![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2223 (permalink) | ||
|
pt un copy/paste mai rudimentar decat carutza http://www.tuaw.com/2008/03/12/icopy...iphone-safari/
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2225 (permalink) | ||
| Hahahhaahhaahh, poate e in perioada de gratie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2228 (permalink) | ||
| Quote:
sau /var/mobile/Media/iTunes_Control/Music/ nu mai stiu sigur pe versiunile astea mai noi de firmware. o sa gasesti totul sub forma de foldere de genul F00, F01, etc.
__________________ n-am | |||
|
| | #2229 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
pt casca bluetooth merge cam orice casca care se gaseste pe piata la el sau trebe din aia de la ei? si inca ceva...voua va merge iphone pc suite?de cand am 1.1.3 nu mai vede parca ca inainte si nici pdf-urile nu stiu unde sa le mai pun acum
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #2230 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
=)))) caterina mare asta cu iPhone...nu se merita..ce va place la el ? :| ca se misca pozele alea ? asa senzational ii ? ma rog..pt copilasi ii genial... mai bine itit iei un w960...care ii o bijuterie...touchscreen...tot ce vrei si peste cateva luni apare....N96 | ||
|
| | #2231 (permalink) | ||
|
Mi-am luat o extraoptiune de la vodafone pentru internet pe mobil de 4euro/luna echivalent a 25MB. Intr-o sapt. s-au cam consumat cei 25MB. Nici macar mailul nu-l pot deschide zilnic sa citesc una alta cu 25MB. Mi-am instalat BossPref ca sa pot inchide edge, ca fara el nu se poate. Daca nu te pricepi sa instalezi o aplicatie alta te incarca bajetii de vodafone cu 0,2euro/mb depasire de te rup. Mai ales Locate Me si Navizon folosesc google maps care incarca la greu cand le folosesti. Marele noroc este ca am acasa wireless si mai scutesc din edge-ul ala. Cred ca pentru un mail si un site acolo iti trebuiesc minim 100MB care este la vreo 8euro>>>de luna viatoare schimb ca nu se mai poate.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #2232 (permalink) | ||
| Quote:
http://store.apple.com/1-800-MY-APPL...More=MA817LL/A
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #2237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
daca avea iphone o mai mare libertate de utilizare si nu doar prin itunes store asa cum va fi prin iunie ar fi fost perfect mai ales daca avea si un receptor gps....asa nu stiu....sunt multumit de el insa e destul de plictisitor...noroc cu cei 8 giga de spatiu si ecranul mare pt filme...nu stiu...astept N96 sau xperia
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #2238 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Botosani Phone: HTC Hero |
Film firmware 2.0 in actiune : http://gizmodo.com/367356/first-vide...e-20-in-action | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |