![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nokia 3250 - discutii http://www.gsmarena.com/news-detail135.php.Noul model de la nokia dupa mine rivalizeaza cu N91 si vine la un pret mult mai avantajos
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
mie mi se pare ca arata destul de bine telefonul.. cu toate ca nu as putea spune ca rivalizeaza cu N91.. asta are SD care are max 1GB shi N91 are 4GB HDD.. N91 e clar ca e alta clasa.. eventual 3250 ar putea fi un rival direct pt W800.. au cam aceleasi caracteristici si cam acelasi pret (din cate am inteles, 3250 o sa apara cam la 350 eur) http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1296 anyway.. cum W800 nu prea ma incanta.. de`abia astept sa apara mai ales ca are symbian
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova | Nokia 3250 - discutii
Credeti ca asta va fi telefonul perfect cu symbian?Mie imi place enorm demult design-ul plus ca are tot ce ti-ai putea dori. P.S.Card-urile micro-sd pana la ce capacitate au ajuns?
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Personal mi se pare o porcarie dpdv al design-ului, dar ma rog, de gustibus...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
La design arata identic cu 3230, dar chestia aia rotativa mi se pare o aberatzie totala. Cert e ca are totusi toate sansele sa prinda la tineret. Si nu, 3250 nu le are pe toate, N90, N91 si 6630 Music Edition le au pe toate!
__________________ "Take me to the magic of the moment, On a glory night, Where the children of tomorrow dream away In the wind of change!" (Scorpions - Wind of Change) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Sunt destul de accesibile, pentru ca microSD = TransFlash, folosit si de Motorola in multe din mobilele lor!
__________________ "Take me to the magic of the moment, On a glory night, Where the children of tomorrow dream away In the wind of change!" (Scorpions - Wind of Change) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
un microsd de 512 e 2 milioane pe langa 3 cat este un rs mmc dv.eu il astept cu sufletul la gura.cam cand credeti ca va aparea?
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Trebuia Nokia sa scoata si ei o bomba de telefon. Este cel mai penibil design (in parerea mea bineinteles) posibil. Ei vor ca telefonul asta sa concureze cu W800 ca music phone? E o gluma jenanta ![]() razielu' daca Nokia 6630 Music Edition le are pe toate atunci eu imi arunc 6681-le modat cu BLC6, 3.5mm si card de 512 pe fereastra instant
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
In sensul ca pachetul cu care se vinde este foarte dotat, ca in rest nu difera mai cu nimic fata de 6630 normal [are doar un MP3 player rafinat].
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Mie mi se pare o abominatie de telefon. In primul rand ca aspect [dar asta tine de gusturile fiecaruia] si in al doilea rand ca ergonomie. Partea aia de jos cu tastatura rotativa mie cel putin mi se pare total nepractica.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
ouch,nu mi-as lua asa ceva in vecii vecilor ![]() in fine,gusturile nu se discuta. http://europe.nokia.com/nokia/0,,80112,00.html scrie acolo: first quarter of 2006.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |