![]() |
| | #1401 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Cosmote
GARDIANUL 20/03/06:Cosmote reduce perioada unei oferte Cosmote Romania a devansat, de la 31 martie la 22 martie, data pana la care posesorii de cartele prepay pot accesa optiunea prin care au posibilitatea sa vorbeasca 2.000 de minute in reteaua operatorului de telefonie mobila, potrivit Mediafax. Decizia a fost luata "datorita cererii fara precedent si suprasolicitarii temporare a retelei", mentioneaza sursa citata. Cosmote Romania si-a relansat operatiunile comerciale in decembrie 2005. Operatorul este detinut de grupul OTE, prin Cosmote Grecia (70% din titluri) si RomTelecom (30% din actiuni). (M.D.) | ||
|
| | #1403 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Orastie |
"Cererea fara precedent pentru extraoptiunea de 2000 de minute introdusa de Cosmote la inceputul lunii martie este o dovada evidenta a interesului romanilor pentru oferte simple, accesibile si dezvoltate conform cerintelor consumatorilor. Succesul ofertei Cosmote a generat o crestere semnificativa a gradului de utilizare a retelei. Datorita cererii fara precedent si suprasolicitarii temporare a retelei si pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, compania Cosmote anunta ca extraoptiunea de 2000 de minute lunare pentru numai 3 euro pe luna va fi disponibila pentru activare pana la data de 31 martie 2006 doar clientilor prepaid care au activat cartela Cosmote pana la data de 22 martie 2006.". Daca aveti cartela si o activati pana in 22, puteti sa activati extraoptiunea 2000 de minute in 30 martie .La mine merge beton Cosmote-ul (Orastie, jud. Hunedoara)... sun din prima. | ||
|
| | #1406 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Se pare ca este adevarat ca se mai pot activa cartelele Cosmote pana pe 22 martie: http://www.gardianul.ro/index.php?a=...2006032006.xml | ||
|
| | #1408 (permalink) | ||
|
Undeva aici pe forumul asta exista o persoana care PUR SI SIMPLU NU ARE CE FACE!!! Spun asta pt ca la fel cum a spus si AIWA, exista o categorie de "oameni" care sunt vai mama lor!! Nr acesta de telefon : 0765465616 ma suna de cateva zile incoace si imi povesteste despre toate fanteziile lui eroice si numai prostii si tampenii mi-au auzit urechile de la Dansul... Cat de nenorocit poti sa fii sa dai telefon la un necunoscut si sa incepi sa vorbesti toate prostiile care iti trec prin cap!! Daca cineva are vreo solutie sa imi zica si mie ca pur si simplu m-am saturat de toate sunaturile lui?! Sunt sigur ca nu sunt singurul care a primit astfel de telefoane si cred ca ar trebui luata o decizie, oricare ar fi ea... Mare Nesimtire din partea celor ce se preteaza la asa ceva!!!
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #1409 (permalink) | ||
|
Mda...e neplacut dr Dumi...te inteleg f bine. Aseara eu am vb cu George Vintila si cu Mihai Viteazul. Cam tanar la voce Vintila (nu pot sa postez nr fiindca a fost cu ID ascuns). Vorbiti fratilor pe Cosmote daca nu aveti ce face pt k acum tine si reteaua !!!! :fuckoff:
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #1410 (permalink) | ||
|
Citez un angajat COSMOTE : "Imi pare dar oferta s-a terminat si chiar daca cumparati astazi si o activati cartela nu va beneficia de acele 2000 de minute doarece activarea se face in 48 normal ....la mine a fost activata in 70 si ceva de ore...imi cer scuze...chiar daca o activati astazi o sa va fie invocat motivul ca reteaua este ocupata si ...daca aveti sansa cumparati una deja activata...cartele cosmote or sa fie comercializate dar fara aceasta oferta..." am incercat sa redau aproximativ ce a spus acel angajat... acest angajat este anhajat Cosmote...si nu un amgajat al vreunui Dealer Cosmote... deja eu sunt in dubii privind cumpararea unei cartele acum ...si cu activarea ... voi ce spuneti ? .... as putea spune ca sunt magari in privinta modificarii datei de activare si etc :-( voi ce pareri aveti ?
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. | |||
|
| | #1413 (permalink) | ||
|
01. Cumpara cartela! 02. Suna la 2000 sau la relatii cu clientii (noteaza ora si numele tipei/tipului ce raspunde) cere activarea! Am un amic ce a inregistrat convorbirea si chiar a demonstrat acest lucru noului individ ce a raspuns la relatii cu clientii si in fix 10 min a primit activarea! (trecute petse 50 de ore) 03. Asteapta activarea! ******************** Legat de cei ce suna si povestesc...e bine...insa e jenat sa sune la parinti si sa nimereasca poate o mama si sa incerce sa-ti faca frati ![]() Pe aia pe cuvind daca as avea posibilitatea sa-i prind le-as baga telefonul in fund! (si nu al lor ca poate au un A55 si e usor de bagat ci un motorala de ala vechi!) Legat de stabilitate..da..se pare ca incet incet se linistesc apele...cat si vorbitorii....nu de alta dar la un moment dat ..nu mai ai ce vorbi...doar sa auzi vocea prietenei???...parca mai bine o si vezi linga tine sau mai pui si mana pe ea
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1418 (permalink) | ||
|
Sa inteleg ca daca dau SMS la NR. 2000 nu se mai face activarea asta ? Trebuie doar sa sun la ei ?? Eu am cartela de vreo 3 luni dar mi-a fost lene sa o activez in ultimele saptamani. Cine ma poate lamuri, ii raman dator.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1420 (permalink) | ||
|
oferta cosmote cica tine pana p 31martie...dar se pare ca defapt..tine pana p 22...martie NO COMENT
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |