![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 545 | 51.46% |
| Fiasco | | 166 | 15.68% |
| ceva la mijloc | | 348 | 32.86% |
| Voters: 1059. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Decodare 1.1.1 | decodare 1.1.2/1.1.3 Schimbare format numar si aici Firmware post cu informatii multimple despre decodare + utilitare |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #3641 | ||
| brosing nu poti face, ce-i drept e drept. | |||
|
| | #3642 | ||
| Nici GPS nu poti face. Nici macar cu noul 3G nu poti avea GPS. E pur si simplu INUTILIZABIL pentru ca nu are softuri si nu face pozitionarea prin sateliti ci prin reteaua GSM. Ce mai, de toata jena afoanele astea, reclama mincinoasa si atat ![]()
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #3643 | ||
|
| | #3644 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | nu poti face "brosing", nu browsing. il lua peste picior, pe scurt. | ||
|
| | #3645 | ||
| da, acum am observat, a fost un amarat de typo, daca avea decenta sa citeasca tot postul meu in intregime si-ar fi dat seama de asta, la inceput am scris web browsing, a doua oara din viteza am scris brosing, ah ce crima intelectuala, a carei corectare a atras posturi inutile, mai bine raspundea la obiect sau nu zicea nimic, bleah
__________________ a e sau a nu e, aceasta e intrebarile! | |||
|
| | #3647 | ||
| Quote:
in alta ordine de idei, 359 de lire e OK ca pret (o2, UK, pay as you go), m-am linistit, o sa fie rezonabil. | |||
|
| | #3648 | ||
| Ah, nu mai e distractiv cand da altul cu piatra in balta la tine ? Da corect, aifonu e doar o caramida lucioasa pe care ruleaza reclamele lui Steve Jobs. Iar reclama ar trebui sa sune asa: Aiphon, cel mai afon "smart"-phon ![]() Ma bucur ca ai ajuns la concluzia mea in cele din urma ![]()
|
| | #3649 | ||
| lol, wtv. As zice ca de-abia astept sa iti mananci WM-ul 6.1 din buzunar peste vreo 2 luni, insa la cat de odihnit esti, nu e cazul. /offtopic | |||
|
| | #3650 | ||
| De ce, pentru ca o sa vreau un aiphon 3G cu GPS care NU MERGE ? Cu un sistem de operare pe care NU pot sa instalez mai nimic ? Miram-ash...
|
| | #3651 | ||
|
| | #3652 | ||
| Da, iPhone-ul are stupiditati voite. Nu trimiti fisiere prin bluetooth (ca vorba aia, e epoca mailului), nu downloadezi fisiere de pe net (ca vorba aia, pierde iTunes Store aici), nu poti folosit ca si modem (ca vorba aia, ai consuma banda AT&T-ului), nu poti tine o aplicatie deschisa in background (ca vorba aia, se duce bateria prea repede), nu poti folosi GPS-ul integrat pentru navigare (ca vorba aia, nu trebuie sa fi distras in trafic). Bineinteles, ma refer aici la functiile de baza ale iPhone-ului, ca poti conturna asta cu aplicatii mai departe e altceva. E pacat, dar in acelasi timp, Steve are dreptate. Este cel mai 'destept' smartphone de pe piata. Ruleaza Mac Os (care e pe UNIX) si permite dezvoltarea aplicatiilor foarte usor si cu posibilitati aproape infinite. Per total iPhone-ul poate fi considerat gadget, fitza, telefon de moda, dar ramane un aparat foarte bun si care se vinde ca painea calda. Astea fiind spuse, voi cumpara iPhone-u 3G
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #3653 | ||
| Demonstratie perfecta de logica. Faci bucati aiphonul, insiri o lista plina de stupiditati de care da dovada si apoi drept concluzie zici ca-ti cumperi unul ![]()
|
| | #3654 | ||
| Da, pentru ca nu am evocat toate partiile pozitive care contrabalanteaza cu restul.
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #3655 | ||
| Quote:
__________________ a e sau a nu e, aceasta e intrebarile! | |||
|
| | #3656 | ||
| hehe..d.e-abia astept data de 11 iulie ![]() sper sa vina cu un abonament de internet nelimitat si in Canada si sper sa functioneze conectarea la serverul de Exchange. pt GPS sigur va veni foarte repede Igo8. | |||
|
| | #3657 | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #3658 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | cum sa nu stie de gprs daca stie de edge? care se bazeaza pe gprs, e de fapt o codare mai eficienta, care face sa creasca viteza. | ||
|
| | #3659 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | merge si gprs nu mai vorbiti din vise | ||
|
| | #3660 | ||
| Quote:
![]() finisajele si eleganta depasesc orice alt brand | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|