brat COSMOTE / ZAPP - discutii generale - Page 181
Page 181 of 310 FirstFirst ... 81131171178179180181182183184191231281 ... LastLast
Results 3,601 to 3,620 of 6196

Thread: COSMOTE / ZAPP - discutii generale

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS
    Quote Originally Posted by Radu_b View Post

On topic: Dupa parerea mea cei care sunt "anti-cosmote" sunt niste frustrati (probabil pt. ca nu au cu cine sa vorbeasca in reteaua Cosmote)

tu iti faci prietenii in functie de retea,nu ?
    Nu man, nu sunt frustrat pur si simplu il sun pe cel cu care vreau sa vorbesc,indiferent de retea sau ora. Am in agenda si numere de cosmo,si de vodafone,si de orange si de zapp, etc.
    Vorbesc destul de mult la telefon, fara sa devin penibil si sa stau tot timpul cu telefonul la ureche, in casa,pe strada, in tramvai sau d`ampulea.

Fyl
    Fyl is offline
    Fyl's Avatar
    Phone
    Defy
    ca tot avem angajati Cosmote prin zona care pot da idei superiorilor , un PTT nu s-ar putea implementa ca ar rupe gura tirgului pt. multa lume cred si ar avea si impact marketing ?

Registered User Radu_b's Avatar
    Phone
    This is really stupid!
    Quote Originally Posted by .indie. View Post
    tu iti faci prietenii in functie de retea,nu ?
    Nu man, nu sunt frustrat pur si simplu il sun pe cel cu care vreau sa vorbesc,indiferent de retea sau ora. Am in agenda si numere de cosmo,si de vodafone,si de orange si de zapp, etc.
    Vorbesc destul de mult la telefon, fara sa devin penibil si sa stau tot timpul cu telefonul la ureche, in casa,pe strada, in tramvai sau d`ampulea.
    Nu, nu imi fac prieteni in functie de retea. Asta e tare...pacat ca nu e originala.
    Am la cosmote 120 de minute nationale ceea ce inseamna ca sun destul de mult in afara retelei.

il Dottore coldone's Avatar
    Phone
    Galaxy SII
    lol.....era si o reclama cu cei care si fac prieteni in functie de retea, nu mai tin minte exact la care. Oricum, ideea e inteleasa gresit. Nu ti faci prieteni in functie de retea, ci iti alegi reteaua in functie de prieteni. De asta am si trecut de pe orange pe vodafone, acum cativa ani. Dar cum odata cu intrarea cosmote pe piata a aparut notiunea de al doilea telefon pt multi, am trecut si pe cosmote.

gospodar RE|XX's Avatar
    Quote Originally Posted by coldone View Post
    lol.....era si o reclama cu cei care si fac prieteni in functie de retea, nu mai tin minte exact la care.
    chiar la cosmote era, laudau ei tariful unic in orice retea de la cartela...

Member
    Acu` va deranjeaza ca vorbiti aproape moka in retea ...

Tariful e in continuare unic ... numai ca primele 500 de minute sunt "cado- diamanti naturali"

Phone
    Galaxy SII
    faza cu tariful unic nu e chiar grozava.pt ca la abonament am 20centi pe minut in orice retea, ceea ce nu prea e convenabil dupa ce mi termin cele 300min

Member
    Esti liber sa alegi altceva ... numai ca la ailalti nu ai 300 minute incluse . Cum e mai bine ?

Phone
    Galaxy SII
    ma da mai lasati ma cu astea, ca du te la altii daca nu ti convine. Ce! N am voie sa mi spun parerea? Sau care i faza? Lucrati la ei sau ceva? Eu vorbeam de tariful unic, nu de cele 300 min. Si asa, am si la vodafone 240 min cu un cent, pe care pot sa le vorbesc cu aprox toata agenda, nu doar cu unii prieteni. Sunt relativ multumit de cosmote, dar nici sa spun ca altii ca vai, cat de tare e cosmote, super retea.....sa fim seriosi.

Registered User MagicOne's Avatar
    CELULARUL hmm... reclama disperata normala.... cred ca vodafone sunt un pic mai disperati, au cam schimbat promourile de multe ori, cosmote a stat cu un singur spot publicitar pe sticla foarte mult....oricum apreciez gestul, pt ca in retelele gsm pur si simplu esti jupuit.
    CLICK ME CLICK ME !!!!

Administrator AIWA's Avatar
    Phone
    sonyericsson
    reclama inteligenta e una, reclama taraneasca e alta.
    Usor...ca nu e singura firma...cunosc o telenuvela ce a facut fani de aia fanatici in care doar NOKIA se auzeau sunind si toata lumea doar BMW avea..si ..se filma sigla auto pe fatza!
    Deci se practica!
    ***A ridica piatra este cel mai usor gest posibil...restul e calvar! ***

ATENTIE! - regulile ariei publicitate au fost actualizate - APASA AICI

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS
    N-am zis ca e singura firma.
    Dar personal cred ca Cosmote se indreapta spre o `eticheta` de retea ieftina si so-and-so. Si le va fi greu sa se scape de ea (daca or sa vrea,vreodata)

Veveroi jijea's Avatar
    Poate chiar vor sa-si creeze imaginea asta.

In fond si la urma urmei, nu e o retea ieftina ?

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS
    sa fie ieftina ca tarife, nu cred ca s-ar supara nimeni, dar nu si ieftini ca servicii,calitate

Eu personal o vad cam amatoriceasca.
    Am intrat in 2-3 magazine din provincie si e aiurea, erau niste vanzatoare care cred ca stiau despre gsm cam tot atat cat maica`mea,care stie sa intre in agenda,sa sune si sa dea mesaje. cam atat

gospodar RE|XX's Avatar
    si nu-i asa, GSM'ul inseana mult mai mult decat sa vorbesti la telefon si sa dai mesaje...

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS
    Ca sa ajungi sa vorbesti la telefon si sa dai mesaje trebuie mai intai sa iti cumperi un telefon.
    Si nu toti se pricep sa caute pe net modele, diferente, etc.

Iar la cosmote,da,vad ca gsm inseamna vorbit la telefon si mesaje, cam atat.

Member
    Iar la cosmote,da,vad ca gsm inseamna vorbit la telefon si mesaje, cam atat.
    Au si GPRS dar faceti voi pe chiorii ...

Si MMS -ul e in teste finale . http://album.mms.cosmote.ro/ro/websubscriber/welcome.do

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS
    whoaaa....au gprs?
    nu ma pune sa fac o lista cu ce nu au

Phone
    Galaxy SII
    lol......vodafone are gprs de vreo 3-4 ani.tehnologia a mai evoluat intre timp.E bine ca au,dar hai sa nu o transformam in lauda.....

Veveroi jijea's Avatar
    .indie., tu ce vrei, de fapt ?

Eu personal nu am nevoie de net. Dar daca totusi se intampla sa-mi trebuiasca, folosesc Gprs-ul de pe abonament care merge excelent.

Video call ? Asta vrei ? Mi se pare inutil. Am avut 1 an si jumatate la Connex, timp in care am vorbit 10 minute in video call. Si asta in prima luna.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post