![]() |
| | #1601 (permalink) | ||
|
dadada ... exact asa sta problema...m-am confruntat si eu cu siteul producatorului pentru a ma convinge, pt ca din reclama pe care o fac ei ar reiesi ca dupa luna martie nu ar mai fi valabila optiunea.....so stay chill deoarece cel putin cateva luni nu cred ca o sa indrazneasca grecii sa faca vreo manevra
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #1602 (permalink) | ||
|
deci nu pot sa cred ca nu intelegeti????!!!!! in reclama zice klar CA OPTIUNEA este valabila pana la 31 martie. LA 01 APRILIE, CHIAR DE ZIUA PACALELII O SA MAI AVETZI FIX 0 "ZERO" MINUTE DIN CELE 2000 CHIAR ATZI CREZUT CA E POSIBIL ASA CEVA??? A FOST O CHESTIE DE MARKETING MINCINOS, BAIETZII SI-AU RECUPERAT BANII PLATITZI PE COSMOROM DIN VANZAREA ACESTOR CARTLE SI GATA. SUNT CONVINS CA DUPA TZEAPA ASTA DAU IAR FALIMENT! CEL PUTZIN ASA SPER. RECUNOSC CA AM VRUT SI EU SA-MI CUMPAR O CARTELA DAR M-AM LINISTIT REPEDE. DECI BRAVOS PENTRU MAREA TZEAPA PE CARE VA-TI LUAT-O CU GRECI ASTIA | |||
|
| | #1603 (permalink) | ||
|
deci nu pot sa cred ca nu intelegeti????!!!!! in reclama zice klar CA OPTIUNEA este valabila pana la 31 martie. LA 01 APRILIE, CHIAR DE ZIUA PACALELII O SA MAI AVETZI FIX 0 "ZERO" MINUTE DIN CELE 2000 CHIAR ATZI CREZUT CA E POSIBIL ASA CEVA??? A FOST O CHESTIE DE MARKETING MINCINOS, BAIETZII SI-AU RECUPERAT BANII PLATITZI PE COSMOROM DIN VANZAREA ACESTOR CARTELE SI GATA. SUNT CONVINS CA DUPA TZEAPA ASTA DAU IAR FALIMENT! CEL PUTZIN ASA SPER. RECUNOSC CA AM VRUT SI EU SA-MI CUMPAR O CARTELA DAR M-AM LINISTIT REPEDE. DECI BRAVOS PENTRU MAREA TZEAPA PE CARE V-ATI LUAT-O CU GRECI ASTIA (bine CBR? ) )p.s. SPER SA MA INSEL DAR SLABE SANSE edit sry pt CAPS Last edited by gsm-online.ro; 23-03-2006 at 22:33.. | |||
|
| | #1605 (permalink) | ||
|
nu mah,io inteleg ca ACTIVAREA optiunii e posibila pana la 31 mar nu optiunea in sine. nu`sh asa zic io vedem
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1606 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
[warn=CBR]Provocare de flame. Recidiv.[/warn] Quote:
Parca a fost vorba ca fara IQ test ... sa nu mai poata posta lumea pe forum. | ||
|
| | #1607 (permalink) | ||
|
nici nu stiu dak sa imi iau cartela sau nu si mie mi se pare dubioasa ofertasi e diferentza intre cent 200/500 si 2000-ul de la cosmote e k ala e abonament.... la cartela pot modifica oricand ofertele astea ... asta a fost un boom sa intre pe piatza ..... dar nu stiu dak va dura ce e cert e k actualul cosmote functioneaza pe vechiul sistem al lui cosmorom ... un furnizor de servicii de telefonie mobila falimentar | |||
|
| | #1608 (permalink) | ||
|
holyfart,deci daca nu ti-ai luat pana acum nu mai poti prinde oferta cu 2.000 min,asta daca nu iei una deja activata. PS: da sunati frate unu cu cosmote la serv clientii si intrebati cum e cu treaba aia `ambigua` si gata,postati pe forum raspunsul
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1610 (permalink) | ||
| PE SITE LA COSMO SCRIE : ÎNCEPE REVOLUŢIA! 2000 minute pe lună către orice număr COSMOTE! Activează-ţi cartela până la 22 martie! Vei putea activa apoi extraoptiunea până la 31 martie! Cum funcţionează? ACTIVARE: pentru a activa extraopţiunea “2000 minute către orice număr COSMOTE” nu trebuie decât să trimiţi un SMS fără text la 2000 sau să suni la 2000 şi să ceri activarea extraopţiunii. La momentul activării, din contul tău vor fi reţinuţi automat €3. COSMOTE te va anunţa prin SMS asupra momentului activării. CE PRIMEŞTI: 2000 de minute către orice număr COSMOTE, valabile 1 lună. DUPĂ 1 lună: la sfârşitul fiecărei luni, din contul tău vor fi reţinuti automat €3. În cazul în care nu ai disponibili €3 la acea dată, reîncarcă-ţi contul şi reactiveză trimiţând un SMS sau sunând la 2000. La orice reîncărcare, primeşti 20% bonus din valoarea reîncărcată. NU PIERZI: dacă la sfârşitul lunii ai mai puţin de €3 credit în contul tău, COSMOTE te va avertiza prin SMS ca să fii sigur că opţiunea nu îţi va fi dezactivată. VALABILITATE: Extraopţiunea este valabilă 12 luni din momentul primei activări. TARIFE: dacă depăşeşti cele 2000 de minute, tariful va fi €0.16/min. către orice reţea naţională, respectiv €0.10/min. pentru 1 număr favorit din orice reţea. VERIFICARE MINUTE UTILIZATE: formează numărul gratuit 133, urmează instrucţiunile apăsând tastele 4 pentru servicii suplimentare, respectiv 1 pentru informaţii despre extraopţiuni. REPORTARE: Minutele incluse din extra-opţiune nu se reportează în luna următoare. ROAMING: Extraopţiunea nu este valabilă când eşti în roaming. Extraopţiunea este oferită promoţional în perioada 2 Martie 2006 - 31 Martie 2006! ASA CA NU MAI FITI ABERANTI ! CRED CA AIWA POATE INCHIDE THREDUL PT CA NU E LOCUL LUI AICI SI ORICUM SUNT NUMAI SPECULATII NEFONDATE !! | |||
|
| | #1613 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Phone: HTC Touch PRO 2, Samsung D980 |
Bodo, asta a fost atunci, de atunci s-au mai schimbat treburile. Dupa ce am auzit si eu reclama la TV din care reiese ca dupa 31 martie ramanem cu buza umflata, am sunat la relatii cu clientii, unde mi s-a spus exact acelasi lucru : "optiunea este valabila pana la 31 martie". Am intrebat daca este vorba de optiune in sine sau despre activarea ei, si mi-au raspuns ca asta e singurul lucru pe care mi-l pot spune dupa datele lor : "optiunea este valabila pana la 31 martie". Acum intelege fiecare ce vrea. Personal nu cred ca isi permit sa faca magaria asa repede, ar da toti banii castigati pe cartele pe procesele care le-ar avea de dus in carca. Daca chiar pica treaba, mi-e mila de cei care au dat 2 mil pe o cartela
__________________ Telefoane mobile Dual SIM - cele mai noi modele - calitatea 1 - garantie 2 ani Telefon : 0723007226 / 0765444187 Y!Messenger : dualgsm_ro | ||
|
| | #1615 (permalink) | ||
|
mai e si VIP "Ba frate" eu sunt mai batut in cap sau ce ? Eu inteleg foarte clar din reclama aia ca optiunea se poate activa pana la 31 martie . Nu stiu cum intelegiti voi ca dupa 31 martie nu mai exista optiunea . Nu inteleg ce teapa mi-am luat eu ? Am dat 21 ron pe o cartela si am vb deja 300 de min (la orange dau 11$ pt 180 min si 10 nationale ) . Deci daca ar fi sa dispara optiunea mi-ar parea rau in nici intr-un caz nu mi-am luat o teapa . Asa ca toti cei care nu pot sa faca diferenta intre teapa si dezamagire sa nu mai posteze aici . Multumesc , Gloata | |||
|
| | #1616 (permalink) | ||
|
mai eu va spun cu certitudine 100% ca nu se va intampla asta. peste cateva luni se ia in considerare reducerea numarului de minute, nu e nimic stabilit inca nici cand nici cat, insa treaba se va intampla cel mai devreme in luna septembrie. momentan pe baza feed-backului de la clienti se lucreaza la acoperirea zonelor unde se vorbeste mult si se pot intampla congestii, pentru a preintampina problemele in momentul lansarii ofertelor pentru corporate si noile abonamente. mai multe nu pot spune, sursa e de incredere 100%. daca cineva vrea detalii primeste pe pm sau pe iahu ( nu voi raspunde tuturor ci numai anumitor useri fara suparare, nu vreau sa pice prost persoana de la care stiu) | |||
|
| | #1618 (permalink) | ||
|
S-a intamplat in 2 nopti (chiar inspre dimineata) sa ma sune cineva cu niste amenintari bizare. Precizez ca a sunat cu numar privat. Am sunat la Cosmote si mi-au spus ca trebuie sa fac plangere la Politie. A mai facut cineva ? Rezolva politia ceva in astfel de cazuri ? Cat dureaza ? Care-s complicatiile ? Cu ce trebuie sa ma duc ?
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #1619 (permalink) | ||
|
ce treaba ai cu el ? sotto era un idiot pus pe glume (deh,la 2.000 de min gratis )a fost ceva personal ? io zic sa nu te agiti
|
| | #1620 (permalink) | ||
| Quote:
![]() esti chiar penal cu faza asta..."Mona"...conversatie.ai si amprenta digitala ca sa confirme ce ai scris acolo(identitatile) cat despre promotie ramane de vazut
__________________ Nokia Arte ; E71 & Glock 26 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |