![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Eu zic ca daca Cosmote nu ar fi venit cu un plan tarifar sub cel al pietei, era mort din start, spre ex. mie mi se pare foarte avantajos Cosmote 240, imi regasesc in acest ab. nevoile mele de comunicare. Deja nu'i mai suport pe astia de la connex... platesc cate 7 - 800000 si am un plan tarifar tampit, plus ca la connex cei mai importanti sun noii veniti in retea si nicidecum cei cu vechime.. o sa-l trec pe cartela (asta pt. cei care mai ma suna)... si fac ab la Cosmote
__________________ ma gandesc la o semnatura... | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
|
mda, zis si facut, bye bye momentan doar 3 abonamente la Connex, am facut unele noi la Cosmote, 2x240 si 1x120 am stat mai bine de doua ore la ei ca le este inca varza intranetu', incepatori peste tot acum ca au dat de mine care vroiam multiple abonamente s-au lovit prima data de nu-stiu-cite intrebari anyway, am luat niste numere gold de nu le venea nici alora sa creada ca mai sint disponibile (ca sint din seria veche a Cosmorom), asta e, o fi fost lume care n-a mai platit si li s-au reziliat contractele telefoanele nu sint codate intr-adevar aici unde stau (1 Dec.) am semnal putin mai bun decit aveam inainte la Connex (2G, ca 3G aveam 1 liniuta, degeaba aveam super-telefoane) ajung de sarbatori prin locuri mai putin umblate, o sa vad cum stau cu acoperirea, parca vad ca toti nu pot suna de anu' nou ca le e ocupata reteaua si nici eu nu pot ca n-am acoperire | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
Ca un mic rezumat, relansarea Cosmo mi se pare un mare fâsss. Mie personal abonamentele nu mi se par asa tentante incat sa treaca lumea masiv la Cosmote. Preturile sunt comparabile cu cele de la Connex-Vodafone, doar ca, de exemplu, ai 120 de minute in loc de 100, dar daca tii cont si de faptul ca nu ai nimic legat de loialitate, si ca unii nu te vor mai suna din cauza ca au tarife mari catre alte retele, mai bine o lasi balta... parerea mea... ![]() Iar cartela... m-au bucurat initial cifrele alea. Dar avand in vedere ca, la fel, tarifele sunt exprimate in euro si nu $, nu e mare branza cu tariful unic de 0.16 euro, pentru ca inseamna peste 0.19$. Iar cele 100 sms-uri cu 0.015 euro (cu extraoptiunea) sunt doar in reteaua lor In rest, tariful unui sms e de 0.05 euro, in timp ce la Connex poti trimite de pe cartela sms-uri cu 0.04 $ (lucru foarte enervant, atat timp ca cei care platesc abonament au 7 centi sms-ul, exceptie facand extraoptiunea de sms, care e vai de capul ei)Singura chestie ar fi cei 41 de euro pe care ii primesti gratuit. Dar in rest... | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Sal!Eu am abonament cosmorom[tip angajat romtelecom]+abonament gratuit,10 sms gratuite in orice rete si international!,cosmorom favorit=5 centi pe minut[$]3 nr. favorite,romtelecom favorit=10 centi pe minut[3 nr. favorite],alte nr.cosmorom =10 centi,romtelecom 12 centi,alte retele 12 centi pe minut---------si pot sa spun ca de 3 ani sunt multumit.... | ||
|
| | #128 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Solutia... angazeaza-te la Romtelekk
| ||||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
or sa fie dupa 1 ian. cica optiuni din alea ... sincer sa fiu, cind ai 120/240 minute moka, cum ar trebui sa sune oferta de numere favorite ? avind in vedere ca pina acu' n-am parasit Bucurestiul (de cind am facut abonamentele evident ) ca diferenta de semnal am observat ca nu am in statiile de metrou, in rest la fel, dupa cum am mai zis, la mine pe 1 dec. e chiar mai bun decit la Connexma duc de sarbatori pe coclauri si mai vedem atunci au inceput dintr-o data sa ma distreze ofertele de la Connex cu 50% reducere la abonament pe un an, cum abonamentul e de 4-5$ inseamna 24-30$ reducere, la Cosmote am 6 luni abonament gratuit, 29e*6 parca e alta mincare de peste | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Iasi |
Nu, e de 12 luni obligatoriu; daca vrei mai ramai in retea inca 12 sau cate luni mai vrei si beneficiezi de oferta : "Lunile cu abonament gratuit sunt: a 3-a, a 6-a, a 12-a, a 15-a, a 18-a şi a 24-a;" dupa 12 luni poti inchide abonamentul dar nu mai beneficiezi de lunile a 15, 18 si 24 gratuite | ||
|
| | #132 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #133 (permalink) | ||
| Quote:
Eu nu ma bucur la 2-3 dolari...
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #136 (permalink) | ||
| Quote:
Ps si la 410 raspunde repede:P Sarbatori fericite! | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Sal!Sa stiti ca am abonament si la orange de 4 ani la 7 $ [am deja 240 minute lunar in reteaua orange cu trei numere favorite],tin acest abonament pt. minutele pe care le am lunar in rest orange e un vis prost un.....De la connex -vodafone am asteptat mai mult dar atat pot[m-am inselat ca pot mai mult];iar referitor la ,,angajeazate la romtelecom sa ai nr.favorite...etc-orange si connex face acelasi lucru la MaPN si Jandarmerie ,banci etc[si Zapp scuze ei sunt in varful piramidei la chestiile astea!]Have a good time!____________Sarbatori fericite!ALLLLLL
| ||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Quote:
P.S. sant = nota 4
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |