![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 545 | 51.37% |
| Fiasco | | 168 | 15.83% |
| ceva la mijloc | | 348 | 32.80% |
| Voters: 1061. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Decodare 1.1.1 | decodare 1.1.2/1.1.3 Schimbare format numar si aici Firmware post cu informatii multimple despre decodare + utilitare |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #2681 | ||
| Intreb si eu din nou, are careva vreo idee? am 1.1.2 otb cu 3.9 bl (e sapt 44). am facut restore la 1.1.4 , ziphone si nu reusesc sa prind si eu semnalul orange. imi da No Service. am incercat si cu iPlus si cu iLiberty. Nimic. NO SERVICE. are careva vreo idee? | |||
|
| | #2682 | ||
| Parca se spunea ca 1data cu 1.1.4 poti skimba ordinea iconitelor din iPhone. Sau se poate si nu stiu eu. Daca da, luminati-ma si pe mine va rog!
__________________ Live Forever or Die Trying! | |||
|
| | #2683 | ||
| Trebuie sa ti apasat pe o icoana pana incep sa tremure toate iar dupa le poti muta cum vrei tu. Cand termini apesi pe home si gata. Se poate face ceva cu butonul de volum (sa reglez sensibilitatea sau sa-i opresc functionarea) deoarece e stresant de sensibil doar il ating si se modifica (la fel de sensibil ca si ecranul) Last edited by s3bi; 04-04-2008 at 23:46. | |||
|
| | #2684 | ||
| Am sa primesc un Iphone cu 1.1.4 merge deblocat cu metodele prezentate anterior pe forum? | |||
|
| | #2685 | ||
|
| | #2686 | ||
| edishor: incearca sa resetezi tel "settings>general>reset>reset all settings si mai vedem apoi...
__________________ n-am | |||
|
| | #2687 | ||
| Am un iPhone cu 114 luat din Romania care merge perfect. De curand am mai primit un iPhone cu 114 dar adus din U.S. hackuit de baietii lor. Acesta nu merge pe netu de la Vodafone, si nu inteleg de ce. Se poate face ceva? Cum imi dau seama cu ce a fost hackuit fiecare? Si care este cea mai buna metoda prin care se poate hackui? In caz ca intereseaza pe cineva: Am modificat MP3uri in AAC cu iTunes, le-am micsorat durata cu Fission(max.40sec allowed) si apoi le-am draguit in MakeiPhoneRingtone v1.3.1. Au aparut in iTunes si le-am syncro pe iPhone. Metoda merge perfect.
__________________ Live Forever or Die Trying! | |||
|
| | #2688 | ||
| Trillian Astra is in private alpha testing, including iPhone and Mac OS X versions. Asta e cea mai buna veste de pe saptamana asta. http://blog.ceruleanstudios.com/?p=162
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #2689 | ||
| Sper sa nu fie deja pus anterior desi am citit paginile 100-133 la rand ![]() PhoneNES + 100 English Games Games: 1943 - the Battle of Midway. Adventures of Lolo. Adventures of Lolo 2. Adventures of Lolo 3. Adventures of Rad Gravity. Alien Syndrome. Arkanoid. Balloon Fight. Bionic Commando. Bomber-Man. Bomber-Man 2. Bomber-Man Collection. Boulder Dash. Bubble Bobble. Bubble Bobble 2 - Rainbow Islands. Bubble Bobble 3 - Parasol Stars. Burger Time. Championship Rally. Chip N Dale - Rescue Rangers. Contra Force. Contra. Darkwing Duck. Defender of the Crown. Dig-Dug. Dig-Dug 2. Donkey Kong Jr. Donkey Kong. Dr. Mario. Ducktales. Ducktales 2. Earthbound. Excitebike. Final Fantasy. Final Fantasy 2. Final Fantasy 3. Fire N Ice. Gauntlet. Gauntlet 2. Ghostbusters. Ghosts N Goblins. Gremlins 2 - the New Batch. Ice Climber. Kid Icarus. Kirby's Adventure. Kung-Fu. Legend of Zelda. Legend of Zelda 2 - the Adventure of Link. Lemmings. Little Nemo - the Dream Master. Marble Madness. Mario Bros. Mega-Man. Mega-Man 2. Mega-Man 3. Metal Gear. Metal Gear 2 - Solid Snake. Metroid - Zebian Illusion. Metroid X. Metroid. Ms. Pac-Man. NES Open Tournament Golf. New Zealand Story. Ninja Gaiden. Ninja Gaiden 2 - the Dark Sword of Chaos. Ninja Gaiden 3 - the Ancient Ship of Doom. Nintendo World Cup. Pac-Man. Paperboy. Paperboy 2. Pinball Quest. Pinball. Pitfall. Popeye. Prince of Persia. Punch Out. Puyo Puyo. Q-Bert. RC Pro AM. RC Pro AM 2. Rad Racer. Rad Racer 2. River City Ransom. Rygar. Shinobi. Skate or Die. Skate or Die 2 - the Search for Double Trouble. Snake, Rattle N Roll. Snow Bros. Solar Jetman - Hunt for the Golden Warpship. Solitaire. Strider. Super Mario Bros. Super Mario Bros 2. Super Mario Bros 3. Tennis. Tetris. Tiny Toon Adventures. Track & Field. Winter Games. a Boy and his Blob - Trouble on Blobolonia Size : 17.83 megabyte Link Download | |||
|
| | #2690 | ||
| Exista vro posibilitate sa ma connectez la net cu iphonu prin cablu? | |||
|
| | #2691 | ||
| Buna intrebare. La PDA-uri (HP,HTC) cand esti conectat cu cablul la PC ai si net pe PDA. La Iphone nu este la fel ? | |||
|
| | #2692 | ||
|
| | #2693 | ||
| Quote:
![]() Mult mai ok decat Orange-ul! Heheheh! Serios acum, baga un connex, cosmote... dar nu cred ca ar s-ar rezolva ceva asa... Altundeva e hiba...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2694 | ||
| s-ar putea sa ai bb-ul defect. vezi ca in installer la iclarified, e un utilitar care-ti face downgrade la 03.04.13_G bb-ul lui 1.1.3. poti incerca cu el dupa care sa faci un restore la 1.1.4. nu sunt absolut sigur. oricum daca strici ceva se poate repara dar mai complicat. oricum ideea e sa terci la o versiune mai veche de bb dupa care sa faci un restore la 1.1.4 pt ca daca ai bb-ul de pe 1.1.4 si faci restore, itunes nu se atinge de el. hai ca ma mai documentez un pic si revin. ah...dar nu mi-ai zis...ai wi-fi? daca nu, vezi ca ziphone 3.0 are acum o optiune la "advanced features". o poti incerca.
|
| | #2695 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2696 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Am facut si eu restore la 114 si apoi deblocare cu iplus 2.0 si nu mai intra in reteaua vodafone pt telefonie. Ce as putea face? | ||
|
| | #2697 | ||
| Sa faci restore la 1.1.4 si apoi ZiPhone
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #2698 | ||
| Problema pt avansati! Am un iphone care nu are functii de telefon, baseband si altele gen wireless Are 114 pus de mine cu ckiu cu vai! Dar e varza zice iphone needs repair, ceva de genu asta! Stie cineva cum se poate rezolva? nici ca un itouch nu e bun! ![]()
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| | #2699 | ||
| Da, Pianist este un toy foarte distractiv ... Eu deocamdata am : Pianist Wallpaper Tap Tap Revolution Sketches ---- Chiar imi place thread-ul asta. Mai aflam si noi ce este nou si interesant in materie de iphone apps.
__________________ I drink apple encider. | |||
|
| | #2700 | ||
| edishor: incearca bricktool! pune-l spre ex in /usr/bin/bt si executa-l prin terminal. nush exact daca are nevoie de permisii setate. daca-ti da vreo eroare sau ceva> chmod +x bricktool dupa care il executi din nou. shaqvill: pb ta e unpic mai complicata. da-mi un semn azi pe la 19-20 pe mess sa mai incerc o chestie cu tine.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|