![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.13% |
| Fiasco | | 223 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.88% |
| Voters: 1717. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2021 (permalink) | ||
| Quote:
))
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2024 (permalink) | ||
|
cu varianta lite mergea la mine... dar acum nu mai e nevoie (de fapt era faza ca trebuia sa dai invisible pe "off" ca sa te vada si googlemaps). oricum... ce am remarcat eu este faptul ca aveam un "bug" la casti... cand dadeam dublu click de multe ori nu imi lua comanda... am crezut ca e hardware problema... dar vaz ca s-a rezolvat
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2026 (permalink) | ||
|
ce inseamna "dar acum nu mai e nevoie"? merge direct GM? - da. nu am mai instalat navizone si totusi GM ma localizeaza. te localizeaza corect folosind... ce? gsm - wifi? - si cu wifi si cu gsm ma localizeaza corect (oricum wifi-ul este irelevant intrucat este al meu din casa ... deci nu are info despre pozitia lui.)
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2027 (permalink) | ||
|
*mie imi merge google maps pe 113 bine, nu am instalat Locate Me sau altceva... ma localizeaza exact prin wi-fi dar nu la toate wi-fi spot-urile.. si prostia aia de la Mec nu ar trebui sa mai exista... merge numai vreamea si ceva din .ro. In rest e praf.. pff..*Apple Will Pick Allowed iPhone Applications?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2028 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
eu de la 1.1.2 week 51 pot sa fac direct restore la 1.1.4? banuiesc ca da si apoi ziphone.. totusi nu inteleg faza cu restore fata de update si nu vreau sa ma apuc sa fac din greseala update si sa corup ceva prin el... binevoiti careva sa-mi explicati ? | ||
|
| | #2029 (permalink) | ||
|
ce se mai aude de ieftinirea din 26 feb?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #2030 (permalink) | ||
|
Deci fiti atenti, am primit mail de la SENA CASES : Dear Andrei, Thank you for contacting Sena Cases. The cost of shipping to Romania via Fedex is $39.99. It will be the same price for 1 case, or 10 cases. Thank you, Fon Chen Sena Cases Am vorbit cu Shaq daca poate sa ma/ne ajute si mi-a spus asta: This site has been found on Opera's blacklist of suspected fraud sites. Exchanging sensitive or confidential information with this site could put you at risk for identity theft and/or financial fraud. Deci... nu stiu ce sa zic, transportul este aberant de mult... Eu zic sa va uitati aici, ceva mult mai tare decat Sena... http://www.vajacases.com/home/home_en.html
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2033 (permalink) | ||
| Quote:
eu am tot 112 w51 si merge direct 114 next ziphone 2.5. Peace. | |||
|
| | #2034 (permalink) | ||
| Quote:
in al doilea rand daca apple va incarca aplicatiile exclusiv prin itunes asta va presupune un cont platit pt a putea sa le dam jos (nici o problema ca trebuie sa platim... dar in .ro nu se poate). deci singura metoda sa putem beneficia ar fi un gift card... iar daca nici asa nu va merge cred ca o sa vand iphone-ul de nu se vede! totusi cred ca vor fi si niste app gratuite, cum ar fi ym.
|
| | #2036 (permalink) | ||
| Quote:
.
|
| | #2037 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #2038 (permalink) | ||
|
Mie la Weather, nu pot sa setez orasele gen: Cluj , Brasov Imi da ceva de genu Cluadasd , Cluj si Brazov , Brasov deci imi da aiurea si nu pot selecta ce mai intereseaza....
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
Cum fac sa sincronizez iPhone-ul atat cu Desktop-ul cat si cu Laptop-ul. Am iTunes 7.5.020 pe fiecare, dar totusi imi spune ca iphone-ul a fost sincronizat cu alta librarie (cea de pe laptop) si nu ma mai lasa sa-l sincronizez cu cea de pe desktop ???
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |