![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
| emceul aici trebuie sa intelegem ca nu oricine are viteza aia dar este tastatura qwerty si deci stii unde sunt tastele... ai sa vezi cand ai sa il testezi ca dupa 1 ora de scris pe el ai sa fii speedy gonzales de toti amicii tai o sa zica ca esti vreun expert!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #183 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #189 (permalink) | ||
| Te referi la aberatia cu ID-urile logo-urilor operatorilor descoperite in sistemul de operare? Aia nu dovedeste nimic, e ca si cind ai zice ca Nostradamus a prezis ca in 2008 in Romania iphone va fi distribuit de Vodafone fiindca acum 600 ani a cazut o cireasa din pom. | |||
|
| | #190 (permalink) | ||
|
Cum mai de mult v-am prezentat cateva lucruri care nu le stiati despre iPhone, acuma va spun ca e posibil sa vina si prin Europa cu ajutorul celor de la Vodafone (ai draq cu factura lor). In plus am cautat niste chestii noi despre iPhone pentru cultura mea generala (nu intentionam sa le pun pe blog) si am gasit un video super cool… Ma intreb cum oare este facut.. ori e un video pus sa ruleze pe telefon si respectivul stie miscarile… ori habar nu am… Vizionare placuta! | |||
|
| | #191 (permalink) | ||
|
Secventa aia video este o gluma iar aia cu Vodafone e deja old news, au si renuntat la iPhone http://business.guardian.co.uk/story/0,,2119921,00.html
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #192 (permalink) | ||
| review iPhone pe Arstechnica. mi s-a parut destul de cinstit facut. si un Guided Tour de pe site-ul Apple, arata cum functioneaza cam toate aplicatiile de pe telefon. o concluzie de bun simtz ar fi ca telefonul e extraordinar dar exista mult loc pentru imbunatatiri. probabil urmatoarea generatie va merita pretul de 600 euro. si probabil tot atunci va ajunge si in romania, odata cu suportul iTunes Store .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #194 (permalink) | ||
|
ce inseamna itunes store in Romania? ![]() Adica sa poti cumpara melodii din romania? Pai poti asta
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #196 (permalink) | ||
|
Geniala faza: It can take pictures, it can browse the internet, it is an ipod... but will it blend? ![]() http://www.willitblend.com/videos.as...e&video=iphone | |||
|
| | #200 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |