brat Apple iPhone - discutii generale, deblocare etc. - Page 233
Thread Introduction
Aici veti discuta TOT ce este legat de iPhone, mai putin despre aplicatii. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Thread "Aplicatii Apple iOS" - Click me

ATENTIE! De astazi, 14.07.2010 Cine va mai pune intrebari la care se gaseste raspuns in acest thread introduction va primi ban instant pentru o perioada determinata in functie si de infractiunile primite anterior.

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified

Aflati daca puteti face jailbreak si/sau unlock la telefon pe baza datelor stiute despre el : AICI sau AICI

Aflati daca puteti face jailbreak si/sau unlock cu telefonul conectat la PC: Aici

Cum poti vedea ce versiune de bootrom ai: Aici

Unlock 3G/3GS(soft 4.0) folosind Ultrasnow -> Unlock pentru anumite versiuni de baseband (cititi articolul cu atentie): Aici

Download Iphone Firmware: Aici

Cum faci Sync cu Itunes prin WIFI: Aici

Iphone WIKI (detalii despre Iphone): Aici

Schema cautarii in topic este de aur: Aici

Ghidul utilizatorului Iphone: AICI-IMPORTANT

Gaseste metoda perfecta de Jailbreak: Aici
Page 233 of 1868 FirstFirst ... 1331832232302312322332342352362432833337331233 ... LastLast
Results 4,641 to 4,660 of 37352

Thread: Apple iPhone - discutii generale, deblocare etc.

Nick anterior: _Nasty_ nasty's Avatar
    Phone
    iPhone 3G
    eu nu mai inteleg nimic!
    in newsletter scrie a 3-a categorie intre 16E si 31E iar pe site la ei acum scrie intre 15E si 31E
    care e buna acum, ca m-as incadra in cu totul alta optiune si e vorba de aproape 150E in joc totusi

Simply Genius Corgenius's Avatar
    Iphonu ala de hartie ma dat pe spate....
    edited by ild12: citeste regulamentul cu privire la semnaturi.

Registered User Chupa85's Avatar
    Cel mai bine e sa vii la Orange Concept Store, pe Calea Victoriei, e lume care sa te lamureasca ce si cum. Va asteptam pe toti pentru lansarea de la ora 00:00!
    Cei din provincie pot sa aleaga intre orasele: Iasi, Timisoara, Cluj si Brasov. lansarea este simultana in aceste orase!
    Spare a pony. Ride an iPhone!

Registered User
    http://www.petitiononline.com/boioro/petition.html votatzi si voi daca nu suntetzi de acord cu preturile si abonamentele oferite de orange.... haidetzi sa incercam sa schimbam ceva
    sa nu mai mergem ca vitele la taiere

eXist's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS - 32GB
    La coadă cu voi. Că asta vrea Steve Jobs. Să vă vadă la coadă. Cum era pe vremuri la lapte. CONTROL !
    BattleTag™ - eXist#2441

Registered User Godspeed's Avatar
    Ma flacai ma. Voi nu v-ati obisnuit cu Romania??? Poate ca nu traiti in Romania>>"tara tuturor posibilitatilor".
    Incepand de la chiloti pana la mancare si continuand cu masini totul este mai scump decat in Europa. De ce? Pentru ca: drumurile sunt cum sunt, oamenii eu o mentalitate inapoiata (<30ani decat europenii), guvernul este de ca.at, etc, etc.
    Nu are rost sa le mai enumar.

PS: Stire Discovery: in China se construiesc 1000km de PODURI in fiecare an.
    Stire Godspeed TV: in Romania ne chinuim de 7 ani sa facem o AUTOSTRADA in campie de 200km.
    Pupa in vant

Registered User Chupa85's Avatar
    Streaming LIVE de la Orange Concept Store pe:
    mms://93.122.148.95:8080

A mai ramas o ora pana la lansarea iPhone 3G in Romania

(C) Copyright Orange Romania. Toate drepturile rezervate. Este interzisa orice preluare a pozei fara anuntarea detinatorului de drept
    Spare a pony. Ride an iPhone!

Registered User Neodoru's Avatar
    s-a strans ceva lume
    Declaratie de avere:
    2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Registered User
    am vazut ca acum e disponibil si in varianta prepay (519 euro 8gb). eu cred ca iesi mai ieftin asa decat abonament pe 2 ani de la 39 euro in sus. asteptam in zilele urmatoare un review autohton. sa vedem cat de bine se impaca iphone 3g cu wifi de la noi, sa vedem daca prin gps poti gasi ceva in .ro si nu in ultimul rand sa testam minunata retea 3g.

PS: ce putina lume la magazin

Nick anterior: _Nasty_ nasty's Avatar
    Phone
    iPhone 3G
    voua va merge url-ul ala?

Mie imi mergea dar s-a blocat! Prin GPS o sa gasesti pozele din satelit si drumurile europene (ma rog si asa-zisele autostrazi), cam atat. Pana scoate iGo ceva ... e cam useless!
    Declaratie de avere:
    2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Registered User Godspeed's Avatar
    Oricum din 6000 de cereri cate s-au facut s-au strans vreo 30pers.

@nasti: mai incearca; probabil e ocupat. Asa mi s-a intamplat si mie la primele 2 incercari.
    Pupa in vant

mns
    mns is offline
    3-7-8 mns's Avatar
    Quote Originally Posted by Neodoru View Post
    Mie imi mergea dar s-a blocat! Prin GPS o sa gasesti pozele din satelit si drumurile europene (ma rog si asa-zisele autostrazi), cam atat. Pana scoate iGo ceva ... e cam useless!
    Pai asta poti face si cu Google Maps de pe alte telefoane.

Quote Originally Posted by mns View Post
    Pai asta poti face si cu Google Maps de pe alte telefoane.
    Pai lol... nu e tot google maps ce ai vrea sa poti face cu el? Ideea e ca nu ai strazile detaliate (vectorizate - GIS whatever) ci doar poze! Si asta depinde doar de googu nu de apple orange sau basescu!

Poate striga unu din gramada "jos guvernu'"
    Declaratie de avere:

Simply Genius Corgenius's Avatar
    1 secunda si Iphone vine in Romania:-ss

Edit : iPhone 3G e aici \/....
    edited by ild12: citeste regulamentul cu privire la semnaturi.

Registered User
    http://www.orange.ro/iphone/live-ro.html

Ce de lume s-o strans intr-o jumatate de ora )

Registered User
    E oficial avem Iphone

eXist's Avatar
    Phone
    iPhone 3GS - 32GB
    Who cares ? ... I Don't
    BattleTag™ - eXist#2441

Registered User

haideti cu mic cu mare

NaN eu bani de dat pe prostia asta. Am un Nokia N82 al carui ecran mic e suplinit de fuctiile multiple. Vine lumea in carje la lansarea iPhone...sa fim seriosi...

Registered User
    Bai nou henry ai grija cum vorbesti....pe langa faptul ca ai 15 ani esti si analfabet. E diferenta intre ani si anii. N-ai auzit de articolul hotarat ? E grele a ?

ON TOPIC : 2.02 pwnat cu quickpwn merge foarte ok. L-am pus aseara si n-am probleme. Contactele merg mult mai bine(aproape eliminat lag-ul). Parca se misca mai bine per total !

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post