![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
[warn=CBR]Titlu confuz (a fost editat de mine ulterior).[/warn] am 2telefoane samsung : E800 si E730. mi-am cumparat un soft cu cd pentru a pune muzica si poze pe E800 si a merge impecabil. Ieri mi-am luat si E730 si folosesc acelasi cablu dar alt soft de pe cd. Cu toate acestea, nu mi-l vede deloc. Bag cablu in el si nu "face"nimic. Daca bag in E800, merge, incepand sa incarce acumulatorul-semn ca merge- dar in e730 nu vrea deloc. CE SA FAC fratilor ca mai am putin si innebunesc? AJUTATI-MA VA ROG!!!! MULTUMESC !!!! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| SAMSUNG E730 inpresii
Vreau impresii de la cei care utilizeaza unul. Cat tine bateria, cum face poze diferite probleme cu el etc. Multumiri anticipate! PS. Admin editeaza te rog titlul topicului ca sunt oligofren si analfabet. TNX
__________________ Cine doreste sa achizitioneze un autoturism Seat nou pls contact me Last edited by savu_superstar; 07-05-2006 at 15:22.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | jocuri Samsung SGH E730
Ceau, ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste coduri(sau ceva) si ceva instructiuni pentru a putea instala ceva jocuri pentru un Samsung E730. mentionez ca nu am cablu de date doar Bluetooth. multumesc mult! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |