![]() |
| | #161 (permalink) | ||
|
si ce mare scofala e ca platesti la inceput 1.401.504 lei vechi!!!!!!!!!!!!!!!!pe 2 luni ........................si pe urma platesti 700.752 abonamentu de 16 E (care ai 120 de min.in orice retea : calculat la abonamentu care te referi tu) ai tarif de 14 eurocenti/min cu orice retea fie ea fixa sau mobila cu tot cu TVA accize inclusss.........Am calculat la 36.800 de Lei EURO si atat a iesit .. Daca mai sare EURO in sus si creste este partea a doua .., dar daca vrei sa faci un sacrificiu poti renunta la 1 telefon si sa-ti faci un contract la o retea relativ noua nu-i asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |||
|
| | #162 (permalink) | ||
|
deja platesc in jur de 10 milioane lunar pe telefoane. nu am de ce sa mai dau inca 700k luna. daca e imi iau o cartela si gata. tarifele nu mi se par extraordinare
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
tarifele cosmote mie unul mi se par calumea ... acum depinde de cat e de stabil Euro ... daca ajunge acusica euro la 40 mii ... ce facem ??? Cosmote are bafta mai ales la partea cu cartele prepay ... au tarife frumoase in comparatie cu competitorii .. si pe deasupra daa cumperi o cartela cu nr. cosmote de 5 euro ... primesti 41 EURO ( 2 EURO X 18 luni ). E o chestie si asta .. tarful la prepay este de 16 euro centi indiferent de minute. Adevarul este ca daca bagau abonamente cu minte in reteaua lor ( cosmote - cosmote ) nu aveau succes deloc in momentul de fata suna bine ofertele lor ... sunt curios cum vor fi viitoarele oferte .... Trebuie sa recunoastem ca ( virgula ) Cosmote momentan are cele mai mici tarife de pe piata mobila din Romania ( chiar daca iese cu 2 - 3 centi ( in usd ) mai ieftin decat connex/orange/zapp
__________________ **********: Portalul orasului Iasi online - Cluburi, discoteci, baruri, cafenele, pizzerii, cinematografe, revista presei iesene, sport iesean, taxiuri in Iasi, reduceri in Iasi, forum si multe altele. | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
frate cu plata facturii restante stai linistit, cred ca de tine e vorba, nu un prieten am aceeasi probl dar m-au anuntat dupa 3 ani si 6 luni Din ce-am invatat dr de creanta se prescrie in termen de 3 ani daca nu esti actionat in justitie , sau daca nu fac dovada luarii la cunostinta in 3 ani, mi-au trimis scrisori dupa 3 ani sa-i sun bla, bla, bla dar nu am semnat nimic pt nici una, deci practic nu le-am primit....... fix....pt ei | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Jegosi, hoti si tepari... Atat imi vine acum, cand abia am inchis tel dupa un scandal cu aia de la Cosmote... Tepari de cea mai joasa speta, gata de orice ca sa-ti ia banu... te pupa-n fund pana semnezi si dupa aia iti spun " ce sa-ti fac, daca nu ai citit cu atentie ce scria cu litere mici"... auzi, ca daca intrebam cand am semnat imi spuneau ei ca nu o sa am semnal, dar asa am semnat asa ca am fost de acord cu aria lor de cacat de acoperire... fratilor, credeti-ma, mai bine dau doua milioane pe o pereche de pantofi decat sa-mi iau cu doua sute unii cu talpa de carton... aia e, am furat-o, dar ma duc cu toata presa si toate protectiile de consumatori peste ei... mama lor de mancatori de iaurt cu castraveti...
| ||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Quote:
Fac cerere de suspendare (ca o duduca imi zisese la serviciul clienti ca ei cunosc problema si ca in cateva luni (!) se va rezolva), si raspunsul vine azi, dupa 32 de zile si numai pentru ca i-am sunat eu, iar in raspuns, in esenta, imi spun ca in contractul pe care l-am semnat am acceptat acoperirea lor si ca daca as fi intrebat inainte sa semnez mi-ar fi spus ca in Berceni nu e semnal! | ||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Uitati ce am gasit: "Joi la ora 19:00 se va da drumul la extraoptiunea voce DOAR pentru prepaid .Pentru abonament ofertele vor veni mai tarziu. 3 euro = 2000 minute FARA ABSOLUT NICI O LIMITARE (nu vor exista chestii gen weekend , 3 numere or shit)." Asta e oferta " REVOLUTIA COSMOTE 2000" prin care ei incearca sa sparga piata O ora de vorbit in reteaua cosmote va costa deci ... 9 centi ! E cam de 10 ori mai buna oferta asta decat cea mai buna oferta bagata de connex (ma refer la oferta Kamarad cand vorbeai cu un cent pe minut in weekend) Informatia e verificata din cel putin 4 surse. Spor la vorbit. | ||
|
| | #171 (permalink) | ||
|
Tu glumesti. Daca nu e o gluma proasta, maine renunt la Connex si imi pun Cosmote. Da mai multe detalii, mie tot nu imi vine sa cred. Adica daca am o cartela Cosmote si platesc 3 euro pe luna, vorbesc 2000 minute ? De unde stii ca nu dureaza decat x luni oferta asta, asa cum a durat si la Kamarad ? Daca nu imi cumpar prepaid pana atunci, o sa o mai pot activa ? Detalii, da mai multe detalii ![]() E limitata oferta ? Si-o activeaza cati oameni vor ?
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
|
Eu sper sa nu fie asa doar o data pentru fiecare cartela. Cineva spunea pe Softpedia ca oferta este valabila de pe 2 martie pe 30 martie. Din asta am inteles ca se poate activa o singura daca optiunea asta, apoi, din luna urmatoare, nu se mai poate activa.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Nu mai ascultati toate aiurelile! Ce o sa faca lumea care are telefoane codate pe Oranj/ Connex ? By the way : Cosmote nu codeaza telefoanele date la abonament. A cumparat un prieten. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |