![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Quote:
Super smartphone, pacat ca nu are camera... Foloseste Memory Stick M2. Si... ca pe vremea T28s-ului... 15mm grosime
__________________ Sony Ericsson XPERIA X1; 8GB MircoSDHC; HBH-DS980; Asus R700 (iGO 8.3.2 + Riks skin) Last edited by darth_melk; 06-02-2006 at 15:09.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cam uratel telefonul.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2000 |
umm ... inlocuitorul pentru K750i-le meu .. nice. + Designul este minimalist si in directia pozitiva dar se putea un pic mai elegant; daca ar fi adus mai mult cu viitorul K800i ar fi fost mai tentant http://us.gizmodo.com/gadgets/cellph...lma-149510.php + Foarte bine ca nu are camera foto; - tastatura este ciudatica. My dream phone ar fi un K800i silver fara camera foto poate doar cea pentru video calls, fara joystick (un navi key cat mai ergonomic sau un side scroll Sony type), cu tastele cauciucate ca Nokia 3100, pana in 100gr cu o baterie de 1000mAh.
__________________ Last edited by Zyklon5; 07-02-2006 at 02:24.. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Ar fi fost o unealta business atat de performanta daca ar fi avut WiFi si suport BlackBerry. In rest este doar o unealta business. Binevenite sunt lipsa camerei si suportul ActiveSync, ceea ce inseamna ca se va sincroniza mai usor cu un server MS Exchange 20003 si/sau cu un PocketPC. Adevarul este ca au scos din el cam tot ce era nevoie astfel incat sa nu devina un adversar pentru pozitia lui P990. Daca ar fi avut si WiFi, majoritatea din clientii lui P990 [adica acea parte pe care nu o intereseaza camera] s'ar fi aruncat la M600, scazand vanzarile celui dintai. Oricum nice job, desi nu prea imi inspira mare lucru tastatura aia. Pare practica, dar necesita ceva timp de acomodare.
__________________ "Take me to the magic of the moment, On a glory night, Where the children of tomorrow dream away In the wind of change!" (Scorpions - Wind of Change) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest |
imi place foarte mult designul are un ecran mare(rez mi se pare potrivita ,atat aveam si la p si nu era nici o problema) si symbian 9.1 cu uiq3(am folosit uiq la fostul meu p si pot spune ca e foarte bun si stabil) daca ar fi aavut si camera lui k750 l as fi luat intr o sec dar asta e, el este destinat clientilor business | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Speechless. Daca avea camera era cel mai bun. Asa este cel mai bun pentru cine nu are nevoie de camera pe mobil. ![]() 4 GB FLASH!!! + M2 LINK
__________________ Sony Ericsson XPERIA X1; 8GB MircoSDHC; HBH-DS980; Asus R700 (iGO 8.3.2 + Riks skin) | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
wow ... se de la un timp a inceput sa ne lase cu gurile cascate la ce tel`uri scoate ... dupa mine deja se ia intrecut pe cei de la nokia fara egal ...
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |