![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.13% |
| Fiasco | | 223 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.88% |
| Voters: 1717. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2041 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
l-am facut si eu 1.1.4 totu e ok..doar ca summerboard nu se instaleaza ca zice ca e pt 1.1.3, customize la fel....au aparut si versiunile de 1.1.4? locate-me din g-maps ma arata in centru bucurestiului dar destul de mare aria...coincidenta e ca stau in centru deci pana nu ma deplasez de aici nu stiu cum merge | ||
|
| | #2042 (permalink) | ||
| Quote:
exact asta postasem si eu Doar ca SB merge asa : Sources-Edit-Add http://repo.ispazio.net apoi install-Ispazio Unlocking tools si de acolo 1.1.4 SB Patch si merge-------------------- Editare ulterioară -------------------- Ce versiune ai pe telefon..vezi in installer Swap itunes
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo Last edited by Bodu; 01-03-2008 at 20:40.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2043 (permalink) | ||
|
am pus si eu 1.1.4 dar am o eroare cu mailul nu im intre in mail cand apas pe el iese direct in meniul principal ,a mai patiti cneva asa ? care o fi solutia ? ,am mai descoperit o problema , nu mai pot sa fac poze cu el !!!!!!!!! apare poza neagra !!!! editare ulterioare : eu am dat dupa ce am facut update la 1.1.4 ,restore in itunes la ce salvasem din tel si am vazut ca la facut 1.1.3 iar . acuma lam refacut 1.1.4 totul merge , dar problema sa rezolvat iam dat sync si totul e ok Last edited by vali gsm; 02-03-2008 at 02:19.. | |||
|
| | #2044 (permalink) | ||
| enderlabs SwapTunes din insteller more info acolo
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2045 (permalink) | ||
|
Ok ... Deci . Am un ipod touch 16gb ... Cu update facut la 1.1.4 (nu intrebati de ce) // Observ ca majoritatea posturilor sunt pentru iPhone , unde consider ca nu toate jailbreak-urile se fac la fel. Ow well ... Ce-mi versiune imi recomandati ? ... Ma directioneaza si pe mine cineva? ... Trebuie sa pun v 1.1.2, si de acolo jailbreak la 1.1.3 ? ... | |||
|
| | #2047 (permalink) | ||
|
Btw pe 1.1.4 se merg toate aplicatiile de 1.1.3 Sources-Edit-Add http://repo.ispazio.net apoi install- Tweaks 1.1.4 - 1.1.4 Compatibility Patch
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #2049 (permalink) | ||
| eXist buzz!
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2051 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu merge pe 1.1.3. Trebuie sa am 1.1.2 sau o versiune mai timpurie
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs Last edited by enderlabs; 02-03-2008 at 18:23.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2053 (permalink) | ||
| http://www.downloadziphone.org/ downloadaza urmatorul soft ca sa il deblocezi ,merge si pe iphone si ipod touch 1.1.4 o sa vezi in meniu la soft ca scrie Connect your iPhone to the computer, make sure iTunes is running and click wanted button. All versions including 1.1.4 supported! (only jailbreak supported on iPod Touch) | |||
|
| | #2054 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2057 (permalink) | ||
| Pai ... Asta e, ca pe mine ma intereseaza de iPod, nu iPhone. ... vali gsm ... Merci, stiu si eu asta ... am gasit diferite solutii, postate pe diferite site-uri. Eu o caut deocamdata pe ce-a mai scurta si mai usoara. Sa nu pierd prea mult timp prin "recovery mode" | |||
|
| | #2060 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 | Quote:
Mi-au venit pe verde si albastru si sunt cam sterse culorile. Nu sunt asa de "tipatoare". Transportul a costat 9.99$ dar pt Elvetia.
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |