![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 625 | 52.26% |
| Fiasco | | 187 | 15.64% |
| ceva la mijloc | | 384 | 32.11% |
| Voters: 1196. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Decodare 1.1.1 | decodare 1.1.2/1.1.3 Schimbare format numar si aici Firmware post cu informatii multimple despre decodare + utilitare |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3581 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | n-am avut timp sa citesc tot, asa ca daca s-a mai discutat...scuze
am si eu o mare pb de cateva zile....mi s-a blocat iPhone-ulm in sensul ca nu-mi mai merge touch-ul...nu reusesc sa-l deblochez, sa-l inchid...nimik. i-am dat si restart de nu stiu cate ori, l-am updatat si deblocat din nou....niciun rezultat...aceeasi pb (.daca aveti vreo idee ce sa fac sa-mi rezolv si eu pb as fi recunoscator. ms. | ||
|
| | #3582 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3583 (permalink) | ||
|
Salutari, O sa intru si eu in curand in posesia unui Ipod Touch. Stiu ca ar fi trebuit sa caut in thread dupa linkuri pentru aplicatii, dar sunt 80si ceva de pagini cu maximum de topicuri pe pagina setat. Imi poate da si mie cineva un link catre un site care gazduieste aplicatii si informatii despre firmware, update-uri si alte lucruri interesante? Merci | |||
|
| | #3584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Quote:
Ai idee unde se poate inlocui si cat costa ( el + manopera )? ca sa stiu daca merita sa-l inlocuiesc sau il schimb cu totul si gata .ms. | ||
|
| | #3586 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
la abonamentul Orange se poate renunta relativ usor.Pentru inceput treci la tipul de abonament de baza,cel de 3 euro,dupa care ai posibilitatea sa platesti in avans 3 euro X cite luni mai ai pina poti inchide abonamentul si gata cu abonamentul. Daca de exemplu mai ai 10 luni pina sa poti renunta la abonament,platesti 3 euro X 10 luni= 30 euro.si cu asta basta. | ||
|
| | #3588 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara | Quote:
__________________ photo gallery | ||
|
| | #3589 (permalink) | ||
| Nu ne mor,dar explica-ne cum iti mor tie Esti primul pe care-l aud cu asemenea problema.
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #3590 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Te referi la bule? Dap si mie mi au aparut cateva bule..
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo Last edited by Bodu; 20-06-2008 at 08:01. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3592 (permalink) | ||
salutare la toata lumea buna de pe aici. de ieri nu mai pot auzi in casca.merge sa am convorbiri doar pe speaker. stie cineva cam care ar fi problema si cum pot rezolva situatia. multumesc. -------------------- Editare ulterioară -------------------- domnilor.................ma puteti ajuta? am incercat cam tot ce tinea de "bun simt" si nu am reusit sa rezolv nici cum problema Last edited by Egoge; 20-06-2008 at 11:26. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3596 (permalink) | ||
domnilor..........credeti ca niste sfaturi obiective imi puteti da? sa-i fac upgrade la 1.1.4? sau ceva de genul asta. prefer sa va intreb,fiindca unii dintre dumneavoastra chiar se pricep. telefonul a mers perfect pina aseara.brusc,nu mai am sunt in casca.am doar pe speaker.nu am incercat inca,cu castile.am versiunea 1.1.2 si pina acum nu am avut nici un fel de problema cu el..................please,some realistic solutions..... multumesc | ||
|
| | #3597 (permalink) | ||
|
Domnule Egoge, in cazul de fata, telefonul dumneavoastra are nevoie de o resoftare. Recomand sa o faceti folosind metoda iPlus. downloadezi kitt-ul de restore pt 114 de pe http://www.modmyifone.com ţine apăsat pe wake&home;până ce-şi intră în restore mode, intrii în iTunes şi apeşi ‘’Shift+Restore’’ selectezi kitt-ul de restore. http://www.hackthatphone.com/114/iphone_114_true_unlock_3946bl_mac.html sau http://www.hackthatphone.com/114/iphone_114_true_unlock_windows.html după ce face restore intrii cu iPlus 2.0 şi faci ca aici http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=794 şi gata ! ai răbdare şi nu te grăbi !
__________________ Newest Game: Call of Duty: World at War Next Game: Mortal Kombat vs. DC Universe Newest Trophy: Architect (CoD: WaW) | |||
|
| | #3598 (permalink) | ||
multumesc eXist. apreciez sfaturile tale. intre timp am rezolvat problema.i-am bagat castile ca sa ma asigur ca merg convorbirile ok prin casti.dupa care le-am scos si am constatat ca si-a revenit casca. am facut citeva convorbiri si e totul ok. Inainte insa de a rezolva asa, m-a "mincat" si i-am dat reset all settings,iar acum nu mai stiu care sunt programele necesare pentru el.Numerele de telefon imi apar la modul 072-235.675 si altele asemenea. ce ar trebui sa instalez ca programe necesare? unele de bun simt adica,nu vreau sa-l incarc cu prostii....... (ex. program care sa-mi vada contactele de pe sim,etc). multumesc. | ||
|
| | #3600 (permalink) | ||
|
va salut tocmai ce-am primit si eu un iPhone 1, pana acum tot ce am facut a fost sa sincronizez contactele si sa ma documentez intensiv dar inca am ceva intrebari 1. am versiune soft 1.1.2 (jailbroken). E ok? E nevoie de vreun update sau ceva? 2. aplicatiile raman reziduale in memorie sau ies din ele cand apasa pe "Home" button? (adica ele raman in background ca la symbian sau le termin de tot?). Stiu ca pare o intrebare stupida dar nu-mi dau seama 3. exista update-uri automate si tre' sa ma feresc de ele? 4. aplicatii de baza? pana acum din ce am citit ar fi Docs si Book. 5. mai incolo ![]() Ca prima impresie (desi venita aproape la finalul versiunii asteia de iPhone), telefonul mi se pare destul de "inchis" ca functionalitati si foarte putin customizabil - nu pot sa editez nici macar functia de double click a butonului de "home" in afara de 3 variante presetate? Eu unul sper ca odata cu lansarea SDK-ului si a raspandirii telefoanelor, sa apara aplicatii si functionalitati cat mai diverse, cam ce s-a intamplat si cu PSP-ul si firmware-urile custom, pentru ca altfel foarte probabil o sa ajunga la sor'mea ca accesoriu fashion ![]() va multumesc pt timpul acordat | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|