Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-03-2008, 22:13   #2141 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

vai domnu` edishor ce m-a uns post-ul tau

varucu is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 22:31   #2142 (permalink)
Registered User

bellci's Avatar

om destept

bellci is online now    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 22:44   #2143 (permalink)
Registered User

Da, cu ziphone.

eulendil is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 22:57   #2144 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Phone: 2G, 3GS
Quote:
Originally Posted by eulendil View Post
Da, cu ziphone.
man..esti cam laconic in exprimare...da si tu mai multe detalii.. ca sa ne fie mai usor sa dam o solutie..
cu ziphone 2.5b, 2.5 c? ce optiune ai ales la ziphone? do it all? ai facut downgrade la bootloader?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by varucu View Post
vai domnu` edishor ce m-a uns post-ul tau
varucu & bellci - daca a fost ironie, nu vad de ce. asta e parerea mea. daca nu, imi cer scuze si va felicit ca sunteti de aceeasi parte a fileului cu mine.
Peace.

Last edited by edishor; 07-03-2008 at 22:57.. Reason: Automerged Doublepost

edishor is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 22:58   #2145 (permalink)
Registered User

Ok, cred ca a fost greseala mea ca nu m-am informat. Adica habar nu am ce inseamna downgrade. Ideea e ca mi-am luat ziphone 2.4b si pe un site scria "dai comanda asta si ti se intampla toate chestiile astea downgrade, jailbreak, unlock" ceva de genu. Am dat comanda, am asteptat vreo 2.5 minute in care el si-a facut ce si-a facut, dupa care totul a mers bine in afara de problema asta cu speakeru. faza e ca acum am incercat sa pun o melodie sa ruleze, si nu merge. Daca bag castile in schimb, canta pe speaker. Daca misc de casti, nimeresc la un moment dat si canta si pe ele.

Old 07-03-2008, 23:03   #2146 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Quote:
Ok, cred ca a fost greseala mea ca nu m-am informat. Adica habar nu am ce inseamna downgrade. Ideea e ca mi-am luat ziphone 2.4b si pe un site scria "dai comanda asta si ti se intampla toate chestiile astea downgrade, jailbreak, unlock" ceva de genu. Am dat comanda, am asteptat vreo 2.5 minute in care el si-a facut ce si-a facut, dupa care totul a mers bine in afara de problema asta cu speakeru. faza e ca acum am incercat sa pun o melodie sa ruleze, si nu merge. Daca bag castile in schimb, canta pe speaker. Daca misc de casti, nimeresc la un moment dat si canta si pe ele.
intra te rog in Settings/General/About si de acolo zi ce scrie la Version si la Modem Firmware.
In legatura cu sunetele, citeste postul lui Neodoru nr.1699 de pe pagina 85. poate te ajuta intr-un fel. El a conectat castile de 5-6 ori si apoi sunetul si-a revenit. NU ai mai zis nimic de installer. A aparut iconul intre timp pe board?

Old 07-03-2008, 23:10   #2147 (permalink)
Registered User

version 1.1.1 3A109a

modem firmware 04.02.13_G

Old 07-03-2008, 23:20   #2148 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Quote:
version 1.1.1 3A109a

eram sigur. intra pe YM id edishor si vb acolo. pai vezi cum ne duci in eroare?
Originally Posted by eulendil
Am primit din SUA un iPhone firmware 1.1.3.....

Old 08-03-2008, 00:35   #2149 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

@ Shaq cel mai bun program de remote desktop este LogMeIn, iar daca ai Mac poti folosi si iPhone Remote (care este genial, poate fi folosit si ca telecomanda pt itunes).
@ posesorii de mac - cel mai simplu mod de a-ti incarca ringtone-uri fara ca ele sa fie sterse de itunes si fara bataie de cap, este prin GarageBand (are un buton de Send ringtone to itunes - deci este legal). Poate ma repet asa ca scuze! Daca vreti mac pe pc - io asa am - spuneti-mi (aici, nu pe PM)si va directionez!. Probabil, in afara de momentele cand vreti sa va jucati, veti ramane pe Mac - eu unu asa am patit

SDK-ul merge doar pe Mac (inca nu am reusit sa gasesc iPhone emulator-ul ) momentan. Din ce am vazut dimineata in inregistrarea press-conference-ului, din iunie (grrrr - nu mai am rabdare) vom avea numai bunatati .
Sper ca pana in iunie, Orange va aduce dracu iPhone in romanica, sa nu mai avem nevoie de unlock/activate/jailbreak!!!!!
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Last edited by Neodoru; 08-03-2008 at 01:03..

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 01:03   #2150 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

pff... prezentarea a fost super :X mac pe pc? unde? cum? ca si asa vreau sa imi iau MacBook Air :X:X si vreau sa ma pregatesc din timp... si cum pun mac pe pc si daca pot sa emulez si win dupa ms

Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă!

ktk is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 06:23   #2151 (permalink)
Registered User

Quote:
version 1.1.1 3A109a

in cazu asta sa-ti fie de bine...de ce nu poti sa citesti putin inainte sa te apuci sa bati campii ca e 1.13 cand el e de fapt 111...ce mama dracu...cateva pagini...sau un tutorial de ziphone

PS
solutie : faci restore la 1.1.4 si unlock cu ziphone 2.5. GOOOGLE is ur friend

dreptroman is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 08:28   #2152 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by ktk View Post
pff... prezentarea a fost super :X mac pe pc? unde? cum? ca si asa vreau sa imi iau MacBook Air :X:X si vreau sa ma pregatesc din timp... si cum pun mac pe pc si daca pot sa emulez si win dupa ms
Pt a instala Mac pe PC citeste pe forumurile urmatoare si gasesti tot ce te intereseaza (imaginea care te intereseaza si care merge este Kalyway 10.5.1)
http://www.insanelymac.com/
http://hackint0sh.org/forum/indexpage.php

Atentie la piesele pe care le ai ... intai vezi daca au drivere pt Mac (in special procesorul trebuie sa aiba instructiuni SSSE3(daca ai Core2 e ok), dar fii atent si la placa de baza). Mie imi merge totul de pe placa si am un p5wdh deluxe - cu 10.5.2.

Poti pune windows pe orice Mac cu processor Intel. Il poti instala chiar pe Leopard(prin Parallels sau Fusion VM - dar trebuie sa ai un processor capabil de Virtualization ), in acest fel ruland concomitent windows si Mac.
Cat despre MacBook Air, mai bine iti iei Mac book pro sau si mai interesant (daca te intereseaza desenul) ModBook - prima tableta cu Leopard.

Daca stie cineva ceva despre Orange, de ce dracu se misca asa de greu cu iPhone-ul?
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Old 08-03-2008, 13:44   #2153 (permalink)
Registered User

lord_dark's Avatar

Aaaa. sorry

lord_dark is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 18:40   #2154 (permalink)
Registered User

sal 2 all Iphone fans.
Tocmai mi-am achizitionat si eu un Iphone si ma uit la el de vreo 2 zile.Inteleg ca e frumos dar chiar vreau sa fac si eu ceva cu el
In astea 2 zile ma tot uit pe toate forum-urile si site-urile unde iti explica ce sa faci,cum sa faci si de ce sa faci...unlock,jailbreak,activation etc.In concluzie m-am cam saturat sa tot citesc din perioada cand aveam PSP si la fel pierdeam timpul(no offence) pe toate site-urile.Deci, este cineva care vrea sa-mi explice cum si de ce pe mess?...daca nu,macar numiti pe cineva care se ocupa cu d-astea,il dau in brate sa-i activeze toate functiile,ii dau omului partea(sa nu fie exagerat ca nu sunt becali) si gata.
Multumesc anticipat .

P.S. v. 1.1.2(3B48b)
04.02.13_G

blondu844 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 18:41   #2155 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

ma las pagubas nu am piesele necesare... si tablet mac ala nu am gasit pe ebay dar nici la apple, nicaieri... am citit doar ca o sa apara varianta a 2a asa e ?
apropo ai Apple Cinema ? :-"

*blondu844 buzz me

Old 09-03-2008, 01:07   #2156 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

@edishor: scuze acceptate

varucu is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 10:10   #2157 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

Java Virtual Machine Coming to iPhone

pf.. Java + senzori !? cred ca o sa fie ceva misto

*aveti idee de vreun program care sa schimbe melodie cand "scuturi" telefonul?

Old 09-03-2008, 12:19   #2158 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

vad ca tot apar chestii noi dar un flash player nu prea....
nu stiu ce au avut cei de la apple in cap cand au dezvoltat partea de net pe telefon si au facut un browser fara flash player....total aiurea ...

flashdesign is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 12:40   #2159 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

de acord cu tine si eu astept o aplicatie pt flash si nimic ,nici ce care dezvolta softuri pe cont propiu nu au facut unul ,sau macar un script functional ,un patch ...

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 13:11   #2160 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

exista un bookmarklet pt filmuletele ce necesita flash player. Cautati bookmarklets prin installer! Daca nu gasiti il pun eu mai tarziu. Se foloseste in felul urmator: install, intrii pe safari, intrii pe site-ul care are filme in flash, deschizi bookmarks, alegi transmowhatever, dai click pe film si ti se va deschide youtube playerul.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules