se pare un mare fâsss.
Mie personal abonamentele nu mi se par asa tentante incat sa treaca lumea masiv la Cosmote. Preturile sunt comparabile cu cele de la Connex-Vodafone, doar ca, de exemplu, ai 120 de minute in loc de 100, dar daca tii cont si de faptul ca nu ai nimic legat de loialitate, si ca unii nu te vor mai suna din cauza ca au tarife mari catre alte retele, mai bine o lasi balta... parerea mea...

Iar cartela... m-au bucurat initial cifrele alea. Dar avand in vedere ca, la fel, tarifele sunt exprimate in euro si nu $, nu e mare branza cu tariful unic de 0.16 euro, pentru ca inseamna peste 0.19$. Iar cele 100 sms-uri cu 0.015 euro (cu extraoptiunea) sunt doar in reteaua lor In rest, tariful unui sms e de 0.05 euro, in timp ce la Connex poti trimite de pe cartela sms-uri cu 0.04 $ (lucru foarte enervant, atat timp ca cei care platesc abonament au 7 centi sms-ul, exceptie facand extraoptiunea de sms, care e vai de capul ei)
Singura chestie ar fi cei 41 de euro pe care ii primesti gratuit. Dar in rest...

OzTm is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2005, 22:40   #125 (permalink)
Registered User

Ha ! old cosmorom client!

Sal!Eu am abonament cosmorom[tip angajat romtelecom]+abonament gratuit,10 sms gratuite in orice rete si international!,cosmorom favorit=5 centi pe minut[$]3 nr. favorite,romtelecom favorit=10 centi pe minut[3 nr. favorite],alte nr.cosmorom =10 centi,romtelecom 12 centi,alte retele 12 centi pe minut---------si pot sa spun ca de 3 ani sunt multumit....

tukman is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2005, 18:03   #126 (permalink)
Registered User

Pana la urma a folosit cineva intensiv reteaua Cosmote?
Acoperirea cum e? Semnalul e ok?

user098 is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2005, 18:25   #127 (permalink)
Registered User

Marele neajuns la Cosmote e lipsa extraoptiunilor gen Nr. favorite sau Ore favorite etc. Eu personal am vre-o 2-3 numere cu care vb. mai mult pe luna si acele extraoptiuni imi sunt indispensabile.

andrei83 is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2005, 20:25   #128 (permalink)
Registered User

OzTm's Avatar

Quote:
Originally Posted by andrei83
Marele neajuns la Cosmote e lipsa extraoptiunilor gen Nr. favorite sau Ore favorite etc. Eu personal am vre-o 2-3 numere cu care vb. mai mult pe luna si acele extraoptiuni imi sunt indispensabile.
Eh... cei care au
Quote:
abonament cosmorom[tip angajat romtelecom]+abonament gratuit
au si extraoptiuni cu numere favorite, platesc si in dolari...
Quote:
cosmorom favorit=5 centi pe minut[$]3 nr. favorite
Solutia... angazeaza-te la Romtelekk

OzTm is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2005, 20:42   #129 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

or sa fie dupa 1 ian. cica optiuni din alea ... sincer sa fiu, cind ai 120/240 minute moka, cum ar trebui sa sune oferta de numere favorite ?

avind in vedere ca pina acu' n-am parasit Bucurestiul (de cind am facut abonamentele evident ) ca diferenta de semnal am observat ca nu am in statiile de metrou, in rest la fel, dupa cum am mai zis, la mine pe 1 dec. e chiar mai bun decit la Connex

ma duc de sarbatori pe coclauri si mai vedem atunci

au inceput dintr-o data sa ma distreze ofertele de la Connex cu 50% reducere la abonament pe un an, cum abonamentul e de 4-5$ inseamna 24-30$ reducere, la Cosmote am 6 luni abonament gratuit, 29e*6 parca e alta mincare de peste

Fyl is online now    Reply With Quote
Old 21-12-2005, 15:10   #130 (permalink)
Registered User

Abonamentul la Cosmote e pe 2 ani obligatoriu?

andrei83 is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2005, 18:59   #131 (permalink)
Registered User

Nu, e de 12 luni obligatoriu; daca vrei mai ramai in retea inca 12 sau cate luni mai vrei si beneficiezi de oferta : "Lunile cu abonament gratuit sunt: a 3-a, a 6-a, a 12-a, a 15-a, a 18-a şi a 24-a;"
dupa 12 luni poti inchide abonamentul dar nu mai beneficiezi de lunile a 15, 18 si 24 gratuite

dragos_usa is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2005, 00:09   #132 (permalink)
Registered User

ssuucceess's Avatar

Quote:
Originally Posted by tukman
Sal!Eu am abonament cosmorom[tip angajat romtelecom]+abonament gratuit,10 sms gratuite in orice rete si international!,cosmorom favorit=5 centi pe minut[$]3 nr. favorite,romtelecom favorit=10 centi pe minut[3 nr. favorite],alte nr.cosmorom =10 centi,romtelecom 12 centi,alte retele 12 centi pe minut---------si pot sa spun ca de 3 ani sunt multumit....
Si eu am abonament 0(zero)lei de 4 ani la Cosmorom(Cosmote) datorita unui prieten care lucra la ei si angajatii lor puteau sa mai faca la familie(prieteni) cateva abonamente cu 0 lei.Asa ca orientati-va si faceti-va prieteni care sa lucreze la Cosmote.

ssuucceess is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2005, 00:19   #133 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by ssuucceess
Si eu am abonament 0(zero)lei de 4 ani la Cosmorom(Cosmote) datorita unui prieten care lucra la ei si angajatii lor puteau sa mai faca la familie(prieteni) cateva abonamente cu 0 lei.Asa ca orientati-va si faceti-va prieteni care sa lucreze la Cosmote.
Astia cu 0 lei abonament si 0 lei oriunde, vor sta intotdeauna la coada

Eu nu ma bucur la 2-3 dolari...

Jaxx is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2005, 00:49   #134 (permalink)
Registered User

ssuucceess's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jaxx
Astia cu 0 lei abonament si 0 lei oriunde, vor sta intotdeauna la coada

Eu nu ma bucur la 2-3 dolari...
Problema e ca in fabula cu vulpea: "unde nu ajunge, zice ca pute". Asa si cu romanii nostri.

Old 24-12-2005, 00:54   #135 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by ssuucceess
Problema e ca in fabula cu vulpea: "unde nu ajunge, zice ca pute". Asa si cu romanii nostri.
Eu platesc (persoana fizica) numai abonamente 20 de euro lunar 3 telefoane. Eu am alte nevoi de comunicare fata de tine. Si de aici si diferenta de perspectiva. Mie nu-mi tremura mana sa vorbesc 30 de minute in Anglia de exemplu

Old 24-12-2005, 01:02   #136 (permalink)
Registered User

ssuucceess's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jaxx
Eu platesc (persoana fizica) numai abonamente 20 de euro lunar 3 telefoane. Eu am alte nevoi de comunicare fata de tine. Si de aici si diferenta de perspectiva. Mie nu-mi tremura mana sa vorbesc 30 de minute in Anglia de exemplu
Nu am chef sa-ti explic din ce cauza mi-am facut acel abonament.Connex nu servesc iar orange am abonament corporate de 2000min+300bonus........asa ca........ peace

Ps si la 410 raspunde repede:P
Sarbatori fericite!

Old 24-12-2005, 08:35   #137 (permalink)
Registered User

Sal!Sa stiti ca am abonament si la orange de 4 ani la 7 $ [am deja 240 minute lunar in reteaua orange cu trei numere favorite],tin acest abonament pt. minutele pe care le am lunar in rest orange e un vis prost un.....De la connex -vodafone am asteptat mai mult dar atat pot[m-am inselat ca pot mai mult];iar referitor la ,,angajeazate la romtelecom sa ai nr.favorite...etc-orange si connex face acelasi lucru la MaPN si Jandarmerie ,banci etc[si Zapp scuze ei sunt in varful piramidei la chestiile astea!]Have a good time!____________Sarbatori fericite!ALLLLLL

tukman is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2005, 09:23   #138 (permalink)
Registered User

Mystic's Avatar

Sal,stie careva cat de bun e siemens cf75 din oferta cosmote?La abonamentu care vreau sa-l fac vine vreo 3 mil telefonu,merita?

Mystic is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2006, 17:20   #139 (permalink)
Banned

Pharaoh_KiLLaH's Avatar

sant tare curios sa vad cu ce ofete vin cei de la COSMOTE acum de AN nouuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pharaoh_KiLLaH is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2006, 17:35   #140 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pharaoh_KiLLaH
sant tare curios sa vad cu ce ofete vin cei de la COSMOTE acum de AN nouuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frate, esti dus cu pluta, iarata-ma ca ti-o spun. Ofertele tari vin in decembrie nu pe 1 ianuarie cand toata lumea deja si-a facut plinul de telefoane iar in decembrie poti avea vanzari in telefonia mobila, egala cu toate lunile anului (minus decembrie). Cosmote va sta frumos in banca lui.

P.S. sant = nota 4

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules