![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Acest thread este pentru discutii asupra ariei, nu pentru a posta voi despre nu stiu ce telefon. Risc de cartonas. Daca aveti idei pentru imbunatatirea ariei, aici e locul in care puteti sa va desfasurati. Astept orice fel de idei. Ce sa fie Sticky, ce nu, cum sa rezolvam problema thread-urilor gen "ce sa cumpar dintre..." (sunt prea multe), ce sa adaugam la regulamentul ariei, ce sa scoatem, etc. Orice! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #43 (permalink) | ||
| Nokia N73/N93 - Discutii - aici?
| |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
nu am gasit... exista vreun thread pt wallpapere telefoane sau stiti vreun site? caut ceva deosebit care nu pot sa fac ma refer la gif-uri animate si swf de 320x240. cred ca ar fi interesant un sticky deasta
__________________ "there's a white nigga' with a gun up in here" - CRANK 2006 | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
zpimp: Aici - Mobile phone wallpapers gallery. Nu e cazul de sticky pentru ca thread-ul nu primeste asa mare atentie.
| |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| sal
und gasesc un thread despre service gsm la 6300 .ast pm.bafta
__________________ Daca aveti nevoie de jante , bodykituri , scaune , evacuari , stopuri , faruri , suspensii , accesorii de interior , volane , schimbatoare , pedale , ceasuri , audio , media etc etc si multe alte produse doar intrebati ! ,,Reality is wrong. Dreams are for real'' | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
10x man Acum sa facem curatenie | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |