![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Sal, am ceva probleme cu un Samsung D800: cand ridic slideru` soft key-urile nu mai functioneaza deloc... iar cand il cobor, functioneaza perfect. Ma gandeam sa il desfac, poate ceva nu face contact bine inauntru(tind sa cred ca e o problema cu folia care face legatura intre ecran si tastatura)... partea nasoala este ca nu am mai desfacut un D 800 pana acum si nu sh exact cum sa o fac (sau ce riscuri implica). Daca cineva a mai desfacut un astfel de telefon pana acum, il rog frumos sa-mi dea si mie cateva sfaturi...eventual niste pashi. Multumesc anticipat! _________________________ id mess: copilul_diminetzii
__________________ road • to • the • final • victory • | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Asa e GSM-Stefan, ai dreptate ...m-am gandit sa ma duc la un service dar am zis sa postez si aici poate cineva a mai avut problema asta... si in plus chiar ash vrea sa stiu cum se desface minunatia asta Merci pt post !
__________________ road • to • the • final • victory • | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Cum bag jocuri pe D800
Mi-am luat si eu un telefon mai bun ca tot omu adica un D800 si m-am izbit de problema jocurilor.Plictisindu-ma de cele existente realizez ca nu pot baga jocuri in el.M-am documentat putin pe net si am aflat ca trebe introdus un cod pentru a debloca un meniu java deci are careva vreo idee cum sa pun jocuri pe el?
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Si mie mi se pare un tel ok numai k ma enerveaza ca imi memoreaza nr la kre trim mesaje si nushh cum sa fac sa le sterg. Ma poate ajuta cineva ? plsss
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |