![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 982 | 57.16% |
| Fiasco | | 223 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.86% |
| Voters: 1718. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2002 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.atlastelecom.ro/servicii-...abonamente.php Acces de mare viteza la Internet Wi-Fi 7) 7) Acest serviciu este disponibil doar prin achizitionarea de la ATLAS TELECOM a unui adaptor (in valoare de 29,99 Euro). Pentru functionarea serviciului, calculatorul dumneavoastra trebuie sa fie dotat cu un port USB. Nu sunt permise mai multe conexiuni simultane pentru acelasi cont de utilizator. nu merge decat pe PC
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #2003 (permalink) | ||
| Quote:
Daca are cinva mai multe informatii este rugat sa posteze. PS: Iphone-ul este gadget-ul anului. Oamenii au realizat un aparat pe care il tot inbunatatesc, aduc programe si accesorii noi. Dupa parerea mea este un produs revolutionar in materie de gadget. Am facut up-date la 1.1.3 de vreo cateva zile si de atunci instalez si dezinstalez la el de inebunesc tot felul de programele. Stau noaptea pana la 3 si ajung cu ochii rosii la servici. Pur si simplu nu ai cum sa te plictisesti de el. Am wi-fi acasa dar as vrea un abonament de internet pentru telefon>>Daca stie careva ceva mai convenabil decat cele de la vodafone sa ma anunte.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #2004 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2005 (permalink) | ||
|
*deci,,,, pana la urma merge sau nu pe iPhone atlastelecom? a incercat cineva? *mai bun decat installer ? Cydia Packager Looks To Replace Installer.app
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2007 (permalink) | ||
|
Eu va zic ca aici in Cluj, cand dau sa-mi caute retele, gasesc peste tot! Am sunat la ei si am discutat: Ca sa ai user si parola pt Wi-Fi, trebuie sa-ti faci abonament la telefon fix care costa 4 euro pe luna, tampenia este ca pe 2 ani... Vreau sa vad cum s-ar putea face sa am doar wifi fara abonament si fara acesti 2 ani. Sa am macar o luna sa vad dspr ce este vorba... Oricum, ideea unui hotspot metropolitan este superba! Doar ca este aiurea ca trebuie platita si iarasi intampinam restrictii gen abonamente si alea... Frumos ar fi fost sa fie naibii gratis, sa fie investitia primariei pt modernizare... Vise...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2008 (permalink) | ||
|
si in Bucuresti sunt multe retele wireless ... Sunt multe firme are au astfel de retele, in multe zone, si mai sunt si useri de acasa.... La mine in zona sunt 6 retele wireless, una este a mea, restul nu stiu, probabil vecini... La unirii sunt f multe, probabil ca firme... In zona unde lucrez sunt aprox 10 retele pe care le gaseste telefonul...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2009 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #2011 (permalink) | ||
|
Nu conteaza, trebuie dat mail cumva si vazut cam la cat se ajunge! Deci este iminenta problema! Caut de o ora pe okazii dupa huse si tot felul de tziganii... Trebuie sa ne luam de acolo, cine s-ar oferi sa dea comanda si sa-i trimitem lui banii sa le plateasca pe toate? Ma gandesc ca o sa se ridice undeva la 30 dolari transportul deci ar fi ideal sa ne strangem cel putin zece oameni! Catallin, te-ar tenta sa dai tu comanda daca ne strangem o mana de oameni?
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2013 (permalink) | ||
|
a aparut o noua versiune de ziphone (care merge cu 114). dar dupa spusele lui 114 rezolva doar niste bug-uri
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2014 (permalink) | ||
| Quote:
aici e versiunea standalone 1.1.4 http://appldnld.apple.com.edgesuite....2_Restore.ipsw ------------------------------------------------------------- Many iPhone users who have upgraded to the latest 1.1.4 are reporting numerous improvements in the cellphone signal strength, alongside a fix for out of order SMS texts and better Bluetooth compatability with other devices. Last edited by edishor; 29-02-2008 at 22:26.. | |||
|
| | #2016 (permalink) | ||
|
"Ideea e sa nu faci update la 114 ci restore la 114 pt ca installerul tine minte in cache aplicatiile instalate.." - stiu... ca doar tot acolo am citit si eu. Cand am spus doar bugfixuri... m-am referit la faptul ca nu adauga functii noi (cum a adaugat 113), stii ce zvonuri circulau... copy/paste, more bluetooth functions, internal browser ... chestii care m-ar fi incantat.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2018 (permalink) | ||
|
wrong post
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2019 (permalink) | ||
|
am pus si eu ... ce am remarcat la prima vedere este faptul ca nu mai trebuie sa rulezi navizone ca sa iti mearga googlemaps . edishor - daca stii cum sa iti recuperezi programele instalate sa-mi zici si mie ... asta daca nu cumva s-au sters
|
| | #2020 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
legat de navizone, tu ce varianta a navizon rulezi? lite sau aia de 25usd? ca eu am instalat si degeaba.. nu reuseste sa faca triangulatia.. imi tot da no cells tower bla bla vla.. si daca dau la disperare locate me, imi mai da uneori phone positioning..sau ceva de genul. da-mi te rog mai multe detalii despre navizon. am incercat sa il rulez in iasi, bacau si alte orase...dar nimic. Peace. Last edited by edishor; 29-02-2008 at 23:20.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |