Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-03-2006, 15:06   #1581 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

marea ofertă cu centul de la connex este valabilă şi pe abonamente, în fix aceleaşi condiţii. Dacă asta nu e deget mijlociu arătat către cosmote, atunci sunt bătuţi în cap de ies cu astfel de oferte.

Jaxx is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 15:12   #1582 (permalink)
motociclist inrait

cataaa's Avatar

1 an de zile nu au voie sa schimbe tariful(extra-optiunea), asta este clar!

cataaa is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 15:17   #1583 (permalink)
Registered User

semnal ..incurcat

la Romana, de fo' 3 - 4 zile semnalul s-a ...perimat. Il bate vantu' si dispare. Nivelul de semnal ramane pe undeva la 80% constant, dar, vocea interlocutorului se pierde ca si cum ar alerga in tunel. Si urmeaza, inevitabil, deconectarea.Ma rog, uitandu-ma in prima instanta la indicatorul de semnal, am zis ca-s interlocutorii prin tunele si n-am intrat la idei. Dar cand robotul de retea ramane fara semnal in conditiile in care semnalul impinge liniile din afisaj catre una noua - neproiectata acolo, io zic ca e o problema. Scurt : Ramai vorbind cu tine chiar daca ai loc in celula si semnal optim. Sunat la CS si raportat ocazionala problema, si mi-au zis ca or sa masoare. M-am dat rotund si ca am shpemii de telefoane, sa crape ranza-n ei de ciuda. deh, sa asteptam sa ne masoare, sa vedem concluzia . :|

mihut

Mihutescul is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 15:27   #1584 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jockerul
Te contrazic aici!
Daca iti faci un abonament ,se intocmeste un contract intre tine si Cosmote care v-a trebui respectat orice ar fi (vezi Connex cent 200&500) .
Deci daca dupa o "teapa",la cartela,scot o oferta buna la abonamente, lumea tot v-a sari,bine un procent mai mic, e adevarat!
Si daca fac vreo "faza" cu extraoptiunea asta...vor primi o lovitura grea in imagine(care si-asa deabia exista)...
Daca dau teapa la cartela nu se va duce sa-si faca abonament la vreo megaoferta nici tata mare. Nu-i opreste nimic sa scoata minute sau sa modifice tarife nici la abonament. Connex a scos centul de pe kamarad linistit iar limitarea la 500 minute la abonament a fost facuta in conditiile in care daca nu-ti convenea puteai renunta la abonament fara sa platesti taxa de reziliere, deci contractul nu se respecta orice-ar fi. Singura obligatie pe care si-o asuma operatorul prin contract este sa te anunte cu nu stiu cat timp inainte de modificarile de tarife, care sunt la discretia lor.

halfdead is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 15:44   #1585 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cataaa
1 an de zile nu au voie sa schimbe tariful(extra-optiunea), asta este clar!
Asa crezi tu, dar nu e asa
Mai baieti, cei care aveti cartela asta "minune", cu 2000 de minute.... ia uitati-va voi pe spatele carticelei cu care a venit cartela, si cititi acolo ce scrie: "Prin folosirea cartelei SIM utilizatorul e de acord si accepta urmatoarele: SC Cosmote SA e indreptatita sa modifice in orice moment termenii ofertei serviciului cu cartela Cosmote, precum si preturile serviciilor sale..... bla bla bla".
Asa ca....

danell is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 15:53   #1586 (permalink)
Technical Support

level's Avatar

LEVEL: sarumana am si yo o intrebare dak e adevarat ca din luna mai nu va mai mere optiunea 2000 minute , ca se contrazic niste prieteni
LEVEL: cica o sa mearga pana in maxim mai si dupa nu va mai mere
Mona: NU
Mona: O SA MEARGA PANA LA SFARSIT
LEVEL: multzumesc mult

(conversatzie intre mine si meditatoarea mea care e una din sefele d la cosmote)

-acum sper ca s-a inteles ... o sa mearga fara probleme , e ca si cu cent 200/500 d la connex cine are , are si acum nu ii obliga nimeni sa il schimbe , asa si aici... ai activata optiunea o mentzi activata

level is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 15:54   #1587 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

E posibil sa elimine extraoptiunea de 2000 de min pe luna,da` in maxim 1 an de zile,or sa dea faliment,din nou

glycon is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 15:56   #1588 (permalink)
Technical Support

level's Avatar

n-are cum nu sunt politicieni "sa traitzi bine" ))))))

oricum poate muta si AIWA acest thread ca tzine locu la cei ce vor sa vanda ceva

Old 23-03-2006, 15:59   #1589 (permalink)
Registered User

Acest thread nu este menit sa creeze discutii despre calitatea buna sau proasta a serviciilor COSMOTE. Pur si simplu am incercat sa deschid ochii celor care sunt dispusi sa plateasca pana la 2.500.000 lei pe o cartela cu minute incluse.
Si poate in felul asta cineva care vrea sa mai posteze cate un anunt gen "vand cartele cosmo cu 5 milioane lei" poate sa se gandeasca putin inainte sa mai scoata asemenea aberatii pe piata.
Eu personal sunt super multumit de calitatea unei convorbiri in reteaua COSMOTE (cu exceptia zilelor de inceput cand stateai jumatate de ora sa prinzi loc pe sarma)
Sunt sigur ca cele 2000 de minute imi vor reduce cu 50% factura la Connex si sper sa dureze cat mai mult. PROBLEMA E CA NU O SA DUREZE

cleah is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 16:04   #1590 (permalink)
Technical Support

level's Avatar

mai vb prin aprilie / mai / iunie / etc (dak e vre-o nelamurire PM)

Old 23-03-2006, 16:49   #1591 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by apciu
Bravo Cosmote!!! Ai reusit sa culegi cateva sute de mii de cartelari
Dar ceea ce-i mai important este faptul ca i-ai pus pe jar pe ceilalti (concurenta)!
Mai bine zis: "Revolutia telecomunicatiilor in Romania!!!". Trebuia cineva sa o inceapa. Eu am luat 2 cartele la Cosmote, si nu zic ca-i bine, e super marfa. Dar astept si ofertele de la C***** si O*****.... daca or sa apara, s-au sunt fricosi ca o se le cada reteaua???
Subscriu,merge impecabil reteaua in Bucuresti,cat despre contraoferta C. sau O....asteptati mult si bine..ce vreti , sa vina C-ul cu o oferta de 3000 de minute iar O-ul cu 4000? Si apoi poate Z-ul cu 5000 de minute gratuite???
My point is:C-ul si O-ul daca ar face astfel de oferte ar insemna sa arate romanului de rand care a platit pana acum pe o convorbire in retea..(20 de centi si 40 sau chiar 60 de centi in afara)ca putea sa vorbeasca acelasi minut dar..cu un tarif de nspe mii de ori mai mic decat cel practicat pana acum ani buni la rand.
Ceva de genul: pana acum ati platit 20 de centi pt un minut vorbit in retea dar.. de azi in colo puteti vorbi la...0.001centi/minut...pentru ca ..deh concurenta ne obliga .
Eu sincer,am mai spus am abonament la C. dar m-am cam saturat de facturile pe care le platesc,deocamdata tin cartela CS. ca "second choice"dar cand este sa vrb cu prietena,familia si cativa prieteni care au..este first choice si chiar se simte in factura ...
DIN PARTEA MEA: FELICITARI COSMOTE!

busybilut is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 17:13   #1592 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Phone: Samsung i600
Nu mi-a venit sa cred ca astazi, in Galati am putut suna la orice numar din prima si sa-mi mearga.

Intrebare: voi auziti niste beep-uri cand vb. cu altcineva de pe cosmo sau mai ales cand faceti conferinta ? Eu da, si se aude cam des, nu la fiecare minut cum se intampla la unele telefoane mobile.

Faza tare:
Sun ieri la 133 si imi zice "Abonatul Connex-Vodafone nu este momentan disponibil..." :lol:

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 17:30   #1593 (permalink)
Registered User

daca va uitati pe pachetele cosmote, undeva scrie" COSMOTE isi rezerva dreptul de a modifica aceasta oferta, cu conditia sa anunte inainte" iar pe 31 martie PA 2000 minute , nu mai e mult pana atunci , vom vedea

varzarel is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 17:32   #1594 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Phone: HTC Diamond
Quote:
Originally Posted by AIWA
Acum 10min am sunat un amic in galati a mers din prima
Deci.....nu stiu ce sa mai cred?!
acum merge super bine

Eu am zis ieri ca nu mergea . ACUM merge foarte bine reteaua si in galati

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 18:59   #1595 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

@varzarel : Stai ma linistit,daca`or sa scoata extraoptiunea,n`or s`o faca pt ca or sa se aleaga cu multe procese la tribunal.Dupa cateva luni,cel putin vro 3,n`o sa le fie rusine s`o scoata.Oricum,eu cred ca o sa ramana extraoptiunea,poate doar sa modifice nr de minute.

glycon is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 19:01   #1596 (permalink)
Registered User

si 1000 ar fi suficiente parerea mea
pana chiar si 500

noname123 is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 19:13   #1597 (permalink)
Registered User

Phone: HTC Touch PRO 2, Samsung D980
Daca fac asa ceva sigur ii mananca falimentu'. Ar fi a doua bila neagra pentru ei, dupa scurtarea perioadei cu o saptamana. Om trai si om vedea. Pana atunci....spor la vorbit

Telefon : 0723007226 / 0765444187 Y!Messenger : dualgsm_ro

centrino is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 19:22   #1598 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by jay-c
Nu mi-a venit sa cred ca astazi, in Galati am putut suna la orice numar din prima si sa-mi mearga.

Intrebare: voi auziti niste beep-uri cand vb. cu altcineva de pe cosmo sau mai ales cand faceti conferinta ? Eu da, si se aude cam des, nu la fiecare minut cum se intampla la unele telefoane mobile.

Faza tare:
Sun ieri la 133 si imi zice "Abonatul Connex-Vodafone nu este momentan disponibil..." :lol:
Beepurile de la teleconferinta te anunta ca mai e cineva pe fir ca sa nu existe posibilitatea sa te lasi "ascultat "

boger is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 20:12   #1599 (permalink)
Nick anterior: bogdy_20

FlinT's Avatar

de asta spuneam si eu ca perioada de activare cica ar fi 22 martie nu 31...

FlinT is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2006, 20:19   #1600 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

trebuia activata CARTELA pana pe 22 martie pentru a putea activa EXTRAOPTIUNEA 2000 minute pana pe data de 31 martie. deci daca ai o cartela activata pana ieri ( adica bagi cartela in telefon si dai un apel sau un sms ) , poti activa extraoptiunea pana pe 31. daca nu e activata cartela, nu mai poti activa deloc extraoptiunea.
Daca extraoptiunea este activata ( sau se va activa pana pe 31 martie ), atunci ramane valabila timp de 1 an , daca nu cumva cosmote se razgandeste ( dar nu e vorba de asta momentan ).

PS : revin si sutin introducerea testului IQ la inregistrare

halfdead is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules