![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Intrebare SE W300i
Imi poate spune cineva cateva cuvinte despre acest model de Sony-Ericsson ? Ma intereseaza un telefon pe care il voi folosi destul de mult ca mp3 player / radio si mai putin calitatea camerei foto sau marimea ecranului. Sunt curios cat este de fiabil si daca pozitionarea tastelor reprezinta intr-adevar o problema. Multumesc.
__________________ Here Kitty-Kitty... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
se aude foarte bine, dar la camera si display este slab Sony Ericsson W300 pictures, official photos - detalii despre el si poze facute cu el
__________________ 0729.835.268 / 0767.335.356 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pe siteul ala m-am uitat inainte sa intreb pe forum, doar ca imi doresc o parere a cuiva care are sau a avut modelul respectiv de telefon... (cat tine acumulatorul in conditiile retelelor de la noi, lucruri care plac, lucruri care nu plac etc ).
__________________ Here Kitty-Kitty... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Vine in pachet cu urmatoarele: cablu date , casti HPM-70 (gri sau negre), cd, carti . Eu am modelul asta pe langa w800 si pot spune ca daca nu prea te interseaza ecranul (rezolutie 128x160 fata de 176x220 la w800) , camera atunci la muzica este ff bun, o diferenta totusi fata de w800 este faptul ca in difuzorul lui se aude un pic mai incet decat w800. In rest e super telefonul. Despre baterie pot sa zic ca tine cu 1-2 zile mai mult decat w800 (eu ascult zilnic cam 30-40 min de muzica/radio , vb cam 10-20 min/zi, si un pic de butonat si ma tine cam 8-9 zile ). Ce nu-mi place la baterie este faptul ca atunci cand de ex. ai vb 5 min scade bateria cu 5-6 % apoi peste cateva minute urca la loc dar cu vreo 1-2 % din baterie mai putin , pb o eroare de soft ceva...
Last edited by tibi008; 27-11-2006 at 22:03.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |