![]() |
| | #1801 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Eu pe 2 martie ... deci pe 2 aprilie a trecut o luna si am primit 2000 minute noi . Poate ca tu ti-ai activat optiunea in alta zi... Sa zicem ca tu ti-ai bagat optiunea pe 5 martie ... o sa primesti 2000 minute noi pe 5 aprilie . HUH. | ||
|
| | #1804 (permalink) | ||
|
Credit 7 euro si 85 eurocenti. Nu mi-au luat 3 euro. Am sunat acum si mi-au luat 3 euro din cont, am si cele 2000 de minute in cont. ![]() LATER EDIT : Am crezut ca trebuie primit un mesaj de confirmare cand se activeaza, dar nu am primit nici unul, iar acum s-a activat extraoptiunea. Nu a fost teapa. ![]() Numai bine si convorbiri placute !
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #1808 (permalink) | ||
| ||
|
| | #1809 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Quote:
| ||
|
| | #1810 (permalink) | ||
| ||
|
| | #1811 (permalink) | ||
|
Tocmai am incercat sa sun pe cineva cu numar de cosmote de pe un telefon fix. Mi-au raspuns mai multi indivizi, da erau mai multi, (parca era teleconferinta) care se certau intre ei ca sunt mai multi pe fir si nu mai pot vorbii cu cine vor )) vi s-a mai intamplat pana acum ?
__________________ "Chess is the best game ever invented" ... "GO is the best game ever discovered" CUMPAR joc "Maimutele Buclucase" de la JECO CUMPAR craniu uman replica gips CUMPAR instrumente de lockpicking | |||
|
| | #1812 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Quote:
Multumesc | ||
|
| | #1813 (permalink) | ||
| Quote:
da
__________________ "Chess is the best game ever invented" ... "GO is the best game ever discovered" CUMPAR joc "Maimutele Buclucase" de la JECO CUMPAR craniu uman replica gips CUMPAR instrumente de lockpicking | |||
|
| | #1814 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1815 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
putin nedumerit... desi la activarea cartelei (4 martie) mi s-a spus prin sms ca extraoptiunea se va activa automat, iata ca primesc un sms ieri prin care mi se spune ca trebuie sa trimit mesaj la 2000 pentru activarea (!!!) extraoptiunii... eu chiar nu mai inteleg nimic... plus ca mi se ofera si posibilitatea de a suna la 2000, unde, surpriza, mi se spune ca numarul nu este alocat...... inteleg ca nu trebuie sa trimit sms. dar vreau si eu o varianta oficiala, ca astia de la relatii cu clientii nu raspund.....daca nu trimit, mi se va spune, sorry, noi v-am dat mesaj prin care v-am spus sa activati..... daca trimit, mi se spune ca e inutil... nu stiu daca am fost coerent (deh, la munca, luni dimineata...) dar...ma poate lamuri cineva??? nu de alta, dar limba romana la cosmo e putin...cosmonautica...mi-e greu s-o pricep. de logica...ce sa mai vorbim... | ||
|
| | #1816 (permalink) | ||
|
Parerea mea s-a schimbat in legatura cu cosmote.Mai mult vorbesc cu prietena mea care nu este din Bucuresti,este din Jud Dambovita. De la data de 12 martie pana pe data de 29 martie totul a mers bine dar de pe data de 30 pana azi nu a mai avut semnal deloci.Pe 30 am sunat la relatii clienti,mi-au raspuns(dupa o asteptare de aprox 35 de minute)le-am spus ce s-a intamplat si mi-au spus k problema se va solutiona si k o sa o sune pe ea direct.Am asteptat pana azi pt ca nu primise nici ea si nici eu nici un raspuns si iar mi-au spus ca este o problema temporara ,nu una permanenta.Acum,eu ma gandesc sa nu fie o manevra de-a lor sa atraga mai multi clienti sa le arate k au arie de acoperire mai mare si apoi sa-i lase cu buza umflata. Nu sh ce sa mai cred despre cosmonautzii astia... Astept si eu o parere din partea celor care au ceva de spus.
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #1817 (permalink) | ||
|
Intrebare: Daca azi imi expira optiunea si nu am 3 euro, dar incarc cartela tot azi.. o sa imi ia automat cei 3 euro sau trebuie sa mai fac ceva? Din cate am inteles la inceput cand am luat-o din ce mi-au zis, o data activata optiunea va ramane timp de un an, si o vei putea activa pe tot acest timp.. Sau poate ma insel..? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |