![]() |
| | #1902 (permalink) | ||
|
si la tonetele RATB au cartele de 5euro cosmote<=> 210000lei vechi
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| | #1903 (permalink) | ||
|
Sa inteleg ca dupa ce incarci...trebuie din nou sa dai un SMS "gol" la 2000????
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1904 (permalink) | ||
|
Stau si eu ca dobitocul de 15 minute si astept sa imi raspunda unu' la relatii clienti ca vreau sa-mi activez optiunea aia cu 100 sms la 1.5 E. Panarame, nu raspund.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #1905 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
| ||
|
| | #1909 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #1911 (permalink) | ||
|
Deci, sigur este perioada de gratie de 1 luna? Trebuie sa incarc cartela pana maine, daca o incarca poimaine pierd optiunea? Multumesc! Solved: Am citit in urma si stau fara griji acum.
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #1913 (permalink) | ||
| ||
|
| | #1914 (permalink) | ||
|
De aseara de pe la 18 si ceva pina astzi la 11 si ceva cu pauza intre 2AM si 10AM nu am reusit sa vorbesc la rel cu clientii( mereu muzica mereu linii ocupate!)
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1915 (permalink) | ||
(poate diferenta dintre mine si AIWA e data de faptul ca eu sunt din Bucuresti ... iar el din Moldova lui Fane Babanu` ... alta diferenta nu vad) Am intrebat daca imi pot transforma cartela Cosmote in abonamnet. "Tehnic in acest moment acest lucru nu este posibil" Quote:
| ||
|
| | #1917 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #1919 (permalink) | ||
| Quote:
Mi-am activat cele 100SMS la 1.5 E, am intrebat si de faza cu GPRS-ul si au zis ca deocamdata fac teste si cat de durand vor baga si GPRS pt. cartele. Super, mi-a placut cum mi-a vorbit omul la telefon. Am si eu o rugmainte: cine mai suna la relatii clienti sa intrebe daca baga si MMS ca ar fi super tare, eu am uitat sa intreb. Si sa posteze aici | |||
|
| | #1920 (permalink) | ||
|
Abia acum dupa aprox 24h mi-au trimis sms-u ca optiunea este activata pana la 11.05.2006
__________________ "O mie de zile de antrenament, un incepator, zece mii de zile de antrenament, un maestru."- Masutatsu Oyama | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |