![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ma bate gandul de ceva vreme ce sa aleg intre K800 si N73, si m-am decis sa iau N73. Inca nu au adus in Pitesti de la magazinul la care iau eu de obicei, dar intr-o saptamana o sa fie. Am ales N73 din cauza ecranului mai mare, posibilitatea de a vedea documente word, pdf pe el(ma interesa foarte mult partea asta, nu inteleg de ce nu au implementat asa ceva in K800). Diferenta intre camere nu este asa de mare, fiecare cu partile sale bune si rele. Per total cred ca N73 este peste K800 asta pentru ce am eu nevoie. Pentru cei care nu au nevoie de un smartphone, K800 este telefonul ideal. Am deschid threadul pentru ca o sa apara ca siguranta nevoia de discutie despre cele 2 mobile, care au cam aceleasi calitati, aceeasi versiune de symbian. Din review-urile de pe net inclin inspre N73, N93 fiind prea mare, pozele nu impresioneaza, si nu am nevoie de inregistrarea video de pe N93, cea de pe N73 ajungandu-mi. Pareri, pro, contra. Discutii despre software. Cam asta vreau sa apara aici. Nokia N73: http://www.gsmarena.com/nokia_n73-1550.php Nokia N93: http://www.gsmarena.com/nokia_n93-1551.php | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai cum am mai scris si in alt thread, eu am testat doar N93 dintre cele doua pentru ca N73 nu primisera. De la inceput, se observa la N93 calitatea constructiei. Nimic nu scartaie. Clapeta se deschide foarte lin, iar acel brat care tine displayul este construit dintr-un metal dur, foarte rezistent. Intoarcerea display-ului in alta pozitie decat cea normala de tel clamshell se face foarte placut, parca semi-automat. Odata trecut de jumatate din miscare, display-ul se duce singur pana la capat, in pozitia dorita. Telefonul se misca extraordinar de rapid, datorita procesorului de 330 Mhz. Este cel mai rapid smartphone scos pe piata de Nokia pana acum. Ecranul, desi cu o rezolutie de doua ori mai mica decat N80, are un contrast si o luminozitate mai buna ca a celui din urma. Video-urile se vad excelent pe el, aici contribuind si acceleratorul 3d. Capacul micutului obiectiv este bine fixat si se scoate destul de greu. Focalizarea se face destul de rapid, iar mecanismul de zoom nu este deloc greu de folosit si nici incet. Per total, super telefon, pacat de marime si mai ales de pretul exorbitant (720 euro ).Sper sa reusesc sa vad in curand si un N73 si sa revin cu detalii.
__________________ Enjoy life !!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
O sa imi iau si eu un N73 cand o sa mai strang ceva marafeti deoparte si cand o sa apara mai mult software, deocamdata sunt relativ multumit de N70.
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Multa lume de pe forumurile de afara mai lauda sunetul telefonului, datorita efectului 3d sound. Dar din cate am inteles, constructia nu este asa buna la N73, joystickul este prea lucios si iti scapa degetele pe el iar la spate, daca se apasa mai tare carcasa, se poate auzi un scartait, sper sa nu fie asa de evident pana la urma.. Stie cineva ce accensorii contine pachetul aici in Romania? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
In pitesti, la internity nu aveau, eu s-ar putea sa iau de la girexim pentru ca ma cunosc cu seful de acolo si mi-l da fara adaos si in rate pe 6 luni fara dobanda Au zis ca pe la sfarsitul saptamanii sa primeasca ceva.. Oricum astept, nu vreau sa ma arunc la altceva.. Ma batea gandul la un N80 dar nu prea isi merita banii, si m-am si jucat cu el zilele astea si constructia este un pic cam proasta(se misca sliderul si ecranul daca il misti in lateral, parca nu ar fi bine prins, pe spate se zgarie de la sliding ceea ce mi se pare ciudat fiindca nu este murdar sau sa fi prins praf)...
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
Mi-am luat si eu un N73 azi. O sa postez impresii, poze si detalii peste cateva ore (sau poate mai incolo ca e meciul). La Eurogsm mai aveau 3 plum/silver. O nelamurire am pana acuma: exista ceva in genul lui FExplorer pentru Symbian 9.1? Altfel nu stiu cum mai poti sa setezi operator logo si e cam naspa ... PS Asta inseamna evident ca am un N70 de vanzare
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) Last edited by Valentine; 16-08-2006 at 16:22.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Eu nu mi-am luat inca, si nici nu cred ca imi voi lua saptamana asta pentru ca idiotii astia nu au comandat nici acum, ce sa stie ei ca a aparut N73.. Chiar astept pareri si impresii din partea ta cat si poze desi sunt arhidocumentat despre el de pe alte forumuri, dar intotdeauna o parere in plus conteaza.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
La o prima inspectie (am avut niste treaba nu prea am avut timp sa ma joc) totul este OK ![]() Viteza: mult mai mare decat la N70, dual simul merge perfect (sper sa nu cobesc ) si nici nu se mai inchid aplicatiile cand schimb reteaua Iti arata cand folosesti EDGE in Orange Ecranul ... nu am cuvinte - demential. Am comparat cu un k800 la dealer, ii da o MEGA CLASA lui k800 la ecran ![]() O sa ma apuc sa fac diseara niste poze sa vedem cum sta la capitolul asta, deocamdata d-abia mi-am transferat niste melodii.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Valentine cum sta treaba? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
Nu are card in pachet. Nici pe formurile din afara nu am vazut sa ia cineva cu card. Mi-am luat un card de 1Gb miniSD oricum nu aveam ce sa fac cu unu de 128Mb.
|
| | #18 (permalink) | ||
Telefonul are ~43 de MB memorie interna (C:/) si deci incap mai toate aplicatiile pe care poti sa ti le instalezi (cel putin la momentul asta ). Cardul este exclusiv pentru poze, video si mp3-uri.O chestie naspa care am observat-o fata de N70: cand sunt in timpul convorbirii, pe butonul soft-dreapta am optiunea video call (?!) iar la N70 aveam "change to handsfree (bluetooth sau loud speakers depinde)".
|
| | #20 (permalink) | ||
Filmuletele sunt exact la fel ca alea de pe n70 nimic nou.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |