![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
nu prea se da up pe aria asta ![]() ca plus e look-ul... in rest tel nu straluceste la nimic: nici la camera, nici la mp3 player, nici la display, insa finisarea e de nota 10 touchpad-ul este destul de incomod, iar pt cineva care lucreaza mult pe el este un calvar...daca rulezi o aplicatie cu slide-ul deschis, si apoi il inchizi iti iese automat din ea, fara posibilitate de resume din 6 telefoane, 3 s-au stricat in decurs de cateva luni, folosite intens...1 nu mai raspunde la taste, unul face altceva cnd apesi pe o anumita tasta si altul e mort | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| LG Chocolate Series - Discutii
Am primit si eu de curand 2 bucati de KG800, una am oprit-o ![]() Problema mea e urmatoarea: Mp3-urile se aud cam incet in casti, prea incet dupa parerea mea, acum eu le compar cu k750i unde se auzeau destul de tare... E normal sa se auda asa de incet? Sau....exista vre-un update de soft ca sa le fac sa se auda mai tare? In speaker se aud ok...incet pe langa ale telefoane(k750i) dar ok. Stie cineva vre-o solutie? ps: la KG800 se poate face un playlist la melodii? Ca eu nu am gasit in meniu... pps: in acest thread se poate discuta despre orice model Chocolate, despre celelalte modele LG....exista un thread separat.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Nu se poate face playlist la MP3-uri. Muzica in casti eu zic ca se aude foarte bine si tare. Volumul telefonului stiu ca este pe default la 3. Ar trebui sa intri in meniu, la profile si sa alegi profilul Tare. Stiu ca nivelul maxim de volum este 5 | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am profilul pe "tare", volumul il tin la "5".... In comparatie cu k750i si 6230i muzica in casti se aude EXTRAORDINAR de incet..... ![]() Poate sunt eu prea pretentios, sau...poate are telul ceva, cine stie... O sa apelez la un prieten care are acelasi telefon....sa vad cum se aude si la el, dar parerea mea e ca muzica in casti se aude FOARTE incet pe langa alte telefoane...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white | Se decodeaza LG KG800 Chocolate?
Stie cineva unde as putea sa fac chestia asta? Am unul si e codat Orange... codat si branduit. Are cineva idee daca si unde se poate face, si cam cat ar costa? Ms... | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
30-60 RON oriunde pe la vrun service GSM. KG800 e un telefon mai mult de fite. In afara de design(locu II in lume dupa 8800) nu prea face el nimic cum trebuie. Si nu ar trebui comparat cu un SE. Mi-am luat si eu unul, numai pt ca imi place cum arata, dar il folosesc ca telefon secundar dupa un W810i. Camera are 1.3MP dar face poze destul de slabute pt un 1.3MP, prb lentilele sunt de "calitate", sunetu e modic si castile mi se par incredibil de incomode.
__________________ Evil Rulz
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GRESESTI EVIL, CHOCOLATE a fost nominalizat pe primul loc de catre cei dela RED DOT "as the best design of the year", in nici un caz 8800 pe primul loc ! Apropo lume am gresit eu TITLUL, ESTE VORBA DE LG CHOCOLATE UMTS (KU800), cum am scris in primul post | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
depinde de competitie... eu cu ochisorii mei astia 2 de care dispun am citit ca a luat locu 2 la design dupa 8800 desemnata de nemti chestia asta... Cat despre KU800 e prea scump parerea mea ![]() LE: Uite ce ziceai u: Quote:
Quote:
__________________ Evil Rulz
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
eu vorbeam de design , nu de clasa. Dont worry stiu revista .. iar despre KU800 este mai ieftin decat versiunea normala (KG800) cu cativa Ron | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ok, cum pot sa bag un filmuletz din calculator...in telefon? Am incercat cateva filmuletze de 1-2mb, foarte mici...si nu mi-le vede. ![]() Trebuie sa le convertesc in mpeg4 or something? Nu ma pricep... Pls help... ps: cu ce player vad filmuletzele 3GP? Imi trebuie un codec special sau ceva?
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Am gasit, cu programul ImTOO convertesti orice filmuletz AVI-MPEG to 3GP sau invers...pacat ca versiunea freeware accepta filmuletze numai pana in 20mb.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare pentru posesorii de Lg KG800. I-am luat prietenei cadou un LG Chocolate White si zice ca se aude incet in difuzor in timpul unei conversatii, volumul fiind dat la maxim. L-am testat si eu si intradevar fata de alte telefoane se aude mai incet. Vreau sa stiu daca e o problema generala sau e numai la al ei.
__________________ Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Cam asha sunt facute KG800..nu se aud prea tare..Cand esti in casa poti auzi ce vorbesti la telefon.La afara se aude mai incet..si e logic sa se auda mai incet.Acuma depinde si cat de incet se aude.In comparatie cu alte telefoane se aude incet....
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
ce am vz ciudat la ciocolata unei prietene e ca nu ai buton de end call tre sa inchizi slide-ul si sa il deschizi daca vrei sa mai efectuezi o operatiune, ceea ce rezulta intr-o utilizare semnificativ mai mare a foliei, si deci o probabilitate mai mare de a se strica mai repede. oricum faza cu buton de end call cred ca e la toate si nu numai la ea :| oricum a fost singura ciocolata "testata" de mine. aaaaa si inca ceva din cate stiam carcasa sau fata e facuta din fibra de sticla si dupa cate stiu eu asta se cam matuieste, nu se zgarie dar se matuieste. asa este?
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |