![]() |
| | #1622 (permalink) | ||
|
pai dobitocu` a luat un nr radom (intamplator al tau) si te streseaza. inchide mobilu seara sau pune=l pe silent si totu o sa fie ok. sau...nu mai raspunde.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1623 (permalink) | ||
|
mdea si eu am patit-o. am un numar mai frumusel asa si se pare ca-l nimeresc ciudatii usor . am patit-o de 2 ori , in doua nopti de la doua numere diferite...si dupa ce am inchis telefonul cateva nopti nu s-a mai intamplat.nu este nici o sansa a aflii cine te suna decat cu ordin de la procuratura ( si nici atunci nu e sigur 100% ca primesti datele cerute). | |||
|
| | #1624 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1625 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | gsm-online.ro te rog nu arunca cuvinte care nu sunt sustinute de argumente. Pentru cei care au cumparat cartele si au activat optiunea de 2000 de minute, in pachet este si o carticica, putini dintre voi au observat-o, nu-i asa ? Acolo scrie negru pe alb (ma rog alb pe verde ) : Ai 2000 de minute in fiecare luna timp de 12 luni, poti sa activezi optiunea 2000 de min. de 2 ori pe an, minutele nu sunt reportabile.
__________________ | ||
|
| | #1626 (permalink) | ||
|
da aia cu `cosmote isi rezerva dreptul de a modifica...bla bla bla fara o anuntare in prealabil` nu ai citit-o?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1627 (permalink) | ||
|
[warn=CBR]Provocare la flame.[/warn] Quote:
ﻉﻈﺷﺶ Eu sper sa nu fie asa dar asta cred eu. Daca va fi sau nu cum spun eu, 'om trai s'om videa :P Last edited by CBR; 23-03-2006 at 22:44.. | |||
|
| | #1630 (permalink) | ||
|
referitor la ce ziceati voi mai sus,optiunea asta poate sa ramana sau poate nu,nu a semnat nimeni nici un contract care sa oblige firma prestatoare de servicii sa tina valabile cartelele 1 an de zile,probabil se v-a intampla ca acum cativa ani la connex,pe vremea cand exista kamarad cent si se vindeau la preturi mai mult decat aberante ca si cosmoteul de altfel si a fost si oferta cu 1 cent in wekend pana intr-o zi cand nu a mai fost.si nu le-a putut face nimeni nimic ptr ca nu era ca la abonament cu contacte si alte chestii care sa ii obige pe ei la ceva fata de cumparator.
__________________ 0721928345 -vodafone | |||
|
| | #1631 (permalink) | ||
| Quote:
dar hai sa asteptam pana dupa 31martie si vedem atunci. | |||
|
| | #1633 (permalink) | ||
| Quote:
Si telefonul nu il pot pune pe Silent pentru ca ma trezeste dimineata. Plus ca nu suport gandul sa ma conditioneze cineva sa inchid telefonul. De "frica" lui sa incep sa am astfel de deprinderi. Spre binele lui, sper totusi sa nu aflu cine este.Quote:
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #1634 (permalink) | ||
|
la mine telefonul suna alarma chiar daca e pus pe silent sau inchis
|
| | #1635 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: bucharest |
pune-i pe silent doar apelurile.. iar nr lui de telefon nu poti sa il afli cat te-ai chinui.. teoretic ai putea sa afli si exact in c pozitie e cand te suna.. dar informatiile sunt confidentiale si nu se divulga orice ar fi.. cel putin in 99,9999% din cazuri..
| ||
|
| | #1636 (permalink) | ||
|
Nu e vorba neaparat de asta. Nu vreau sa imi tin telefonul inchis de frica sa nu ma sune nu stiu ce prost ca sa ma trezeasca din somn. Ma suna pe telefonul asta prietena in fiecare dimineata (asta era adevaratul motiv pentru care nu il voi lasa pe silent) si tare drag imi este sa ii aud vocea zi de zi, vreau sa il aud cum suna tare si sa ii raspund repede.
|
| | #1637 (permalink) | ||
| Quote:
jijea ce telefon ai ? | |||
|
| | #1640 (permalink) | ||
|
Trebuie sa aibe. Buna idee. Ma pun in pat acum si o sa incerc. Merci frumos, chiar nu imi picase fisa. Noapte buna ! (Sincer imi doresc si eu o noapte mai linistita...) ![]() Btw, astazi a mers surprinzator de bine Cosmoteul. Am depasit 1.000 minute.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |