![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 815 | 55.07% |
| Fiasco | | 209 | 14.12% |
| ceva la mijloc | | 456 | 30.81% |
| Voters: 1480. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php Tutorial unlock 2.2: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=2538 Firmware downloads: http://iphone.unlock.no/#restore-firmware-files Tutorial pentru a folosi alte harti decat google maps pentru iphone folositor pentru Romania: http://forum.computergames.ro/39109513-post6291.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1401 (permalink) | ||
|
credeti ca daca instalez ultima versiune de itunes poate sa aibe baietii de le apple vreo metoda sa imi upgradeze sau stiu eu ce altceva sa i se intample la iphone? recomandati sau nu acest lucru?
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #1402 (permalink) | ||
|
iti dai seama ca daca ar face vreun update fortat nu ti l-ar face doar tie si iti mai inchipui ce scandal poate provoca treaba asta, deci in privinta asta poti sta linistit. cat despre itunes, recomandabil e sa ramai la 7.5 si eventual sa debifezi "automatic updates", iar daca totusi te intreaba daca vrei sa updatezi (si o v-a face), refuzi pur si simplu. a si mai vezi ca gasesti pe hackint0sh o comanda care sa o introduci in "terminal", care va refuza un eventual update daca apesi din greseala in itunes. sper ca ti-a fost de folos rsp meu Last edited by varucu; 18-01-2008 at 17:08.. | |||
|
| | #1403 (permalink) | ||
|
nu e recomandabil 7.5 - ia-l pe care il vrei, nu ti se va intampla nimic.... era un zvon cum ca 7.6 ar detecta versiunile cracuite si nu le-ar mai "citi", dar e doar zvon. eu am itunes 7.6 si nu am nici o problema (si eu m-am interesat inainte sa-l instalez si am gasit multi fara probleme).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1407 (permalink) | ||
|
Pozele sa le copiezi conectezi telefonul si daca ai poze cu el facute ti-l vede ca Apple iPhone, intri pe el si le copiezi. Ebooks-urile sunt pe undeva prin private/var/root/media/?books (sper sa nu ma insel la ultima denumire) si ca sa ajungi pe acolo cel mai simplu mi se pare mie cu ajutorul iphonebrowser si cu telefonul legat la calculator. Programul e simplu de folosit, de gasit si de instalat. Cat despre "sonerii" nu stiu daca poti sa le copiezi pe cele default ale iPhone-ului in schimb daca vrei sa-ti pui tu ringtones se poate. Ori folosesti aplicatia send song dar dupa sincronizare pierzi custom ringtones ori folosesti asta de aici (valabilitate 30 zile pe site-ul de hosting) si ramane si dupa sincronizare. Asigura-te in schimb ca citesti foarte bine readme pentru ca nu-i chiar super simplu de folosit prima data. Bafta. | |||
|
| | #1408 (permalink) | ||
|
Mai oameni buni, am un iPhone 1.1.1, deblocat de mine personal, am mai pus pe el "Install", "SB", "Customize" "SysInfo", "Books" si vreo doua jocuri. Acum problema mea: imi haleste bateria in 6-16h ![]() Daca bag WiFi la greu si instalari peste instalari de soft (in prima zi) a murit in 8h Daca il folosesc doar ca telefon, vb. 10 min, a tinut 16h. Cam putin, huh? Am observat, ca (virgula) cauta foarte des reteaua, stiiti voi, beeb, bbeeb, pe un radio din apropiere, sau dungi pe monitor TFT. Foarte des, inseamna interval de 2-3 sec. Am urmat tutoriarele Apple de "battery saving,", nu tine. Sa ma bag la 1.0.2, sa fac un reinstall la 1.1.1, fara aplicati suplimentare, sa-i dau foc?.... Multumesc anticipat
__________________ Contact: Vodafone 0723.199959 | |||
|
| | #1410 (permalink) | ||
| Quote:
1. Choose your music or sound (mp3) 2. Use audacity to cut the song to 40 seconds or less 3. Drag the song to itunes 4. Right click on the song in itunes and convert to AAC 5. Find the .m4a song in folder My DocumentsMy MusiciTunesiTunes Music 6. Make sure you have a folder My DocumentsMy MusiciTunesiTunes MusicRingtones (if not create the folder) 7. Rename the .m4a song to .m4r (you may want to change your computer settings to show hidden extensions) 8. Double click on the renamed song. 9. The new ringtone should now appear in the ringtones list in itunes. Select it for syncing 10. Sync the iphone. 11. Go to SettingsSoundRingtone on the iPhone. There is a new grouping called Custom. Your new ringtone should be there.
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1411 (permalink) | ||
| Quote:
tre sa o iei usurel... incearca sa scoti bluetooth daca il ai deschis... si wifi daca nu il folosesti... edge la fel... in fine sa stii ca eu am avut aceeasi situatie... si ma dispera... plus ca vorbeam la telefon cam 1000-1600 minute pe luna si il foloseam ca ipod 2 ore pe zi... si ma tinea cam cateva ore... 6-12 ore...cu timpul am ajuns la concluzia ca are nevoie cumva bateria sa se obisnuiasca si o sa inceapa sa tina mai mult... nu stiu daca ma intelegi.... dar dupa un timp sper sa ai acelasi rezultat...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #1412 (permalink) | ||
| Quote:
Acel iPhone unlocked cumparat cu 900 EUR trebuie activat. Activarea nu se poate face decit prin iTunes. Ai nevoie de cont iTMS, cu card emis in tara respectiva, cu adresa de rezidenta in tara respectiva. Ti se trimite un cod de activare prin posta de catre operatorul de la care l-ai cumparat "la liber". La activare, dupa ce te-ai autentificat ca user rezident in tara respectiva, introduci acel cod si in acea clipa e deblocat. | |||
|
| | #1413 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | din pacate am 1.1.1 1. merita sa pun 1.1.2? are vreun avantaj vizibil? 2. are cinvea net prin edge la cosmote? am sunat sa il activeze dar imi da eroare la conectare ceva cu PDP authentication failled Last edited by vic06; 19-01-2008 at 19:03.. | ||
|
| | #1416 (permalink) | ||
| Quote:
Si al meu facea la fel, tinea foarte putin bateria, cam dupa 2-3 saptamani de cand il cumparasem (1.1.1 deblocat de mine). Am suspectat vreuna din aplicatiile proaspat instalate (cum ca mi-ar consuma excesiv din resurse), am mai dat jos din ele, si telefonul si-a revenit, fara sa am nici o explicatie sigura si precisa asupra fenomenului. Cautarea frecventa a retelei se mentine insa, in continuare.
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 | |||
|
| | #1417 (permalink) | ||
|
Ce-am pus in linkul de mai sus functioneaza foarte bine in caz ca vrei ringtonuri care sa reziste la sincronizare. Eu am 1.1.1 si nu-s probleme. Bateria pe mine ma tine cam 2 zile. Cred ca asta e durata. Si pana la urma nu-i chiar asa deranjant sa-l bagi a doua seara la incarcat si sa-l scoti dimineata.
| |||
|
| | #1419 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Why drink and drive when you can smoke and FLY ? ---------- VA pupa TATA | |||
|
| | #1420 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| Advertisment | |
| Taborea şi peste 1 milion de camarazi te aşteaptă | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |