![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
e un super telefon...bateria tine mai putin ca la 6630 sau 6680 dar merita toti banii...daca te intereseaza da-mi un PM ca am mai multe pt vanzare
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Valentine sincer nu am mai bagat 100usd,am vb cu connex si mi-au facut o oferta buna ,si am dat undeva la 10.8 mil cu el....nu am bagat decat vreo 300-400 de mii de lei in el.....facand calculele cu cat am vandut 6681 ! si sincer este un pas enorm inainte fata de 6681.....
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Take me to the magic of the moment, On a glory night, Where the children of tomorrow dream away In the wind of change!" (Scorpions - Wind of Change) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
![]() + | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | Quote:
![]() ![]() Mult mai rapid decit N70, 6630 si 6680, evident :P. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
diferenta de la 6681 la N70 e ca de la sprandi la nike ...mie albastru ala de pe 6681 imi da un aer ieftin..parerea mea care am avut aman2 telefoanele...nu zic ca nu e un tel bun dar la ora actuala e sub-multe symbianuri
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
Am expus intr-un alt topic avantajele si dezavantajele 6681 vs n70. Insa daca voi vreti sa va simititi bine ca aveti N70 si pentru asta simititi nevoia sa bagati replici aiurea pe un forum, fie, dar consider acest lucru cel putin patetic
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Am citit toate review'urile despre N70, dar poate k voiam sa stiu si parerea cuiva care il foloseste. Dar pe tine poate nu incalzeste argumentul asta ca tu oricum le stii pe toate.
__________________ "Take me to the magic of the moment, On a glory night, Where the children of tomorrow dream away In the wind of change!" (Scorpions - Wind of Change) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
De exemplu threadul asta: http://www.mobile-review.com/forum2/...ad.php?t=36980 Si ar mai fi multe exemple...Nu cauta useri care nu iti pot da o parere obiectiva..Are dreptate valentine ca nu sunt multi cei care o sa spuna ca telul e mai lent dupa ce au investit ceva bani in el.. Per total cand l-am vazut la Stefan mi-a placut, dar nu am stat mult sa il butonez sa vad daca e mai lent sau nu..Constructia este super, iar icoanele arata mai bine, muzica se aude mai bine(probabil are difuzor mai bun), filemele sunt mai bune la ca la 68xx.. Cam asta am observat in 5 minute | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
asta si e realitatea.....eu am avut 6681 si am avut si n70 timp de 2 zile si am comparat ambele telefoane ! diferentele sunt enorme.....unora li se par mici,dar defapt nu sunt ! valentine.....si eu am avut 6681,si tu ai 6681.....dar e un telefon depasit la ora actuala,nu mai este varful.....
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | N70 - agile messenger - connex vodafone - functioneaza?
Am achizionat un nokia N70 de la connex vodafone si de o saptamana incerc sa ma leg la yahoo messenger prin intermediul lui agile messenger. Nici o sansa. am incercat mai multe versiuni de agile, dar nici o sansa nu se conecteaza de nici o culoare. pe operatorii connex vodafone i-am capiat la telefon cu intrebari si se pare ca si ei sunt paraleli cu subiectul asta. ciudat nu? maretul N70 nu se poate conecta la yahoo messenger? Daca stie cineva ceva, dati-mi si mie de veste ca mor de nerabdare si curiozitate in acelasi timp. Mentionez ca am toate setarile la access point-uri corect setate si ca browsing-ul pe internet merge. Multumesc. Ciprian. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |