![]() |
| | #1662 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ciudat este faptul k stia nick-name-ul meu si ca ma stie de pe forum!
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #1663 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ceva vesti in legatura cu oferta care urmeaza sa fie lansata si la abonamente ?
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #1665 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si mi-au mai povestit amici care au Cosmote ca au fost sunati si injurati direct sau li s-au spus cuvinte urate. Chiar astazi a sunat un tip cu accent de moldovean pe telefonul unui amic, folosind cuvinte mai mult decat urate. Ce avea in cap ? Sex. ![]() Lume nebuna...
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #1668 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
exagerare non-comparativa : si arme la liber poti sa dai pe strada, ca doar nu o sa fie vina ta daca toti idiotii or sa inceapa sa traga aiurea si poate te nimeresc si pe tine si te omoara, dar asta nu conteaza, e mai important a cui este vina....
| ||
|
| | #1670 (permalink) | ||
|
Ar trebui thread-ul "O noua teapa Cosmote" din sectiunea GSM de la Publicitate, ar trebui legat aici cumva!! Il rog pe AIWA daca poate muta acel post pt ca a devenit o presupunere Ingrijoranta treaba cu stacnarea celor 2000 de min!!
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #1673 (permalink) | ||
|
Io am sunat adineaori la Cosmote si dupa ce am ascultat cam 15 minute muzica HOSE :P mi-a raspuns o angajata care mi-a comunicat ca aceasta oferta cu extraoptiunea 2000 tzine 12 luni de la data activarii ei!! Tipa a mai spus ca, Cosmote are de gand sa-si respecte promisiunile facute catre clientii sai!! Asa ca ar trebui so lasam mai moale cu suspiciunile pana cand nu stim ceva CONCRET!!
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #1675 (permalink) | ||
|
Am vazut la TV acum 5 minutele: Cei care au activat extraoptiunea pana la data de 22 martie 2006 o mai pot folosi pana la data de 31 martie 2006. Dupa aceea utilizatorii sunt asteptati sa beneficieze de alte noi oferte...... Ce sa mai, a avut dreptate cleah, doar ca nu o sa inchida extraoptiunea pe 28 ci pe 31.....
__________________ Doar cei care isi doresc cu adevarat victoria o vor obtine Date de contact pe PM | |||
|
| | #1676 (permalink) | ||
|
are ma careva reclama aia sa mi-o dea si mie??? ca mie nu imi vine sa cred, adica aia zice una si de fapt recla zice altceva??? Vreau si io reclama!!!
|
| | #1680 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
deci oameni buni...exista vreo reclama in care se spune ca putem folosi minutele alea doar pana la 31 martie? ca mie asa mi-a zis si varamiu....ca a vazut el la tv...e adevarat?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |