![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
eu cred ca trebuie sa se poata mari cumva .... ca altfel telefonu` venea cu niste "ochelari ajutatori" ... ca o concluzie stie careva cum se pot mari caracterele ? _______________________________________________________
__________________ Aduc Haine A|X JLO Victoria Secret ... etc. Detalii Yahoo ID d_nebun | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
deoarece recent m am indragostit iarasi de un mobil (de pe vremea 8850-ului nu se intamplase) si soarta face sa fie si simbyan,m am gandit sa deschid acest thread ptr dezbaterea "accesorilor" care ar putea imbunatatii performantele "terminalului" ![]() Am un E50 si observ ca fata de 6230i de ex nu exista Themes de downlodat (am inttrat la Nokia si nu erau disponibile) Daca cineva are sau cunoaste ceva interesat de "pus" il invit sa treaca preferintele aici
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Momentan aplicatiile sunt in stadiul de Beta, poti gasi Agile Messenger la Agile Mobile - Software for Mobile Phones, dar e free 7 zile. Mai dureaza pana o sa gasim aplicatii de Symbian 9.1 S3, la fel cum le gaseam pe cele de S2. Eu momentan caut un toc, husa, ceva care sa ma "satisfaca" complet, o husa gen Moto V3. Are cineva idee unde pot gasi? Am gasit Telefon mobil Husa toc Nokia CNT-629 - : Euro-GSM la Euro Gsm dar cica nu e compatibil. As vrea ceva la fel!
__________________ CONTACT: Cristi/0740.10.43.43 si Laurentiu/0743.0744.15 sau YM!: rame_ochelari | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| E50 ...cum sterg niste jocuri care nu pot fi dezinstalate
Am un E 50 si am instalat 2 jocuri cu Nokia Aplication Installer . Nu mai pot sa le dezinstalez. Ma ajuta cineva cu un sfat ?
__________________ --== Service si modificari ==-- Playstation 2,XBOX,360,Wii,Gamecube | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
Am tastat #*0000# si nu s-a intamplat nimic | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
are cineva idee daca se poate mari fontul la E50? l-am luat pt tatal meu si un om la varsta lui nu mai are vederea noastra sa vedem caracterele minuscule ale lui E50...orice idee e binevenita!
__________________ ExLove -> VW Golf 4 .:R-TDI - 210cp 480nm '06 Subaru Impreza WRX ~ STI Insomnia Racing SF4 -> [PSN ID : zGb_ro] [Windows Live : MCristian] | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
Poate mai tarziu sa faca un upgrade de soft care sa contina si chestia asta, dar o sa mai dureze si cine stie poate nu o sa fie deloc?... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
de curand mi-am cumparat un Nokia E50 si pot spune ca de mult nu am mai avut senzatia asta de telefon "stilat", mai exact de pe vremea 6210/6310. Nu o sa incep acum cu lista avantajelor si a dezavantajelor, va las pe voi sa veniti cu completari. Bateria nu stiu cat tine dar il am deschis de 2 zile si a scazut doar o liniuta din cele 5 pe care le are. Singurul inconvenient pe care i l-am gasit e ca nu se autoblocheaza tastatura dar am inteles ca asta tine de symbian, nu de un model anume de telefon. ps: de unde iau si eu un card de 512 mai ieftin?
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Pentru cei interesati de model, iata un review complet: Nokia E50 review: Economy business class - GSMArena.com
__________________ CONTACT: Cristi/0740.10.43.43 si Laurentiu/0743.0744.15 sau YM!: rame_ochelari | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
@colo : ba si eu am avut exact aceeasi senzatie cand tineam telefonu in mana...mi se pare de nota 30 si extraordinar de stilat...pacat ca are scrisul ala PREA mic...pe mine personal nu m-ar deranja asta
__________________ ExLove -> VW Golf 4 .:R-TDI - 210cp 480nm '06 Subaru Impreza WRX ~ STI Insomnia Racing SF4 -> [PSN ID : zGb_ro] [Windows Live : MCristian] | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
din pacate exact cum banuiam, la stilul meu de vorbit bateria nu tine mai mult de 1 zi jumate. Aia care spun ca vorbesc 1,5 - 2 ore pe zi si ii tine 3 zile bateria mint de rup sau au alte baterii. A mea este BL-5C, asta e cea standard?, fiindca e cea care e si pe 6230i. Cu cine am mai vorbit de telefon mi-a confirmat spusele legate de autonomi bateriei. Sa fiu eu si cu prietenii mei victimele unei conspiratii? NU CRED. E aceeasi baterie de cacao, PAREREA MEA. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |