![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 625 | 52.26% |
| Fiasco | | 187 | 15.64% |
| ceva la mijloc | | 384 | 32.11% |
| Voters: 1196. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Decodare 1.1.1 | decodare 1.1.2/1.1.3 Schimbare format numar si aici Firmware post cu informatii multimple despre decodare + utilitare |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2621 (permalink) | ||
|
* The firmware currently cannot be used unless you have developer authorization or access to a tool such as Pwnage. It has however been confirmed as authentic. * Apple Announces iPhone 2.0 Software Beta | |||
|
| | #2623 (permalink) | ||
|
umm .. avand in vedere ca nu sunt o gramada de threaduri cu iphone o sa postez aici. Am o mica mare pbema cu phoneu. Nu mai da sunet (nici cu casti nici pe speaker nici nik) Am citit pe net faza cu castile (plug/unplug) dar nimik. Ce am obs la el e ca langa logoul de operator a aparut un E in chenar alb. Pana acum totu a mers perfect, singura chestie care imi vine in cap sa o fi facut e ca am folosit castile de la iphone pe un alt player (desi nu cred ca aceasta ar fi pbema) Inainte de hardreste(Factory setting down si up again) astept niste feeduri de la voi. PS : workin on 1.1.4
__________________ | |||
|
| | #2624 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
peace. Last edited by edishor; 01-04-2008 at 17:46. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2625 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum prin minune sa rezolvat frecat jacku in and out si cateva reseturi si vad ca a luato .. O sa intalez si patchu pt orice eventualitate Ty pt help
__________________ | |||
|
| | #2627 (permalink) | ||
|
Se pare ca mi-a murit butonasu de la casti. Ascultam niste muzica, a venit o melodie nasoala, si zic, 2 clikuri sa trec peste, dar... dupa mai multe clikuri nimic. Nu mai merge nici sa raspund la telefon nimic, am resetat telefonu, inchis deschis. Asa de bun sa fi fost butonasu, ca nu l-am folosit, daca am apasat de 20 ori, pe el pana sa moara. LE. S-a rezolvat. E de la conectorul din iphone. Nu intotdeauna detecteaza cum trebuie castile am impresia, trebuie sa bag jackul mai barbateste cred. Last edited by lord_dark; 02-04-2008 at 08:47. | |||
|
| | #2630 (permalink) | ||
|
Eu unul nu cred ca ma voi risca prea curand cu noul firmware. M-am simtit si-asa prea curajos cand am bagat 1.1.3 gresit, iar iPhone-ul n-a mai vrut sa buteze. Noroc de marea comunitate a internautilor, care mi-a oferit suport si documentatie, astfel ca am reusit sa-l aduc iarasi la viata.
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus P5E3 Premium WiFi-AP, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 | |||
|
| | #2631 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | diferentz.ro Telefoane mobile ultimile aparitii la oferte www.diferentz.ro Telefoane mobile la cele mai mici preturi ultimile aparitii livrare imediata 1-2 ore | ||
|
| | #2633 (permalink) | ||
|
salut, am si eu o problema, am avut 1.1.1 otb, i-am facut mai multe update-uri si am ajuns la 1.1.4, problema e ca nu pot sa intru cu nici un file browser pe el, ibrick 0.91 imi zice: "First, you have to download the 1.0.2 firmware from Apple to your computer. If you already have it, copy it to the iBrickr directory, and rename it to "1.0.2.ipsw" and click Continue. Otherwise, just click Continue and it will be downloaded conveniomatically for you! " bun... am luat fw, i-am dat rename, l-am pus acolo, si tot nu merge, in continuare el zice ca downloadeaza fw-u... l-am lasat cam 6-7 ore sa downloadeze si nimic... tot acolo era.. din ce am citit pe site-uri si din ce am inteles, trebuie un jailbreak!? dar am facut jailbreak cu ziphone 3.0... si tot nu merge... am incercat cu ssh, dar imi dadea eroare in WinScp... de 2 zile ma chiunui sa intru pe el... aveti vre-o idee cum sa fac? sau am gresit ceva? multumesc anticipat!
__________________ mob: 0723.233.567 ym: eracer2005 | |||
|
| | #2636 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ -9500 Communicator -PSP (+[__]+) 3.90 m33 | |||
|
| | #2638 (permalink) | ||
|
salutare, stie cineva acel program care sa iti arate bateria in procente... ? e o mica aplicatie l-am gasit cand aveam alta versiune... si il caut dar nu mai stiu cum se cheama... hai poate isi aduce aminte cineva...! sau ceva similar...
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| | #2639 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Se pare ca nici zibri nu sta de geaba: http://you.ziphone.org/ | ||
|
| | #2640 (permalink) | ||
|
am gasit se cheama battery info si il puteti baga la installer - sursa... http://appleiphoneschool.com/sources dupa care cautati la install/all packages/battery info pacat ca nu arata si sus in procente in loc de liniuta aia care e inselatoare uneori...
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|