Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-03-2008, 14:02   #2161 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

stiu acel program, dar nu merge...
intru pe 220ro, aleg un clip, intru in bookmarks, dau pe play flash si arata ca se incarca la icoana de wifi dar nu se mai intampla nimic...

eu ziceam de pagini web care au de ex bannere flash sau tot situl flash, acelea nu merg..

flashdesign is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 14:28   #2162 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

bannerele in flash de obicei sunt reclame si incerci sa le blochezi si pe desktop.
O sa apara o aplicatie oficiala prin iulie, pt ca momentan steve blowjobs considera ca flashul e prea complicat pt iphone.
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 15:22   #2163 (permalink)
Registered User

smart_web's Avatar

aceeasi problema am si eu ....
flashul chiar este o utilitate, dar din pacate cei de la apple au considerat ca nu...

incercati sa accesati situl de aici pe iphone sa vedem merge? site

Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)!

smart_web is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 16:24   #2164 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

a reusit cineva cu 114 sa-si puna docul de la ipod touch? cel cu reflexie ca la leopard(am gasit cateva metode dar nu dau rezultate )
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Old 09-03-2008, 17:28   #2165 (permalink)

flashdesign's Avatar

ce aduce 114 in + fata de 113?
am instalat si eu 114 dar nu vad nici o dif..

Old 09-03-2008, 18:11   #2166 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

scria chiar in itunes plus ca s-a zis de n-spe ori. Rezolva doar buguri. Cel cu dezordinea din sms-uri spre ex.

Old 09-03-2008, 18:42   #2167 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Phone: 2G, 3GS
Quote:
Originally Posted by bussinesman View Post
vad ca tot apar chestii noi dar un flash player nu prea....
nu stiu ce au avut cei de la apple in cap cand au dezvoltat partea de net pe telefon si au facut un browser fara flash player....total aiurea ...
Steve Jobs: Tehnologia Flash nu este apta sa fie inclusa in iPhone

Steve Jobs, CEO-ul companiei de IT&C Apple a declarat marti ca tehnologia Flash, dezvoltata de Adobe Systems, nu este satisfacatoare pentru a fi inclusa in iPhone, deoarece versiunea pentru desktop este "prea inceata" iar cea mobila "nu face fata cerintelor Internetului".

edishor is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 22:18   #2168 (permalink)
Registered User

orice mizerie de banner sau animatie flash duce procesor la 50%. flash este o tehnologie proasta si deja depasita. microsoft vine din urma cu silverlight. si apoi marea majoritate a flashurilor nu pot fi folosite pe touchscreen (rollover buttons). faptul ca apple forteaza marile situri sa faca si variante non flash este un lucru bun

vic06 is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 22:30   #2169 (permalink)
Registered User

bellci's Avatar

pff un sfat...nu incercat sa il desfaceti singuri daca nu aveti scule bune...am incercat mai demult si am zgariat metalul in partea de jos si capacul negru de plastic..

bellci is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 02:17   #2170 (permalink)
Registered User

daca are cineva scule calumea si e in stare sal desfaca pot face rost de backplateuri negre anodized aluminum cum erau pe cateva pagini in urma!

ps cel mai tare program e touchpad pro.. de pe el postez acum si e divin ca am proiector iar cu tastatura normala in brate e incomod ca nai si mouse etc

dreptroman is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 09:45   #2171 (permalink)

flashdesign's Avatar

de unde stii tu ca flash este o tehnologie depasita???
Ai vreun argument, sau esti tu impotriva lui si de aici tragi concluzia ca este depasit?

Poate vreau sa joc jocurile de pe miniclip com....sau trebuie sa impunem tuturor creatorilor de jocuri flash sa schimbe tehnologia ca asa zic cei de la apple??? sau vreun forumist care crede ca flashul este depasit???

Firmele de lux si nu numai au pagini si vor avea in tehnologii flash sau ajax, pagini de prezentare produse 3D, si nu vor disparea asa cum zici tu, si apple nici acele situri nu le afiseaza...

Fiecare tehnologie de a realiza un website isi are rostul ei....
Daca ai de facut o prezentare o faci in HTML?

Daca vreau sa vad pe telefon o prezentare 3D a unui telefon asa cum apare pe situl producatorului, indiferent ca este realizata in flash sau ajax telefonul iphone nu imi va afisa nimic....

deci in concluzie, are un mare MINUS la partea de web ....

Last edited by flashdesign; 10-03-2008 at 11:45..

Old 10-03-2008, 11:40   #2172 (permalink)
Registered User

Va salut. De cate ori scriu un mesaj telefonul incearca sa ma corecteze, si e destul de enervant ca trebuie sa ma intorc inapoi sa corectez ce imi pune el. Aveti idee cum sa fac sa nu ma mai corecteze?
Tnx!

COMO is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 11:44   #2173 (permalink)

flashdesign's Avatar

s-a mai discutat problema....
trebuie sa instalezi un program din installer si din setari la keyboard sa dai off la auto corectura...

programul cred ca se numeste kb

Old 10-03-2008, 13:36   #2174 (permalink)
Registered User

ok, ai avut dreptate kb se numeste. Multumesc.

COMO is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 13:40   #2175 (permalink)
Registered User

criserb's Avatar

Am dat de o problema noua, pe care nu am vazut-o discutata pana acum...

Am facut update-ul la 1.1.3 cel de pe blogul lui Boioglu si acum constat ca nu-mi salveaza pozele...

Adica pot face poze, pare ok, dar cand intru in Photos > Camera Roll nu le gasesc acolo, ca si cand nu le-ash fi facut... sau in loc de poza facuta gasesc o poza goala (neagra).

Are cineva o solutie pentru asta?

Mentinonez ca e vb de 2 telefoane, ambele venind de noi cu 1.1.2.

Multumesc

criserb is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 15:32   #2176 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

ai facut cumva restore la tot ce ai avut inainte dupa update ? daca da asta e problema , si solutia e sa faci update iar si sa sincroizezi tel cu ce ai poze filme etc..nu restore .
si mai it dau un sfat da restore la vers. 1.1.4 si asa scapi de bugurile din 1.1.3

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 19:01   #2177 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

Am mai spus si acum ceva vreme..iphone nu este un telefon,este un univers,este ceva fantastic.Cum sa te plictisesti de el cand pur si simplu dand numai un click pe installer se deschide cate o noua galaxie zi de zi..eu cel putin astept cu nerabdare sa treaca 12 ore sa dau un refresh sources..

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 10-03-2008, 20:29   #2178 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Blocare Iphone

Salutare
Am facut acum ceva timp update la versiunea 1.1.3, dupa care am instalat si dezinstalat o gramada de programele. Se intampla ca din cand in cand sa nu pot fi contactat de catre alte persoane si cand incerc sa sun nu functioneaza. De fiecare data trebuie sa dau restart la telefon.
Credeti ca versiunea 1.1.4 ar rezolva problema asta??? Si daca da spuneti-mi cum fac update-ul(restore): din cate am inteles restore la 1.1.4 din Itunes???? dupa care ziphone 2.5??? bineinteles cu backup in itunes inainte

Last edited by Godspeed; 10-03-2008 at 21:23..

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 20:31   #2179 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bodu View Post
Am mai spus si acum ceva vreme..iphone nu este un telefon,este un univers,este ceva fantastic.Cum sa te plictisesti de el cand pur si simplu dand numai un click pe installer se deschide cate o noua galaxie zi de zi..eu cel putin astept cu nerabdare sa treaca 12 ore sa dau un refresh sources..
stai ca acum e nimic... sa vezi in iun(l)ie cand o sa dai refresh la applications .

Old 10-03-2008, 22:14   #2180 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

tot nu sa inteles.. update nu este egal cu restore

in iunie o sa fie super dar cred ca or mai fi updateuri la soft pana atunci... si cine zice ca iPhone nu are nus ce, nu merge nus ce.. etc. il invit sa-si vanda tel sau sa nu isi mai cumpere :-"

Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă!

ktk is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules