eu nu mai inteleg nimic!
in newsletter scrie a 3-a categorie intre 16E si 31E iar pe site la ei acum scrie intre 15E si 31E
care e buna acum, ca m-as incadra in cu totul alta optiune si e vorba de aproape 150E in joc totusi
eu nu mai inteleg nimic!
in newsletter scrie a 3-a categorie intre 16E si 31E iar pe site la ei acum scrie intre 15E si 31E
care e buna acum, ca m-as incadra in cu totul alta optiune si e vorba de aproape 150E in joc totusi
Iphonu ala de hartie ma dat pe spate....![]()
edited by ild12: citeste regulamentul cu privire la semnaturi.
Cel mai bine e sa vii la Orange Concept Store, pe Calea Victoriei, e lume care sa te lamureasca ce si cum. Va asteptam pe toti pentru lansarea de la ora 00:00!
Cei din provincie pot sa aleaga intre orasele: Iasi, Timisoara, Cluj si Brasov. lansarea este simultana in aceste orase!
Spare a pony. Ride an iPhone!
http://www.petitiononline.com/boioro/petition.html votatzi si voi daca nu suntetzi de acord cu preturile si abonamentele oferite de orange.... haidetzi sa incercam sa schimbam ceva
sa nu mai mergem ca vitele la taiere
La coadă cu voi. Că asta vrea Steve Jobs. Să vă vadă la coadă. Cum era pe vremuri la lapte. CONTROL !
BattleTag™ - eXist#2441
Ma flacai ma. Voi nu v-ati obisnuit cu Romania??? Poate ca nu traiti in Romania>>"tara tuturor posibilitatilor".
Incepand de la chiloti pana la mancare si continuand cu masini totul este mai scump decat in Europa. De ce? Pentru ca: drumurile sunt cum sunt, oamenii eu o mentalitate inapoiata (<30ani decat europenii), guvernul este de ca.at, etc, etc.
Nu are rost sa le mai enumar.
PS: Stire Discovery: in China se construiesc 1000km de PODURI in fiecare an.
Stire Godspeed TV: in Romania ne chinuim de 7 ani sa facem o AUTOSTRADA in campie de 200km.
Pupa in vant
Streaming LIVE de la Orange Concept Store pe:
mms://93.122.148.95:8080
A mai ramas o ora pana la lansarea iPhone 3G in Romania
(C) Copyright Orange Romania. Toate drepturile rezervate. Este interzisa orice preluare a pozei fara anuntarea detinatorului de drept
Spare a pony. Ride an iPhone!
s-a strans ceva lume![]()
Declaratie de avere:
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare
am vazut ca acum e disponibil si in varianta prepay (519 euro 8gb). eu cred ca iesi mai ieftin asa decat abonament pe 2 ani de la 39 euro in sus. asteptam in zilele urmatoare un review autohton. sa vedem cat de bine se impaca iphone 3g cu wifi de la noi, sa vedem daca prin gps poti gasi ceva in .ro si nu in ultimul rand sa testam minunata retea 3g.
PS: ce putina lume la magazin![]()
voua va merge url-ul ala?
Mie imi mergea dar s-a blocat! Prin GPS o sa gasesti pozele din satelit si drumurile europene (ma rog si asa-zisele autostrazi), cam atat.Pana scoate iGo ceva ... e cam useless!
![]()
Declaratie de avere:
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare
Oricum din 6000 de cereri cate s-au facut s-au strans vreo 30pers.
@nasti: mai incearca; probabil e ocupat. Asa mi s-a intamplat si mie la primele 2 incercari.
Pupa in vant
Declaratie de avere:
1 secunda si Iphone vine in Romania:-ss
Edit : iPhone 3G e aici \/....
edited by ild12: citeste regulamentul cu privire la semnaturi.
http://www.orange.ro/iphone/live-ro.html
Ce de lume s-o strans intr-o jumatate de ora)
E oficial avem Iphone![]()
NaN eu bani de dat pe prostia asta. Am un Nokia N82 al carui ecran mic e suplinit de fuctiile multiple. Vine lumea in carje la lansarea iPhone...sa fim seriosi...
Bai nou henry ai grija cum vorbesti....pe langa faptul ca ai 15 ani esti si analfabet. E diferenta intre ani si anii. N-ai auzit de articolul hotarat ? E grele a ?
ON TOPIC : 2.02 pwnat cu quickpwn merge foarte ok. L-am pus aseara si n-am probleme. Contactele merg mult mai bine(aproape eliminat lag-ul). Parca se misca mai bine per total !
Bookmarks