Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 982 57.16%
Fiasco 223 12.98%
ceva la mijloc 513 29.86%
Voters: 1718. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 29-02-2008, 09:10   #2001 (permalink)
Registered User

voua va merge aplicatia CallID pe 1.13?sau ce aplicatie merge sa pot sterge nr apelate individual si SMS unul cate unul

sarin07 is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 10:03   #2002 (permalink)
Galagie

n0iz3's Avatar

Phone: iPhone 2G 8GB
Quote:
Originally Posted by aveul View Post
Baietziiiii! In sfarsit cred ca pot fi si eu de folos!
Dupa ce m-am tot plimbat prin cluj, am vazut ca e cum ar veni un mare hotspot, pe tot Clujul cumva... al lui Atlas Telecom...
Dupa ce m-am uitat pe site mai este si in Oradea, Sibiu, Bucuresti si inca cateva.
Am sunat la ei si au spus asa: Este un Wi-Fi metropolitan, adica pe tot orasul, si pt a avea acces la el trebuie sa-ti fac abonament de voce, adica de telefon, care costa 4 euro pe luna. Ai 30 sau 50 Gb pe luna de spart si dupa ti se reduce viteza cumva, nu te taxeaza extra... viteza este de 256 kb...
Ia uitati-va si spuneti-mi parerea!
http://www.atlastelecom.ro/
ideea era geniala.. dar:

http://www.atlastelecom.ro/servicii-...abonamente.php

Acces de mare viteza la Internet Wi-Fi 7)
7) Acest serviciu este disponibil doar prin achizitionarea de la ATLAS TELECOM a unui adaptor (in valoare de 29,99 Euro). Pentru functionarea serviciului, calculatorul dumneavoastra trebuie sa fie dotat cu un port USB. Nu sunt permise mai multe conexiuni simultane pentru acelasi cont de utilizator.

nu merge decat pe PC

n0iz3 is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 10:04   #2003 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Quote:
Originally Posted by aveul View Post
Baietziiiii! In sfarsit cred ca pot fi si eu de folos!
Dupa ce m-am tot plimbat prin cluj, am vazut ca e cum ar veni un mare hotspot, pe tot Clujul cumva... al lui Atlas Telecom...
Dupa ce m-am uitat pe site mai este si in Oradea, Sibiu, Bucuresti si inca cateva.
Am sunat la ei si au spus asa: Este un Wi-Fi metropolitan, adica pe tot orasul, si pt a avea acces la el trebuie sa-ti fac abonament de voce, adica de telefon, care costa 4 euro pe luna. Ai 30 sau 50 Gb pe luna de spart si dupa ti se reduce viteza cumva, nu te taxeaza extra... viteza este de 256 kb...
Ia uitati-va si spuneti-mi parerea!
http://www.atlastelecom.ro/
Din cate vad eu in reteaua lor sunt incluse doar orasele: Arad, Oradea, Timisoara, Sibiu, Cluj si Satu-Mare. Deci pentru Bucuresti mai avem de asteptat. Cine stie poate are asa ceva si RDS-ul.
Daca are cinva mai multe informatii este rugat sa posteze.

PS: Iphone-ul este gadget-ul anului. Oamenii au realizat un aparat pe care il tot inbunatatesc, aduc programe si accesorii noi. Dupa parerea mea este un produs revolutionar in materie de gadget. Am facut up-date la 1.1.3 de vreo cateva zile si de atunci instalez si dezinstalez la el de inebunesc tot felul de programele. Stau noaptea pana la 3 si ajung cu ochii rosii la servici. Pur si simplu nu ai cum sa te plictisesti de el. Am wi-fi acasa dar as vrea un abonament de internet pentru telefon>>Daca stie careva ceva mai convenabil decat cele de la vodafone sa ma anunte.

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 10:57   #2004 (permalink)
Registered User

kevinn's Avatar

Quote:
Originally Posted by n0iz3 View Post
ideea era geniala.. dar:

http://www.atlastelecom.ro/servicii-...abonamente.php

Acces de mare viteza la Internet Wi-Fi 7)
7) Acest serviciu este disponibil doar prin achizitionarea de la ATLAS TELECOM a unui adaptor (in valoare de 29,99 Euro). Pentru functionarea serviciului, calculatorul dumneavoastra trebuie sa fie dotat cu un port USB. Nu sunt permise mai multe conexiuni simultane pentru acelasi cont de utilizator.

nu merge decat pe PC
Internetul de la Atlas Telecom functioneaza si fara acel adaptor wifi de la ei.Acel adaptor are o putere mai mare de emisie/receptie fata de o placa wifi obijnuita si este optimizat pt. reteaua. Normal orice laptop/pc care are o placa wifi incorporata se poate conecta la retea. Daca s-ar putea realiza conexiunea PPPoE pe Iphone sau pe un device cu windows mobile am putea sa ne conectam la reteaua atlas telecom.

kevinn is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 11:04   #2005 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

*deci,,,, pana la urma merge sau nu pe iPhone atlastelecom? a incercat cineva?

*mai bun decat installer ? Cydia Packager Looks To Replace Installer.app

Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă!

ktk is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 11:09   #2006 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Eu in Bucuresti nu prind (bulgarii) Astral Telecom .

lord_dark is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 11:25   #2007 (permalink)
Registered User

aveul's Avatar

Eu va zic ca aici in Cluj, cand dau sa-mi caute retele, gasesc peste tot!
Am sunat la ei si am discutat: Ca sa ai user si parola pt Wi-Fi, trebuie sa-ti faci abonament la telefon fix care costa 4 euro pe luna, tampenia este ca pe 2 ani...
Vreau sa vad cum s-ar putea face sa am doar wifi fara abonament si fara acesti 2 ani. Sa am macar o luna sa vad dspr ce este vorba...

Oricum, ideea unui hotspot metropolitan este superba! Doar ca este aiurea ca trebuie platita si iarasi intampinam restrictii gen abonamente si alea... Frumos ar fi fost sa fie naibii gratis, sa fie investitia primariei pt modernizare... Vise...

aveul is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 13:44   #2008 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

si in Bucuresti sunt multe retele wireless ...
Sunt multe firme are au astfel de retele, in multe zone, si mai sunt si useri de acasa....
La mine in zona sunt 6 retele wireless, una este a mea, restul nu stiu, probabil vecini...
La unirii sunt f multe, probabil ca firme...
In zona unde lucrez sunt aprox 10 retele pe care le gaseste telefonul...

flashdesign is online now    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 13:49   #2009 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Catallin View Post
Uita-te mai cu atentie. Dupa ce introduci toate datele si alegi ca tara Romania iti arata ca pe international e valabil FedEx cu pretul de 9.99$
Quote:
Shipping Charge Adjustment: The special Flat Rate International Shipping Cost of $9.99 applies to all countries except the ones listed below.

Countries Excluded from the Flat Rate International Shipping Cost:
...
Romania

If you purchase from a country excluded from the international flat rate of $9.99, you will be responsible for the shipping charges based on the specific destination country. The shipping charge for your destination will be emailed to you directly from Sena Cases before the shipment is completed.
de-aici am luat...nu am visat

varucu is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 14:07   #2010 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

A mers comanda? trimit in Ro?

lord_dark is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 14:07   #2011 (permalink)
Registered User

aveul's Avatar

Nu conteaza, trebuie dat mail cumva si vazut cam la cat se ajunge!
Deci este iminenta problema! Caut de o ora pe okazii dupa huse si tot felul de tziganii...
Trebuie sa ne luam de acolo, cine s-ar oferi sa dea comanda si sa-i trimitem lui banii sa le plateasca pe toate?
Ma gandesc ca o sa se ridice undeva la 30 dolari transportul deci ar fi ideal sa ne strangem cel putin zece oameni!

Catallin, te-ar tenta sa dai tu comanda daca ne strangem o mana de oameni?

aveul is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 19:49   #2012 (permalink)
Registered User

daca se ofera cineva si eu as vrea husa

sarin07 is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 20:37   #2013 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

a aparut o noua versiune de ziphone (care merge cu 114). dar dupa spusele lui 114 rezolva doar niste bug-uri
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 21:29   #2014 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Phone: 2G, 3GS
Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
a aparut o noua versiune de ziphone (care merge cu 114). dar dupa spusele lui 114 rezolva doar niste bug-uri
Pai si nu e bine man? "doar" niste buguri ..e ok. Ideea e sa nu faci update la 114 ci restore la 114 pt ca installerul tine minte in cache aplicatiile instalate..

aici e versiunea standalone 1.1.4 http://appldnld.apple.com.edgesuite....2_Restore.ipsw
-------------------------------------------------------------

Many iPhone users who have upgraded to the latest 1.1.4 are reporting numerous improvements in the cellphone signal strength, alongside a fix for out of order SMS texts and better Bluetooth compatability with other devices.

Last edited by edishor; 29-02-2008 at 22:26..

edishor is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 22:31   #2015 (permalink)
Registered User

a facut cineva updateu la 1.1.4 de pe siteu lu zibri n-am inteles daca ziphone 2.5 face si unlock si jailbreak sau nu...

eu am 1.1.2 cum ar trebui sa fac updateu? sau cate e treaba cu update/restore ca nu gasesc....

thx

dreptroman is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 22:51   #2016 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

"Ideea e sa nu faci update la 114 ci restore la 114 pt ca installerul tine minte in cache aplicatiile instalate.." - stiu... ca doar tot acolo am citit si eu.
Cand am spus doar bugfixuri... m-am referit la faptul ca nu adauga functii noi (cum a adaugat 113), stii ce zvonuri circulau... copy/paste, more bluetooth functions, internal browser ... chestii care m-ar fi incantat.
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Old 29-02-2008, 22:54   #2017 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

am instalat 114 cu restore, nu cu update si apoi cu ziphone 2.5 i-am facut u, j, a si merge. nu am facut backup la pics si s-au dus. ma apuc sa il frec putin sa vedem daca e vreo schimbare...

Old 29-02-2008, 23:05   #2018 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

wrong post

flashdesign is online now    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 23:14   #2019 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

am pus si eu ... ce am remarcat la prima vedere este faptul ca nu mai trebuie sa rulezi navizone ca sa iti mearga googlemaps .

edishor - daca stii cum sa iti recuperezi programele instalate sa-mi zici si mie ... asta daca nu cumva s-au sters

Old 29-02-2008, 23:20   #2020 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Quote:
Originally Posted by bussinesman View Post
cine ma ajuta sa imi converteasca 2 ringtones in format m4r sa le pun pe tel?
programul ala iphone pc suite, cu care te frec eu la cap de vreo 3 pagini stie sa faca asta am impresia. e pe pag 90 postat link pt dl
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
am pus si eu ... ce am remarcat la prima vedere este faptul ca nu mai trebuie sa rulezi navizone ca sa iti mearga googlemaps .

edishor - daca stii cum sa iti recuperezi programele instalate sa-mi zici si mie ... asta daca nu cumva s-au sters
la asta lucram acum... am dat un restore din itunes, dar asta e un fel de system restore din win... adica mi-a facut restore la un...... restoration point care s-a creat in itunes. am reusit sa recuperez pozele, contactele si 2 aplicatii care le aveam instalate inainte de a trece la 114.

legat de navizone, tu ce varianta a navizon rulezi? lite sau aia de 25usd? ca eu am instalat si degeaba.. nu reuseste sa faca triangulatia.. imi tot da no cells tower bla bla vla.. si daca dau la disperare locate me, imi mai da uneori phone positioning..sau ceva de genul.
da-mi te rog mai multe detalii despre navizon. am incercat sa il rulez in iasi, bacau si alte orase...dar nimic.
Peace.

Last edited by edishor; 29-02-2008 at 23:20.. Reason: Automerged Doublepost

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules