Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 981 57.13%
Fiasco 223 12.99%
ceva la mijloc 513 29.88%
Voters: 1717. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-02-2008, 23:31   #2021 (permalink)
Registered User

aveul's Avatar

Quote:
Originally Posted by edishor View Post
programul ala iphone pc suite, cu care te frec eu la cap de vreo 3 pagini stie sa faca asta am impresia. e pe pag 90 postat link pt dl
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

la asta lucram acum... am dat un restore din itunes, dar asta e un fel de system restore din win... adica mi-a facut restore la un...... restoration point care s-a creat in itunes. am reusit sa recuperez pozele, contactele si 2 aplicatii care le aveam instalate inainte de a trece la 114.

legat de navizone, tu ce varianta a navizon rulezi? lite sau aia de 25usd? ca eu am instalat si degeaba.. nu reuseste sa faca triangulatia.. imi tot da no cells tower bla bla vla.. si daca dau la disperare locate me, imi mai da uneori phone positioning..sau ceva de genul.
da-mi te rog mai multe detalii despre navizon. am incercat sa il rulez in iasi, bacau si alte orase...dar nimic.
Peace.
Eu cand eram in Brasov am reusit sa ma gasesc cumva... dar nu era punct fix, era o raza destul de mare... de multi zeci de kilometri am eu impresia... si sincer sa fiu nici nu stiu daca eram in Romania, dar imi arata unde sunt, sau unde ar fi trebuit sa fiu ))

aveul is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 23:37   #2022 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Phone: 2G, 3GS
Quote:
Originally Posted by aveul View Post
Eu cand eram in Brasov am reusit sa ma gasesc cumva... dar nu era punct fix, era o raza destul de mare... de multi zeci de kilometri am eu impresia... si sincer sa fiu nici nu stiu daca eram in Romania, dar imi arata unde sunt, sau unde ar fi trebuit sa fiu ))
ok...dar ce varianta de navizon? aia lite = free?

edishor is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 23:38   #2023 (permalink)
Registered User

eu am reusit cu locate me si m-a gasit insa ma arata tot timpul in centrul TM

sarin07 is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 00:06   #2024 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

cu varianta lite mergea la mine... dar acum nu mai e nevoie (de fapt era faza ca trebuia sa dai invisible pe "off" ca sa te vada si googlemaps).

oricum... ce am remarcat eu este faptul ca aveam un "bug" la casti... cand dadeam dublu click de multe ori nu imi lua comanda... am crezut ca e hardware problema... dar vaz ca s-a rezolvat
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 00:13   #2025 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
cu varianta lite mergea la mine... dar acum nu mai e nevoie (de fapt era faza ca trebuia sa dai invisible pe "off" ca sa te vada si googlemaps).
ce inseamna "dar acum nu mai e nevoie"? merge direct GM? te localizeaza corect folosind... ce? gsm - wifi?

Old 01-03-2008, 00:18   #2026 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

ce inseamna "dar acum nu mai e nevoie"? merge direct GM? - da. nu am mai instalat navizone si totusi GM ma localizeaza.

te localizeaza corect folosind... ce? gsm - wifi? - si cu wifi si cu gsm ma localizeaza corect (oricum wifi-ul este irelevant intrucat este al meu din casa ... deci nu are info despre pozitia lui.)
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Old 01-03-2008, 01:31   #2027 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

*mie imi merge google maps pe 113 bine, nu am instalat Locate Me sau altceva... ma localizeaza exact prin wi-fi dar nu la toate wi-fi spot-urile.. si prostia aia de la Mec nu ar trebui sa mai exista... merge numai vreamea si ceva din .ro. In rest e praf.. pff..

*Apple Will Pick Allowed iPhone Applications?

Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă!

ktk is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 01:45   #2028 (permalink)
Registered User

eu de la 1.1.2 week 51 pot sa fac direct restore la 1.1.4? banuiesc ca da si apoi ziphone..

totusi nu inteleg faza cu restore fata de update si nu vreau sa ma apuc sa fac din greseala update si sa corup ceva prin el...

binevoiti careva sa-mi explicati ?

dreptroman is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 02:18   #2029 (permalink)
Registered User

cccrys's Avatar

ce se mai aude de ieftinirea din 26 feb?
Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf

cccrys is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 04:51   #2030 (permalink)
Registered User

aveul's Avatar

Deci fiti atenti, am primit mail de la SENA CASES :

Dear Andrei,

Thank you for contacting Sena Cases.

The cost of shipping to Romania via Fedex is $39.99. It will be the same price for 1 case, or 10 cases.

Thank you,

Fon Chen
Sena Cases

Am vorbit cu Shaq daca poate sa ma/ne ajute si mi-a spus asta:

This site has been found on Opera's blacklist of suspected fraud sites. Exchanging sensitive or confidential information with this site could put you at risk for identity theft and/or financial fraud.

Deci... nu stiu ce sa zic, transportul este aberant de mult...

Eu zic sa va uitati aici, ceva mult mai tare decat Sena... http://www.vajacases.com/home/home_en.html

Old 01-03-2008, 08:46   #2031 (permalink)
Registered User

cica ar fi huse de metal si de piele la mediagalaxy in unirea. confirma cineva?

vic06 is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 09:39   #2032 (permalink)
Registered User

Phone: HTC Hero
@aveul: huse sena sunt si la magazinul apple. vb cu shaq sa ia de acolo. daca se aduna mai multi poate ma bag si eu. dar trebuie vazut si cine ''face vama''

b_codrin is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 10:11   #2033 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Quote:
Originally Posted by dreptroman View Post
eu de la 1.1.2 week 51 pot sa fac direct restore la 1.1.4? banuiesc ca da si apoi ziphone..

totusi nu inteleg faza cu restore fata de update si nu vreau sa ma apuc sa fac din greseala update si sa corup ceva prin el...

binevoiti careva sa-mi explicati ?
pai sa vedem: update pastreaza prog instalate in cache si implicit si anumite erori instalate. restore - scoate tot din tel si ii face factory settings restore dar cu varianta 114. Fa backup la tot ce ai in tel daca vrei sa faci restore la 114.

eu am tot 112 w51 si merge direct 114 next ziphone 2.5.
Peace.

Old 01-03-2008, 10:25   #2034 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by ktk View Post
*mie imi merge google maps pe 113 bine, nu am instalat Locate Me sau altceva... ma localizeaza exact prin wi-fi dar nu la toate wi-fi spot-urile.. si prostia aia de la Mec nu ar trebui sa mai exista... merge numai vreamea si ceva din .ro. In rest e praf.. pff..

in primul rand locate me din googlemaps este o aplicatie useless pt romania, din 2 (sprezece) motive. 1 pt ca nu avem romania cartografiata si 2 pt ca te localizeaza intr-un km.

in al doilea rand daca apple va incarca aplicatiile exclusiv prin itunes asta va presupune un cont platit pt a putea sa le dam jos (nici o problema ca trebuie sa platim... dar in .ro nu se poate). deci singura metoda sa putem beneficia ar fi un gift card... iar daca nici asa nu va merge cred ca o sa vand iphone-ul de nu se vede! totusi cred ca vor fi si niste app gratuite, cum ar fi ym.

Old 01-03-2008, 10:28   #2035 (permalink)
Registered User

Phone: HTC Hero
Singura chestie pe care o astept este modulul gps+aplicatia soft de la gomite.

b_codrin is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 11:05   #2036 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by b_codrin View Post
Singura chestie pe care o astept este modulul gps+aplicatia soft de la gomite.
pai nu le mai astepta... daca e adevarat ceea ce spun cei de la iLounge, Apple nu va permite accesul la dock... deci nu vor putea fi folosite device-uri care se conecteaza prin mufa de jos. Asa ca cei de la Gomite ori fac dispozitivul prin bluetooth ori deloc .

Old 01-03-2008, 13:39   #2037 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

Quote:
Originally Posted by ktk View Post

same here

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 01-03-2008, 13:56   #2038 (permalink)
Registered User

aveul's Avatar

Mie la Weather, nu pot sa setez orasele gen: Cluj , Brasov
Imi da ceva de genu Cluadasd , Cluj si Brazov , Brasov
deci imi da aiurea si nu pot selecta ce mai intereseaza....

Old 01-03-2008, 15:05   #2039 (permalink)
GOR
Registered User

GOR's Avatar

Mi-am pus si eu ceva mai devreme 1.1.4 - de vreo luna stateam pe 1.1.2, 1.1.3 era prea bagos! :P
Merge bine - insa la SMS de pe Cosmote, tot asa apre numarul cu +40...

GOR is offline    Send Message via Google Talk to GOR Reply With Quote
Old 01-03-2008, 17:46   #2040 (permalink)
Registered User

enderlabs's Avatar

Cum fac sa sincronizez iPhone-ul atat cu Desktop-ul cat si cu Laptop-ul. Am iTunes 7.5.020 pe fiecare, dar totusi imi spune ca iphone-ul a fost sincronizat cu alta librarie (cea de pe laptop) si nu ma mai lasa sa-l sincronizez cu cea de pe desktop ???

enderlabs is offline    Send Message via Google Talk to enderlabs Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules