![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 985 | 57.10% |
| Fiasco | | 224 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.91% |
| Voters: 1725. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2061 (permalink) | ||
|
pai nu am zis ceva in mod special de culori... eu vreau una neagra... clasica.... Mai aduci, poti vinde?
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2062 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
Stai linistit ca nu m-am plans . Sunt chiar foarte multumit de ele. Pielea e de o calitate foarte buna, interiorul este si el foarte misto.Eu nu locuiesc in Romania si nu prea am cum sa aduc si sa vand .Sorry
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| | #2063 (permalink) | ||
| Quote:
Mie si asta mi se pare foarte faina... protejeaza spatele, el este cel mai sensibil... http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw...nate&x=14&y=24 si uita-te aici si alte modele: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw...case&x=24&y=16 Am vorbit cu Shaq si mi-a spus ca el ia mult comision si + transport si alea nu merita comandata doar una de la Sena sau Apple. Ce zici daca ne-am combina mai multi si am lua de pe amazon? sunt 15 dolari... transportul il dam in cati suntem.
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪Last edited by aveul; 03-03-2008 at 12:53.. | |||
|
| | #2064 (permalink) | ||
|
acum depinde si de gusturi... eu nu vreau husa care sa stea pe telefon mereu si sa fie decupata... ca si cum ar face parte din tel... Pt mine acel toc de la sena este perfect...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
| Quote:
Te rog da-mi de stire daca gasesti ceva, dam transportul/2
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2066 (permalink) | ||
|
*dreptroman ms ![]() *eXist eram grabit si nu puteam sa iti insir iar metoda... whatever ![]() BitTorrent Client Works On The iPhone! misto am si eu chestia cu pianul ... love :X
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2067 (permalink) | ||
| PC Suite
Am modificat cateva melodii din Iphone cu PC Suite si acum Itunes nu-mi mai citeste telefonul.... Ce fac ??? Imi spune sa fac restore to factory settings, si eu nu vreau asta. Am 1.1.3 OTB, decodat. Pls. help !
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs | |||
|
| | #2068 (permalink) | ||
| Nu s-a facut backup?
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2069 (permalink) | ||
| Ba da....dar fara folos. Nu-l mai vede itunes-ul acum. Indiferent de back-ul....si din pacate nu am facut back-ul la melodii.
|
| | #2071 (permalink) | ||
|
*enderlabs fi mai explicit... nu mai recunoaste melodiile sau ce? *bellci e de la tine din PC... nu mai stiu sigur care e chestia... probabil nu ai .NET instalat... cauta pe google eroarea Apple is Fortunes Most Admired Company edit: pff.. am avut dreptate instaleaza Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable Package
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2072 (permalink) | ||
| Quote:
Apoi am incercat sa-l sincronizez din nou cu Itunes....nasol.Nu mai il recunoaste. Spune ...please restore ! Asa ca, beneficind de acest malefic incident am facut upgrade la 1.1.4.Acum bineinteles ca trebuie sa reiau toate procele de instalare de la 0. Tocmai ce instalasem Wikipedia.....2.5 GB.....
|
| | #2076 (permalink) | ||
| Quote:
Ce ziceti daca s-ar deschide un nou topic cu aplicatii iphone interesante, testate, iar cand zic aplicatii ma refer la acel tip de aplicatii care dau un sens utilizarii telefonului, nu solitaire sau altele de genul IQ<75. | |||
|
| | #2079 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu ramai,trebuie sa reinstall
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo Last edited by Bodu; 04-03-2008 at 14:33.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |