![]() |
| | #1581 (permalink) | ||
|
marea ofertă cu centul de la connex este valabilă şi pe abonamente, în fix aceleaşi condiţii. Dacă asta nu e deget mijlociu arătat către cosmote, atunci sunt bătuţi în cap de ies cu astfel de oferte.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #1583 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | semnal ..incurcat
la Romana, de fo' 3 - 4 zile semnalul s-a ...perimat. Il bate vantu' si dispare. Nivelul de semnal ramane pe undeva la 80% constant, dar, vocea interlocutorului se pierde ca si cum ar alerga in tunel. Si urmeaza, inevitabil, deconectarea.Ma rog, uitandu-ma in prima instanta la indicatorul de semnal, am zis ca-s interlocutorii prin tunele si n-am intrat la idei. Dar cand robotul de retea ramane fara semnal in conditiile in care semnalul impinge liniile din afisaj catre una noua - neproiectata acolo, io zic ca e o problema. Scurt : Ramai vorbind cu tine chiar daca ai loc in celula si semnal optim. Sunat la CS si raportat ocazionala problema, si mi-au zis ca or sa masoare. M-am dat rotund si ca am shpemii de telefoane, sa crape ranza-n ei de ciuda. deh, sa asteptam sa ne masoare, sa vedem concluzia . :| mihut | ||
|
| | #1584 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1585 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Mai baieti, cei care aveti cartela asta "minune", cu 2000 de minute.... ia uitati-va voi pe spatele carticelei cu care a venit cartela, si cititi acolo ce scrie: "Prin folosirea cartelei SIM utilizatorul e de acord si accepta urmatoarele: SC Cosmote SA e indreptatita sa modifice in orice moment termenii ofertei serviciului cu cartela Cosmote, precum si preturile serviciilor sale..... bla bla bla". Asa ca.... | ||
|
| | #1586 (permalink) | ||
|
LEVEL: sarumana am si yo o intrebare dak e adevarat ca din luna mai nu va mai mere optiunea 2000 minute , ca se contrazic niste prieteni LEVEL: cica o sa mearga pana in maxim mai si dupa nu va mai mere Mona: NU Mona: O SA MEARGA PANA LA SFARSIT LEVEL: multzumesc mult (conversatzie intre mine si meditatoarea mea care e una din sefele d la cosmote) -acum sper ca s-a inteles ... o sa mearga fara probleme , e ca si cu cent 200/500 d la connex cine are , are si acum nu ii obliga nimeni sa il schimbe , asa si aici... ai activata optiunea o mentzi activata
__________________ DELL Latitude D420 - Powered by Intel Core™ Duo | Vodafone - *0721366474 - Motorola E398 (Starter XP) | NINTENDO - Wii| SEGA - Dreamcast | Creative Audigy 2 ZS Notebook | | |||
|
| | #1588 (permalink) | ||
|
n-are cum nu sunt politicieni "sa traitzi bine" ))))))oricum poate muta si AIWA acest thread ca tzine locu la cei ce vor sa vanda ceva
__________________ DELL Latitude D420 - Powered by Intel Core™ Duo | Vodafone - *0721366474 - Motorola E398 (Starter XP) | NINTENDO - Wii| SEGA - Dreamcast | Creative Audigy 2 ZS Notebook | | |||
|
| | #1589 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Acest thread nu este menit sa creeze discutii despre calitatea buna sau proasta a serviciilor COSMOTE. Pur si simplu am incercat sa deschid ochii celor care sunt dispusi sa plateasca pana la 2.500.000 lei pe o cartela cu minute incluse. Si poate in felul asta cineva care vrea sa mai posteze cate un anunt gen "vand cartele cosmo cu 5 milioane lei" poate sa se gandeasca putin inainte sa mai scoata asemenea aberatii pe piata. Eu personal sunt super multumit de calitatea unei convorbiri in reteaua COSMOTE (cu exceptia zilelor de inceput cand stateai jumatate de ora sa prinzi loc pe sarma) Sunt sigur ca cele 2000 de minute imi vor reduce cu 50% factura la Connex si sper sa dureze cat mai mult. PROBLEMA E CA NU O SA DUREZE | ||
|
| | #1591 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Quote:
My point is:C-ul si O-ul daca ar face astfel de oferte ar insemna sa arate romanului de rand care a platit pana acum pe o convorbire in retea..(20 de centi si 40 sau chiar 60 de centi in afara)ca putea sa vorbeasca acelasi minut dar..cu un tarif de nspe mii de ori mai mic decat cel practicat pana acum ani buni la rand. Ceva de genul: pana acum ati platit 20 de centi pt un minut vorbit in retea dar.. de azi in colo puteti vorbi la...0.001centi/minut...pentru ca ..deh concurenta ne obliga . Eu sincer,am mai spus am abonament la C. dar m-am cam saturat de facturile pe care le platesc,deocamdata tin cartela CS. ca "second choice"dar cand este sa vrb cu prietena,familia si cativa prieteni care au..este first choice si chiar se simte in factura ... DIN PARTEA MEA: FELICITARI COSMOTE! | ||
|
| | #1592 (permalink) | ||
|
Nu mi-a venit sa cred ca astazi, in Galati am putut suna la orice numar din prima si sa-mi mearga. Intrebare: voi auziti niste beep-uri cand vb. cu altcineva de pe cosmo sau mai ales cand faceti conferinta ? Eu da, si se aude cam des, nu la fiecare minut cum se intampla la unele telefoane mobile. Faza tare: Sun ieri la 133 si imi zice "Abonatul Connex-Vodafone nu este momentan disponibil..." :lol: | |||
|
| | #1595 (permalink) | ||
|
@varzarel : Stai ma linistit,daca`or sa scoata extraoptiunea,n`or s`o faca pt ca or sa se aleaga cu multe procese la tribunal.Dupa cateva luni,cel putin vro 3,n`o sa le fie rusine s`o scoata.Oricum,eu cred ca o sa ramana extraoptiunea,poate doar sa modifice nr de minute.
| |||
|
| | #1597 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Phone: HTC Touch PRO 2, Samsung D980 |
Daca fac asa ceva sigur ii mananca falimentu'. Ar fi a doua bila neagra pentru ei, dupa scurtarea perioadei cu o saptamana. Om trai si om vedea. Pana atunci....spor la vorbit
__________________ Telefoane mobile Dual SIM - cele mai noi modele - calitatea 1 - garantie 2 ani Telefon : 0723007226 / 0765444187 Y!Messenger : dualgsm_ro | ||
|
| | #1598 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
| ||
|
| | #1600 (permalink) | ||
|
trebuia activata CARTELA pana pe 22 martie pentru a putea activa EXTRAOPTIUNEA 2000 minute pana pe data de 31 martie. deci daca ai o cartela activata pana ieri ( adica bagi cartela in telefon si dai un apel sau un sms ) , poti activa extraoptiunea pana pe 31. daca nu e activata cartela, nu mai poti activa deloc extraoptiunea. Daca extraoptiunea este activata ( sau se va activa pana pe 31 martie ), atunci ramane valabila timp de 1 an , daca nu cumva cosmote se razgandeste ( dar nu e vorba de asta momentan ). PS : revin si sutin introducerea testului IQ la inregistrare | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |