Te uiti pe site-ul Internity si iti alegi ce telefon vrei .
http://www.internity.ro/?pag=producatori_mobile
In scurt timp la Cosmote o sa apara fidelizarea !![]()
Te uiti pe site-ul Internity si iti alegi ce telefon vrei .
http://www.internity.ro/?pag=producatori_mobile
In scurt timp la Cosmote o sa apara fidelizarea !![]()
LG - KG225 e gratis la abonamentul de 3 euro ; la Internity .
telefonul la liber costa 3,3 milioane.
nu ma inteles eu gresit cu parteneriatul cu asiaticii, cred ca am zis gresit cand am zis 3 g, au facut un parteneriat, dar nu mai stiu pt ce, o sa ma documentez![]()
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
gen :iti dam 2 minute gratuite pe luan la un an de zile si un tel nou la oferta.Cred ca doar telefonul ar rezolva multe.
haules baules...
Incepand cu data de 18 iunie 2007, COSMOTE lanseaza Extraoptiunea "Top 5”
pentru noii utilizatori ai Cartelei COSMOTE, constand in:
400 de minute + 400 SMS-uri in reteaua COSMOTE cu 5 numere favorite,
pentru numai 5 Euro/luna (suma retinuta din creditul de comunicare)
> Activare
EO "Top 5” se activeaza initial numai la solicitarea utilizatorului,
in perioada de desfasurare a promotiei, in urmatoarele moduri:
apeland gratuit numarul 1234.
prin transmiterea unui SMS cu textul "Top 5” gratuit la numarul 333.
> Definirea numerelor favorite
Incepand cu data de 15 iunie, vor fi disponibile doua canale pentru definirea Numerelor Favorite: SMS si IVR (Interactive Voice Response). Un utilizator cu EO "Top 5” activata poate adauga maxim 5 numere favorite in lista sa. Poate efectua aceasta operatie transmitand SMS la 333 sau apeland numarul 333 (meniul "Configurare” IVR). Fiecare inlocuire de numar favorit va fi taxata cu 1 Euro.
> Informatii utile
perioada de desfasurare a promotiei: 18 iunie 2007 - 17 iulie 2007
cele 400 de minute in retea sunt disponibile numai pentru apeluri catre
cele 5 numere COSMOTE definite ca Numere Favorite pentru EO "Top 5”
extraoptiunea este valabila 1 an din momentul activarii
extraoptiunea "Top 5” si EO 250 vor fi disponibile in mod simultan pe piata
in perioada 18 iunie 2007 - 17 iulie 2007
deja incepe sa miroasa a optiune vodafone, cel putin, s-au gandit sa le tina in paralel![]()
YM : kriss_y2005
Tel : 0766679160
Urata si slaba oferta, complicata gen vomafone-orange. Se pune intrebarea daca actualele abonamante cu 500 minute in cosmote vor fi valabile nelimitat?
Hahahah... In contract nu scrie ca e pe viata. Suna tu la 1234 poate iti dau si de mancare sa te faci mai "dur"!![]()
pai au rezolvat problema cu castigatul utilizatorilor acum trebuie sa ii mentina, dar cred ca dupa oferta asta nu multa lume o sa mai treaca pe cosmote
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
ak2000, normal ca este pe viata, din moment ce ai semnat un contract. Bineinteles ca ei pot face o magarie si o pot scoate, dar atunci vor pierde teribil de mult la capitolul imagine si nu isi pot permite asta.
Am si eu o intrebare : Rezilierea unui abonament se face la relatii cu clienti sau pe baza de cerere ca la orange?
cerere trimisa prin fax de la orice dealer
sau pe mail, nu-i musai fax.
vreau sa stiu si eu cati dintre voi au probleme tehnice legate de apeluri si mesaje. pe mine pur si simplu ma dispera , ma suna lumea in veselie si li se zice " abonatul cosmote nu poate fi apelat " cu toate ca am baterie si semnal full. acelasi lucru si cu mesajele, cateodata le primesc dupa 4-5 ore. incep sa cred ca reteaua asta e o gluma proasta, au bagat oferte cu jdemii de minute gratuite si s-au abonat o gramada de oameni si reteaua nu mai face fata, am vb cu cei de la rel cu clientii si acum astept raspunsul de la sesizare. mi-au spus ca primesc o gramada de astfel de sesizari, dar ca nu pot face nimic, fiind sunt prea multi utilizatori si sunt tot felul de fluctuatii... trist
Asigurari RCA, CASCO, locuinte, travel, malpraxis - servicii complete - http://forum.computergames.ro/90-ofe...sco-s-m-d.html
Am si eu o mica nelamurire.... minutele nationale incluse in abonament (cel cu 10 in cazul meu) neconsumate intr-o luna, n-ar trebui sa se reporteze in luna urmatoare? ca mi-a trecut la luna urmatoare azi si la cost control imi arata 10 minute, desi mai aveam 2-3 ramase...
nu stau in minutele alea... dar sunt curios daca asa e normal sau e o "scapare".
(daca s-a mai discutat pe topic... imi cer scuze)
Bookmarks