![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 815 | 55.07% |
| Fiasco | | 209 | 14.12% |
| ceva la mijloc | | 456 | 30.81% |
| Voters: 1480. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php Tutorial unlock 2.2: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=2538 Firmware downloads: http://iphone.unlock.no/#restore-firmware-files Tutorial pentru a folosi alte harti decat google maps pentru iphone folositor pentru Romania: http://forum.computergames.ro/39109513-post6291.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5525 (permalink) | ||
|
Mda .. haules baules .. wtf .. Ma uit la itunes 8 .. si nu mai pot sa convert to acc din context menu si 2 nu pot sa dau convert nici din advanced. (sunt gri , neclickabile ) @_@ NVM im an idiot :P vroiam sa convertest direct de pe iphone :P
__________________ Last edited by lordmethos; 06-10-2008 at 20:56.. Reason: Im an idiot | |||
|
| | #5527 (permalink) | ||
|
Cum sa-ti schimbi parola de root in cazul unui iPhone jailbreak-uit. Trebuie sa ai pachetul OpenSSH instalat in prealabil. Folosind un client SSH (de exemplu Putty pentru Windows sau Terminal-ul pentru MacOS), te conectezi la iPhone ( root/alpine ), si introduci fara ghilimele 'passwd' apoi enter. Ti se va cere parola noua, o introduci de doua ori si asta e, nu mai ai probleme de securitate.
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #5528 (permalink) | ||
|
Stiu ca inainte (pe versiunea 1.1.4) cand instalai BSD Subsystem te avertiza cu litere mari ca sa nu folosesti linia de comanda passwd. iPhone-ul intra intr-un loop de respring si nu-si mai revenea pana la restore. Eu sunt pe 2.1, din PuTTY am schimbat parola cu passwd si vad ca nu are nici pe naiba. Asta doar ca un avertisment pentru cei cu versiunea mai veche. Bineinteles, dupa cum propunea cineva in comentariile din linkul lui Jigodie, daca ai Boss Prefs instalat atunci n-ai nici o problema. Dezactivezi ssh si il activezi doar cand ai nevoie la tine acasa de el sau intr-o retea de care esti sigur. | |||
|
| | #5530 (permalink) | ||
| ia d'acilea... cu restul sper sa te descurci XMRSDL4DRG4H7XHC
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #5532 (permalink) | ||
|
Chiar daca traiesti in Romania este foarte bine pentru ca poti folosi cartea de credit si iti faci cont. Pana la urma iTunes se adreseaza celor cu carti de credit nu? Asta ca un raspuns la ce inseamna sa traiesti in Romania Legat de problema ta, pentru ca si eu tot free am contul, uite aici, aici si aici cate un link care te-ar interesa. Toate prezinta in mare acelasi lucru, deci ai sanse sa reusesti. Bafta. | |||
|
| | #5534 (permalink) | ||
|
Am si eu cateva intrebari legate de iPhone 3G. - se poate decoda? - care e un pret decent pt unul full? - in Italia se poate cumpara din magazin decodat iar daca da, la ce bani? Am un iPhone de ceva vreme si as vrea sa stiu daca e vreo panica legata de cel 3G si care e aceasta. Tnx! | |||
|
| | #5535 (permalink) | ||
|
Deocamdata 3G doar cu solutie hardware, fiecare cu surprizele ei. Multi spun ca functioneaza corect si ca nu au nici o problema, acum cantareste si tu ce zice fiecare. Pret decent acum e subiectiva treaba asta. Spre exemplu eu vreau sa iau unu alb sigilat deblocat deja si sa dau un 1800 lei maxim pe el. Deocamdata n-am gasit. Pe unu de 8GB am vazut ca merge 1500 lei cam asa sigilat. Nu prea se gasesc deblocate. In Italia costa 500, respectiv 570 euro si sunt deblocate (8GB, 16GB). Problema e ca trebuie sa ti-l ia cineva care e cetatean italian. | |||
|
| | #5536 (permalink) | ||
|
Tnx..un raspuns scurt, rapid si la obiect! ![]() Merci inca odata! Am sa incerc varianta italiana, daca e ceva de adaugat spuneti-mi. LE: How to Fix iPhone CallerID for Unsupported Countries | |||
|
| | #5539 (permalink) | ||
| Quote:
De iPhone nu stiu, nu l-am luat personal dar stiu sigur ca ruda care mi l-a luat avea si cetatenie.
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |