Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-03-2006, 23:33   #1541 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

....daca totusi nu e cum am zis eu mai sus,cosmote sunt niste imensi kknari
q: de ce este acest thread sticky?
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 23:37   #1542 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
Quote:
Originally Posted by Dark Reign
q: de ce este acest thread sticky?
De acum, thread-urile de actualitate/importante vor fi sticky pentru o mai usoara accesare. Dupa ce trece "mania" Cosmote, va fi scos de la sticky.

Last edited by CBR; 23-03-2006 at 08:13..

CBR is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 23:47   #1543 (permalink)
~db~

d3Cib3l's Avatar

am inteles ca de azi 22/03/06 cica nu o sa se mai gaseasca cartele pana la sfarsitul lunii.A-ti auzit ceva de treaba asta?

d3Cib3l is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 23:55   #1544 (permalink)
Registered User

De ce s-ar mai gasi? Le mai cumpara cineva???
Cartele nu mai exista de 2 saptamani....

apciu is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:02   #1545 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

CBR, threadul ăsta oricum e autocolant

Jaxx is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:04   #1546 (permalink)
Registered User

a vazut cineva reclama aia????? ori eu nu am inteles ori extraoptiunea mai e valabila doar cateva zile?????

best_choice is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:08   #1547 (permalink)
Registered User

cosmote

Am sunat eu acu 2 zile LA FIECARE Magazin Cosmote, Germanos si Bell. Toti mi-au zis ca nu mai au cartele si ca nici nu o sa mai aduca (inclusiv sediile Cosmote din romana si mosilor). Dupa aia..gasesc eu un magazinash la noi in cartier..avea o reclama la cosmote in geam...intru intreb daca au si mi-au zis ca momentan nu au pentru ca au vorbit cu furnizorul si a zis ca nu are de unde sa ia cartele...s-au dat toate in toata romania. Eu am multi prieteni pe cosmote ..asa ca astazi de disperare am luat bursa la puricat. Am sunat la cei ce vindeau cartele pe 350 de mii. Mi-au zis ca nu mai au ..sa ii sun maine ..k nu mai au nene k nu le-a venit transportul. Sun la aia cu 400 de mii, 450, 500, 550 de mii. Toti acelasi raspuns. Suna maine la 10 dimineata ca nu ne-au venit baietii. Deci rezulta ca toti au acelasi furnizor. Am sunat si la cei cu 600-700 de mii si mi-au spus ca ei au ramas fara si ca nu mai au de unde aduce. La cei cu 1 milion si mai sus nici nu am incercat sa sun. Pot spune ca am vazut un anut si cu 6 milioane. Pe unu care l-am sunat mi-a zis k nu mai are cartele dar cica de PASTE s-ar putea sa mai bage aceasta oferta timp de 2 zile si PUNCT da nu e nimic sigur. Ma rog..printr-un noroc chior am gasit 2 catele ..folosite ce-i drept (consumate cate 50 de minute din fiecare si credit mai au 60 de eurocenti fiecare) la uimitorul pret de 450 de mii bucata. Adica 900 amandoua. La data de 22.03.2006 mai ieftin nu puteai sa gasesti. Pot spune ca am semnal bun, se aude impecabil SI POT DA TELEFON ORICAND DIN PRIMA. Nu e cum zice multa lume ..mie din 10 telefoane la toate mi-a sunat din prima la ore de varf. So, in final pot spune k sunt foarte fericit si multumit.

dutzx is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:11   #1548 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

degeaba va mai luati cartela noua si sigilata acum pentru ca nu mai puteti activa optiunea cu 2.000 min.

Quote:
a vazut cineva reclama aia????? ori eu nu am inteles ori extraoptiunea mai e valabila doar cateva zile?????

e cam ambigua exprimarea in reclama.
se poate intelege si ca mai e valabila pana la 31 martie
mai e o saptamana.
we`ll wait and see
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:11   #1549 (permalink)
DANemarca + indonEZIA

danezia's Avatar

pai asta am inteles si eu..., pana cand am intrat pe siteul lor...

Quote:
Originally Posted by cosmote
19 martie 2006
" BLA, BLA, bla, bla, BLA, BLA....compania COSMOTE anunţă că extraopţiunea de 2000 de minute lunare pentru numai 3 euro pe luna va fi disponibilă pentru activare până la data de 31 martie 2006 doar clienţilor prepaid care au activat cartela COSMOTE până la data de 22 martie 2006.... BLA, bla, bla, BLA"
cosmote astia cu un talent de a face reclame idioate.., doamne doamne...,

My blog

danezia is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:16   #1550 (permalink)
Registered User

cosmote

in reclama aia idioata, ei vor sa zica ca:

Extraoptiunea de 2000 de minute mai poate fi activata doar pana pe data de 31 MARTIE 2006, doar daca ai activat deja CARTELA pana pe 22 MARTIE 2006. Daca o activezi dupa 22 martie, nu mai poti beneficia de extraoptiunea de 2000 de minute. Simplu :P . Apropos cosmote mai are o oferta tare. 1.5 euro pe luna extraoptiune pentru 100 de smsuri

dutzx is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:18   #1551 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

Quote:
Originally Posted by dutzx
in reclama aia idioata, ei vor sa zica ca:

Extraoptiunea de 2000 de minute mai poate fi activata doar pana pe data de 31 MARTIE 2006, doar daca ai activat deja CARTELA pana pe 22 MARTIE 2006. Daca o activezi dupa 22 martie, nu mai poti beneficia de extraoptiunea de 2000 de minute. Simplu :P . Apropos cosmote mai are o oferta tare. 1.5 euro pe luna extraoptiune pentru 100 de smsuri
1.5 E/luna 100 sms-uri in retea . trebe sa fii tampit cand ai 2000 minute . asta e buna pt cei care n-au prins oferta sa dea mesaje sa fie sunati decei cu minute .

halfdead is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:19   #1552 (permalink)
~db~

d3Cib3l's Avatar

cam asta a fost cu cele 2000 de minute de la cosmote.PANA IERI...Tre sa scoata astia de la Orange ceva si iei ca i-au rupt in 2 astia de la cosmote...Cine stie 4 000 de minute...muhahahahaaaa

d3Cib3l is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 00:20   #1553 (permalink)
Registered User

Ce e asa de greu de inteles???

Daca ti-ai activat cartela: ai dat un tel, sms orice -> cartela e activata si recunoscuta de retea poti sa iti activezi extraoptiunea de 2000 de minute pana pe 31 martie. Easy as that! Si nu vad de ce nu s-ar mai cumpara cartele, aia care au deja nu trebuie sa isi consume minutele cu cineva? Le dati un bip si va suna ei Si iesiti mai ieftin, nu mai dati bani in fiecare luna, cartela fiind valabila 12 luni.

pana am scris eu .....s-a raspuns deja

logatul is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 08:52   #1554 (permalink)
Registered User

bicisnicul's Avatar

am activat extraoptiunea, si ulterior am primit un mesaj prin care ma anunta ca ea (extraoptiunea) este valabila un an.
intrebare intrebatoare... si apoi? o voi putea prelungi? sau va fi ca si la connex cand aia peste noapte au marit tarifele si m-au obligat sa trec pe orange cu abonamentul free?

bicisnicul is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 10:48   #1555 (permalink)
dbx
Registered User

dbx's Avatar

Quote:
Originally Posted by bicisnicul
intrebare intrebatoare... si apoi? o voi putea prelungi? sau va fi ca si la connex cand aia peste noapte au marit tarifele si m-au obligat sa trec pe orange cu abonamentul free?
Se spune CLAR "VALABILA 1 AN", dupa care ramii cu 0,16 ec pe minut , orice retea, orice ora.

dbx is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 11:51   #1556 (permalink)
Registered User

alex_vma's Avatar

Astazi merge perfect in Galati...dim la 8 la 10,11 si acum 12 a mers din prima sa suni si sa vb!

alex_vma is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 12:05   #1557 (permalink)
Registered User

O noua teapa Cosmote !

Fratilor eu va recomand sa va calmati si sa nu va mai grabiti sa cumparati cartele la preturi astronomice.
Dupa prima teapa (scurtarea perioadei de activare si retragerea sim-urilor prepay de pe piata) va urma o noua lovitura din partea acestui gigant in telecomunicatii, acest "ISP de cartier" in domeniul GSM si anume ca pe 28 Aprilie 2006 extraoptiunea de 2000 de minute nu va mai putea fi activata.
Aceasta informatie nu este inca verificata si sper sa fiu eu fraierul acela care posteaza topic-uri aiurea pe forum, insa tare ma tem ca trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau.

Am renuntat la vanzarea ultimelor cartele la preturi care sar de 1 milion, si le-am dat unor buni prieteni la pret de magazin.

Un singur lucru mai am de spus: COSMOTE :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

cleah is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 12:10   #1558 (permalink)
Registered User

BadGame's Avatar

De unde stii treaba asta ?

BadGame is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 12:11   #1559 (permalink)
Registered User

Ai vrut sa scrii ca pe 31 martie optiunea nu va mai putea fii activata...
Daca vroiai sa zici ca de pe 28 aprilie nici cei care o au nu o s-o mai aiba, te inseli amarnic, nu-si permit, e in joc imaginea lor, nu se mai aboneaza nimeni daca incep sa schimbe regulile jocului pe parcurs.

nepot is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 12:12   #1560 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

1. vezi ca este topic dedicat Cosmote pe aria corespunzatoare.
2. lasa-ne cu preziceri de-astea apocaliptice
3. ne pare bine ca ai o inima atat de buna incat sa dai cartele la pret de magazin . nu cumva vrei sa si cumperi cateva tot la pret de magazin ?

halfdead is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules