![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 625 | 52.26% |
| Fiasco | | 187 | 15.64% |
| ceva la mijloc | | 384 | 32.11% |
| Voters: 1196. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Decodare 1.1.1 | decodare 1.1.2/1.1.3 Schimbare format numar si aici Firmware post cu informatii multimple despre decodare + utilitare |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1022 (permalink) | ||
| Quote:
Asta e o solutie de NORMALIZARE, aducand toate melodiile la acelasi nivel... aka ReplayGain la mp3 Last edited by GOR; 06-12-2007 at 11:04. | |||
|
| | #1023 (permalink) | ||
|
din cate am observat io... poti obtine acelasi efect activand optiunea "sound check" din settings/ipod si din itunes.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc 2x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si sper sa nu supere pe nimeni | |||
|
| | #1024 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1026 (permalink) | ||
|
yummy ... parca vaz ca n-o mere cracuit
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc 2x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si sper sa nu supere pe nimeni | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
|
Hehe.. Guess what? Tocmai avem un minus rezolvat: MMS http://www.hackint0sh.org/forum/show...t=18455&page=5 Have fun.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Pentru cei cu 1.1.2 din fabrica uita-ti un ghid cum sa transformati telefonul intr-un ipod touch ca sa nu stati cu el ca mobila. Functia de telefon nu o sa mearga pana la urmatorul update. http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=18284 Last edited by SpEEdY; 06-12-2007 at 15:22. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1030 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre tutorial, e vad mai mult copy paste..ca vad ca are si o parte in care setezi Autolock -> Never, lucru care nu e necesar avand in vedere ca nu facem modificari cu Anysim. :P Cat despre un nou firmware.. zvonuri au mai mult la baza faptul ca pana acum a aparut cate un nou firmware cam o data la 30 zile... si chiar sunt curios sa vad ce strategie va adopta Apple, caci daca va deveni 1.1.2 deblocabil zilele astea, pana de craciun o sa asistam la un mare boom in vanzari.
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #1032 (permalink) | ||
|
Era doar o constatare, nu o contestare ![]() Ma interesa mai degraba catre ce directie crezi ca va merge Apple in "luna cadourilor". Pe de o parte ar avea mult de castigat de pe vanzarea telefoanelor, dar in acelasi timp, poate mai mult de pierdut in cazul in care telefoanele nu vor fi sub un abonament la companiile de telefonie mobila partenere.. Ah si ca tot a fost o discutie mai devreme legate de minusurile produsului, eu unul cred ca Apple nu are nici o scuza pentru care nu a inclus chiar de la prima versiune toate facilitatile pe care ar trebui sa le aibe un telefon, si chiar mai mult. Putea ca sa-i pastreze simplicitatea sa includa in functiile sale un buton de Advanced Settings (ex in aplicatie camerei)
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #1033 (permalink) | ||
|
Hai man.. Dupa cum am spus si pana acum, au facut asta ca sa ramai cu telefonul dupa ce il cumperi. Sa astepti fiecare update cu sufletul la gura. Am spus si mai sus. Ca la un film destept si bun la care stai cu sufletul la gura sa vezi ce se mai intampla. Doar nu crezi ca nu aveai posibilitatile sa le puna pe toate de la inceput? Mai ales functiile de baza. Come on, ma enerveaza ca sunt al dracului de destepti si au facut o groaza de bani cu telefonul asta. Cred ca a zdrobit toate companiile de telefoane la vanzari pentru o perioada asa de scurta. Niciun telefon vreodata nu s-a vandut in halul asta. Si e primul telefon al lor. Asta e ca o minune a lumii. Faza cea mai tare in ceea ce ma priveste este ca iphone e primul telefon de care nu ma plictisesc dupa 3 luni de cand il am si nu l-am schimbat pana acum Deci pot spune ca au facut o treaba buna. Astept cu nerabdare ceva in genul asta care sa il detroneze, dar nu cred ca va aparea curand. Eu acum ma umplu de accensorii pentru el, vreau sa imi comand pe rand, kit pentru masina care include suport, incarcator, transimtator fm, in acelasi timp un headset aliph jawbone si ma pregatesc sufleteste pentru extensia posibilitatii bluetoothului telefonului si aparitia de programe de gps pentru el. Cea mai tare chestie care am auzit-o e ca vor aparea harti 3d prin care se poate naviga prin multi touchscreen in 3d exact ca in aplicatia gen minority report. Now that will give a kick in the ass to other gps softwares Sa vedem... | |||
|
| | #1034 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
gps? hmmm, din pacate singura functie gps pe care o suporta (din cate shtiu eu) este acea emulare pe baza triangularii celulelor in care se afla, si care nu prea e taman precisa, plus aplicatia costa. Transmitator fm??? Sau receptor? Astea 2 functii ma deranjeaza oarecum ca sunt lipsa: radio FM si GPS. In rest are cam tot ce vreau - pana si VPN PPTP si terminal +ssh, adica pot sa imi vand lap-ul si sa lucrez de pe iphone
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1035 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | iPhone - the future
Fratilor - hai sa fim realisti ! Cine a butonat mai mult de o saptamana un IPhone de 8 GB stie ca a facut cunostinta cu o adevarata combinatie de tehnologie, design si cam tot ce vreti voi..... Este super-tare, o adevarata capodopera tehnologica - restul de telefoane ti se par cutii de conserve.... Daca s-ar mai modifica cateva ingrediente, cum ar fi: 1. Spatiu de stocare ca la iPod video - de 80 GB 2. Tehnologie 3G 3. Ergonomie putin mai mare la tastatura alfanumerica; 3. Grosimea putin mai mica - si masa implicit mai mica, atunci cred ca nu s-ar mai vinde decat acest telefon..... ![]() Dar, intelegerile la nivel inalt intre bosii de pe piata si marketingul nu prea functioneaza asa, cum am dori noi, consumatorii de rand ! Last edited by gbh; 06-12-2007 at 21:00. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1037 (permalink) | ||
1. 80Gb? WTF? 8 sunt de ajuns 2. hmmm, poate pentru net, daca e vb de a-l vedea pe ala cu care vb nu ma prea intereseaza 3. mi se pare ok cum e, poate ceva functii de select, copy, paste ar fi utile, asta daca nu deja are si nu le-am gasit eu - eventual si tastele directionale (mai mult pentru terminal ma intereseaza asta ![]() 4. sa zicem.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1038 (permalink) | ||
|
1.1.3 rumors http://www.macnn.com/articles/07/12/...one.113.rumor/ Din ce am citit pe hackintosh, in momentul cand apare 1.1.3, o sa se poata face unlock la 1.1.2.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| | #1039 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Cat despre gps, se va putea, prim cumpararea unui reciever gps bineinteles. | |||
|
| | #1040 (permalink) | ||
ceea ce ar insemna ... ce mai exact? un nou cip montat in sau ceva adaugat la portul lui sau bluetooth?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|