![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2365 (permalink) | ||
| Are cam 2 saptamani... Cea mai faina tema din installer este SMOOTH, de departe cea mai faina, seaca si stylish tema...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2366 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Normal ca e ok...........unii mai au probleme cu reteaua sau wirelesu.....Doamne fereste sa nu scoata Apple o versiune mai noua care sa nu mearga pe bootloader 3.8 otb sau 3.9 otb........ca atunci trebuie sa desfaci telefonul sa faci update de bootloader la 4.6........sau sa dai banii la un service. Ziphone downgradeaza bootloaderu la 3.9 otb sau 3.8 otb daca pui 111 sau 102 ...si se face la loc 4.6 doar hardware. Iplus downgradeaza bootloaderu la 3.9 fakebootloader care se poate face la loc 4.6 software oricand si repede. E necesar downgradul de bootloader la 3.9 pt ca pe 4.6 nu se poate decoda ( nu am auzit sa se decodeze pe 4.6 decat cu x-sim ). Parerea mea.......... | ||
|
| | #2371 (permalink) | ||
| Quote:
*cred ca vorbesti prostii!! si daca am 111 ce fac? nu mai fac update? nu mai informa gresit ![]() * si ultima versiune de iPlus este 2.0 nu 1.2
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2372 (permalink) | ||
|
Eu propun altceva... Cum voi v-ati saturat de fasaitul meu si eu m-am saturat de... bootloader nu stiu cum ))Hai sa va zic eu cea mai tare chestie... Am dat ieri o raita in Carrefour in Cluj... si ghicitzi! Va zic eu... Iphone la 22 milioane cu garantie 2 ani! Sa-mi pice fatza, alta nu! Cer ca tot tzaranu aifonu sa vad si eu care e treaba si... ghicitzi! " e liber de retzea " imi zice vanzatoarea cand eu ridic o spranceana si zic cum P**A MEA vazand ca este 1.1.3 ... Chestia asta e ilegala am eu impresia...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2373 (permalink) | ||
|
ce, nu stiai ca se vand in majoritatea magazinelor online telefoane Iphone? Au un pret intre 20 si 22 mil lei vechi
__________________ webdesign - grafica publicitara - logo design - bannere web - animatii Flash *** Portofoliu *** Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)! | |||
|
| | #2374 (permalink) | ||
| Quote:
Mai... online inseamna online... online se poate vinde orice daca stam sa ne gandim mai bine... Dar in magazin real? Las-o-n pm! Deci... din cate stiu eu, si cum mi se pare mie logic... Orice telefon sau ce mama masii e trebuie sa vina printr-o retea de telefonie... Deci sa-l cumpere Orange sau Vodafone, ceva de genu... Am tot citit pe net si zicea ca in Irlanda tocmai a intrat prin retzeaua O2... In Germania la fel, Anglia la fel, etc. La noi prin Carrefour ? Hai mai! Si decodate si libere de retzea ![]() Bine ca nu au bagat xboxuri 360 direct modate, psp-uri la fel... si sa-ti dea bonus si un verbatim sau un iso pt psp... deci pm...
|
| | #2375 (permalink) | ||
| Quote:
xbox360 modate sunt la unirii de vanzare la magazin Ps mi se pare f tare "Call History Patch" de la Icarified ... increase ur call history records to 250 entries
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo Last edited by Bodu; 20-03-2008 at 17:12.. | |||
|
| | #2376 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
iplus e iplus ,nu e ziphone ...indiferent de versiune e bun si 1.0 si 1.2 si 2.0b. ..informativ......de cand am schimbat bootloaderu 4.6 cu 3.9 nu mai merge bine wi-fi ....e internetu plin de altii care au aceeasi problema...multi pierd semnalu gsm...........asta chiar e nasol | ||
|
| | #2377 (permalink) | ||
| ktk ce vrea lennonn sa zica este sa nu faceti downgrade la o versiune mai mica de 1.1.2 daca ati folosit iplus in prealabil si aveti bl 3.9fb pt ca s-ar putea sa va treziti cu bl 3.8. 3.9 fake blanks este de asa natura incat itunes detecteaza telefonul ca neavand bl din cauza acelor "spatii goale" care-i permit rescrierea. cat despre problemele cu wi-fi-ul, nu le am desi folosesc 3.9fb. aveule azi mai nou niste colegi mi-au spus ca a aparut iphone si la domo la aproximativ 1900 ron :| dar vb aia... traim in romania
__________________ n-am | |||
|
| | #2378 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Pt. cei care inca nu stiu : -- nu mai deblocati telefoanele cu ziphone pt ca va downgradeaza bootloaderu la 3.9 otb sau 3.8 otb si nu se mai poate face la loc 4.6 decat hardware ;deocamdata nu pare nimeni interesat sa faca un procedeu software de upgrade de la 3.9 otb la 4.6 . Nu e nici o problema daca nu vi se altereaza wi-fiul sau chiar semnalu gsm , e bun si bootloaderu 3.9 otb ........ dar daca ai un defect hardware si te duci sa-l repari la service Apple......ai dat-o in bara. -- mai bine deblocati tel cu Iplus 2.0b pt ca va face 3.9 fb care se poate face oricand si foarte usor cu iTools la loc 4.6 otb. http://ipluspwns.blogspot.com/ | ||
|
| | #2380 (permalink) | ||
|
salut, am o mica mare prob cu iphone ul meu. In timp ce ma uitam pe youtube la un clip am auzit un carait urat din difuzor si am banuit din prima ce s-a intamplat, am dat restart in caz de ceva dar degeaba, acum difuzoryl se aude foarte incet si are un carait urat de parca s-ar fi rupt membrana sau ar fi intrat apa la el. Ce as putea face exista service-uri care repara iphone prin buc ? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva ?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |