![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Acest thread este pentru discutii asupra ariei, nu pentru a posta voi despre nu stiu ce telefon. Risc de cartonas. Daca aveti idei pentru imbunatatirea ariei, aici e locul in care puteti sa va desfasurati. Astept orice fel de idei. Ce sa fie Sticky, ce nu, cum sa rezolvam problema thread-urilor gen "ce sa cumpar dintre..." (sunt prea multe), ce sa adaugam la regulamentul ariei, ce sa scoatem, etc. Orice! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Daca aveti idei pentru imbunatatirea ariei, aici e locul in care puteti sa va desfasurati. Astept orice fel de idei. Ce sa fie Sticky, ce nu, cum sa rezolvam problema thread-urilor gen "ce sa cumpar dintre..." (sunt prea multe), ce sa adaugam la regulamentul ariei, ce sa scoatem, etc. Orice!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Thread-urile alea 3 nu sunt cu NEWS, sunt cu discutii... Ma mai gandesc daca le lipesc sau nu...
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu cred ca e chiar ideal sa lipesti thread-urile alea cu operatorii pentru simplul fapt ca daca cineva se intereseaza de un anumit operator va fi nevoit sa citeasca mult mai multe post-uri (3x teoretic) ca sa gaseasca informatia pe care o cauta, eventual in cazul in care scade interesul general pentrru ele, dar chiar si asa va fi greu de urmarit... O idee ar fi eventual crearea unui subforum pe marci de mobile - nu stiu cat e de posibil - dar ar fi mai usor de cautat o anume informatie, de ex cauti info despre SE s700 direct pe subforumul respectiv dedicat exclusiv SE! Un exemplu de astfel de organizare se poate gasi aici: http://www.howardforums.com/index.php? dar asta e un forum dedicat exclusiv telefoniei mobile!...
__________________ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Thread-urile cu operatorii nu mai sunt Sticky, dar raman asa cum sunt. Gsmvision, e si asta o idee, dar aici nu e traficul asa de mare, asa ca nu stiu ce sa zic...
|
| | #8 (permalink) | ||
|
bennyben: Aria nu este destul de activa cat sa fie ordonata pe subcategorii...
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Propun sa facem Sub-Forums ca si in aria de publicitate (GSM, Hardware, etc), deoarece aceasta arie s-a extins destul de mult. Primul Sub-Forum sa se numeasca ''Ce sa aleg dintre...''. -va contine ''numeroasele thread-uri de genul ''ce telefon sa-mi iau'', sau ''ce accesoriu sa-mi iau''. Al II-lea sa se numeasca ''Probleme software si hardware'' -va contine diversele probleme intampinate de useri cu aparatele lor. Al III-lea sa aiba numele ''Diverse'' -ce va contine restul problemelor ce trebuiesc discutate in aceasta arie. ________________________________________ Sau sa facem sticky thread cu : -''Noutati in lumea GSM'' - care sa contina informatii proaspete despre telefoanele noi si accesoriile acestora. -''Softuri Java'' -''Softuri pentru Win Mobile si Simbian'' -''Internetul mobil'' - care va contine informatii referitoare la conectarea la internet wireless, tarife, informatii generale, softuri folosite pentru acest lucru. -''Preturi pentru telefoanele mobile'' -''Preturi pentru accesorii'' -''Cele mai bune magazine GSM''
__________________ Shit does happen, life goes on ! Last edited by UnteroffizierSS; 20-07-2005 at 19:40.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
bennyben: Momentan vorbim de GSM & Telecomunicatii... UnterofiterSS: Imi place ideea cu subaria "ce sa aleg dintre". La sticky-uri o sa ma mai gandesc. Hmmm... M-am gandit sa fac un singur thread pentru toate discutiile x vs y. Ce ziceti?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by CBR; 16-12-2005 at 10:53.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
uhh aia ultima e o idee foarte proasta ar fi o varza totala pe threadul ala plus ca daca vreau sa stiu numai de 2 telefoane pana gasesc toate posturile la obiect prostesc citind tot threadul aiurearevenind la obiect, am o propunere: sa faci un thread sticky care sa fie numit ceva gen - POSTATI AICI PT. PUBLICITATE care sa fie de fapt link la aria publicitate, si poate asa scapam de toti astia care vand cate ceva pe aria asta (in fiecare zi e cel putin unul care face asta )
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am o idee... Daca as face un thread Sticky, Closed, cu titlul "Thread-urile cele mai accesate, inainte de a pune un thread nou, verificati aici" in care sa fie o lista cu toate thread-urile cele mai accesate de pe aceasta arie (cel cu Symbian, cel cu N6680 etc.) insotite de mici explicatii oare rezolv din problema userilor care nu folosesc search? Astept sugestii de orice fel
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Atunci nu se face si am mai si scos cateva thread-uri de la Sticky.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Pe aria de GSM si Telecomunicatii? Care-i rostu? Si ce legatura ar avea cu aceasta arie? bad idea....
__________________ None! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |