![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 545 | 51.56% |
| Fiasco | | 164 | 15.52% |
| ceva la mijloc | | 348 | 32.92% |
| Voters: 1057. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Decodare 1.1.1 | decodare 1.1.2/1.1.3 Schimbare format numar si aici Firmware post cu informatii multimple despre decodare + utilitare |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1001 | ||
| Quote:
Chit ca e mai mare avi-ul, dar il trantesti direct pe stick intr-o secunda si l-ai vazut... Ce format face iphone-ul? Poti incerca sa convertesti un xvid avi care se vede clar clar? Vreau sa vad in cat timp il scoate, ce claritate si ce marime... Thx
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #1002 | ||
| Ipod Touch are ceva in plus fata de Iphone? Stiu ca Ipod-ul e derivat din Iphone, dar cand l-au scos pe piata i-au mai adaugat ceva care nu este in Iphone? Multumesc Anticipat | |||
|
| | #1003 | ||
| Nu are nimic in plus. | |||
|
| | #1004 | ||
| am incercat sa ii pun niste melodii prin wifi cu winamp si nu stiu ce prostie am facut pe acolo ca nu il mai pot conecta la itunes. itunes imi zice sa dau restore ca am ceva probleme cum trebuie sa fac restore in conditiile in care eu am 1.1.1 activat cu anysim ? Later edit: am facut restore (cu shift 1.1.1) apoi activarea *#301 si dupa restart e ok nu mai trebuie anysim
__________________ Your future is my past ! Last edited by prezicatoru; 05-12-2007 at 16:09. | |||
|
| | #1005 | ||
|
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #1006 | ||
| Imitarea nu era cea mai mare modalitate de flatare?
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #1007 | ||
| GATA am inteles de la un client ca 1.1.2 se poate sparge... era destul de sigur baiatu - ramane de probat ![]() nu am mult timp sa caut insa aveti voi timp sa studiati problema si sa puneti o pagina cu un tutorial ceva aici... incepeti de aici: UNLOCK 1.1.2
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| | #1008 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | 1.1.2 ca si firmware updatat se poate sparge. telefoanele care VIN cu 1.1.2 instalat (adica ce se poate cumpara acum din magazinele apple) NU se pot sparge. Problema nu e de fapt in firmware-ul 1.1.2, ci in bootloaderul nou din telefoanele vandute cu 1.1.2 Un quote de pe unul din site-uri: "This will not work for newly bought U.S. iPhone (4.6 Bootloader) and UK iPhone. It will only work for those old iPhone’s that accidentally upgraded."
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 05-12-2007 at 23:14. | ||
|
| | #1009 | ||
| Exact eu am 1.1.2 pe telefon dar l am cumparat cu 1.0.2
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1010 | ||
| nu stiu pe cati intereseaza (pe mine ma intereseaza pt ca vreau sa am album art-urile in cover-flow ) dar se pot face conturi de iTunes GRATIS - fara sa conteze tara - testat de mine .http://www.winandmac.com/tips/free-i...here-you-live/
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc 2x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si sper sa nu supere pe nimeni | |||
|
| | #1011 | ||
| Dap, si eu mi-am facut cont la itunes prin faza aia Iphone 1.1.2 OTB NU se poate debloca pana cand va aparea 1.1.3. Punct. Iphone 1.1.2 upgradat de la 1.1.1 sau 1.0.2 se poate debloca fara probleme dar mie nu imi place ce se intampla la deblocare, apar niste chestii de incompatibilitati intre bootloaderul nou si firmwareul de modem vechi, cel putin la mine mi-a disparut edge-ul. | |||
|
| | #1012 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Confirm si eu. Din pacate nu gases artwork-uri pentru melodiile mele ![]() Edit: b_codrin mersi pentru info. as fi preferat sa evit varianta asta. Last edited by GSS; 06-12-2007 at 01:23. | ||
|
| | #1013 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | O solutie este ca poti cauta copertile la albume pe google images, salvate pe disc sau unde vrei si apoi pot fi trase cu drag in artwork...si ai rezolvat problema. | ||
|
| | #1014 | ||
si daca ai 10 gigei de muzici? ![]()
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc 2x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si sper sa nu supere pe nimeni | |||
|
| | #1015 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Cam greu sa ai 10 gigi de muzici pe un suport de maxim 8 gigi ![]()
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1016 | ||
| Zicea probabil de toata muzica lui :P Ca stai si o copertezi pe toata si apoi le transferi.. le schimbi...etc.
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #1017 | ||
| normal ca de toata muzica mea (desi am zis 10 gigei random... poate am 50 ).
|
| | #1018 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara | pai ma gandesc ca muzica ta e putin ordoanata in ceva directoare cate putin macar.asa ca iei fiecare director si folosind programul mp3tag adaugi cate un director si le pui acelasi album art la toate mel din director.merge super repede totul si copertile le cauti pe google
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #1019 | ||
ma rog... pt cine prefera sa stea pt 10 formatii cu cate 10 albume fiecare (in total 100 de directoare) sa piarda timpul treaba lui... nu stiu de ce dracu tre sa ne contrazicem pt fiecare nimic. eu am dat o metoda simpla PT CEI INTERESATI. pe cine nu intereseaza sa ignore postul.
|
| | #1020 | ||
| Problema cu Album Artwork e ca melodiile trebuie sa faca parte dintr-un album ca sa iti ia iTunes-ul coperta... Eu la majoritatea albunelor am coperta si le-am pus eu manual (selectezi melodiile din album, apoi get info si cu drag and drop ai rezolvat) la paylistul din iTunes pentru iPhone. Asa cum s-au mai plans niste useri pe forum, v1.1.1 se aude foarte tare in casti, unele melodii (depinde de sursa) pot chiar sa si distorsioneze... Eu melodiile pentru iPhone le-am convertit in AAC (cu click dreapta din playlist) si se pare ca se pot si "normaliza" (lossless)... am gasit un programel ce isi face foarte bine treaba, mai ales ca se intelege cu iTunes-ul si nu trebuie sa ii incarci tu toate melodiile... este vorba de iGain - mie imi place cum merge, acum pot sa tin volumul la max. in iPhone, singura modificare pe care am facut-o in iGain e ca am pus 91db la "Target normal volum" (default e 89 si se aude ceva mai incet - depinde de gusturi); odata scanate melodiile e afisat gainul, si daca ii dati Applay gain melodiile sunt normalizate (foarte repede). Apoi toar un Sync din iTunes si gata! Have FUN! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|