![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #221 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 | Quote:
Esti nevazator ? Vrei cumva 1 fisier audio cu un rezumat ce sa scris in 11 pagini de forum exact pe problema ta ?
__________________ P4 2,67A, Cooler Zalman cpns7000, Gigabyte 8GE667, 2x1024 MB DDR PC3200 Kingmax, RADEON 9550 Pro, 160 Gb Seagate + 80 Gb WD, DVD RW Benq, 971P, HK SOUNDSTICKSII SPEAKERS, Win XP SP2 | ||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor |
VESTI FOARTE BUNE : 1. Now you can break iPhone from AT&T. iPhoneSimFree is introducing their the worlds first software driven sim unlocking service for the iPhone. You can just choose the provider you want, use any SIM card from any network provider in any country. Individual per unit licenses will be available starting next week for bulk purchase enquiries of 500 licenses and above. 2. Engadget: “The iPhoneSIMfree.com team called us up to prove their claim that they cracked Apple’s iPhone SIM lock system, and prove it they did. (No, we don’t have a copy of the unlock software, so don’t even ask us, ok?) The six-man team has been working non-stop since launch day, and they’re officially the first to break Apple’s SIM locks on the iPhone with software. It’s done…” h++p://www.iphonesimfree.com/ | ||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
Mda, noul iPod Touch care arata fix ca un iPhone si costa cam la fel. Deci de ce sa-ti iei Touch cand poti lua direct iPhone? ![]() Btw, numai mie mi se pare ca noul model de nano arata ca un rahat?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Quote:
pai pentru ca ipod touch de 16 gb costa cat un iphone de 4
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
si e cam jumate ca grosime, e super itouch-ul ati vazut dc nu puteai sa pui ringtone mp3 pe iphone si erai restrictionat la cele din telef ? : au bagat acum pe itunes ringtone-uri la 99centi .. sunt super apple astia frate , cum ar zice uni : fabrica de bani
__________________ no sig | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
a incercat civeva asta : http://www.gsmlive.ro/bloggsm/?p=158 Merge ? Se pare ca suntem aproape de decodarea software a telefonului. Pretul deja a scazut.....Numai vesti bune !
__________________ YM : ender_labs | GMail : enderlabs | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Quote:
Si da, a reusit. Acum exista suspiciuni ca ar fi tot cineva de la apple care l-a decodat pentru ca AT&T le-au dat bani grei pentru a fi blocate pe reteaua lor iar apple au pierdut ceva din vanzari din cauza asta, acum, hopa se poate decoda, pretul a scazut, asa dintr-o data Vanzarile cresc.. ca apple nu sunt prosti..
| |||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
am vazut jucaria ieri la un romanas ce sta in state La prima impresie e peste tot ce am vazut eu in materie de telefoane - ecranul ala tactil face toti banii, aplicatiile merg super repede iar daca vorbim de internet pe mobil ecranul ala te ajuta enorm de mult (daca rotesti telefonu se roteste si pagina, zoom cu doua degete etc.) deci chestia cu ecranul ala smecher nu e facuta pentru marketing chiar functioneaza bine. Nu l-am butonat prea mult si sunt sigur ca are si bile negre dar concluzionand o sa-mi iau si eu unul cand apare la noi. | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Quote:
nu cred k sunt prosti cei de la apple :P
__________________ no sig | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
vezi ca a dat cineva link mai sus. oricum, pare mai convenabil sa-l cumperi deja deblocat de pe ebay
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
o fii bine sa te risti ? de la apple mare idee
__________________ Remember Me as a Time of Day | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Quote:
Problema este foarte simpla: nu updatezi pana nu gasesc baietzasii veseli o solutie, asta in caz ca nu o sa mai mearga dupa update decodatul. Fiind un produs pe care au multi ochii, v-a fi gasita o solutie destul de repede si daca urmatorul update v-a incurca treburile. | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
| Mica problema
Deci si-a mai luat cineva de aici? Eu l-am primit ieri. Am bagat cartela de Orange nu a mers. Am bagat de Cosmote si a mers!! Este absolut bestial. Il butonez de vreo 3 ore si nu ma mai satur... Mi-am instalat itunes pe computer si mi-am tras in iphone muzica si filme + sute de poze. Am un hotspot in casa si vreau sa spun ca ma uit din pat la filmultze pe youtube Am o singura problema. Cand am scos cartela din vechiul telefon mi-am copiat toate numerele din agenda pe sim. Am bagat simul in iphone merge sa sun daca formez numarul dar nu vede agenda de pe sim. Are cineva idee cum se poate rezolva? Merci anticipat.
| |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
Cat ati dat pe el ? Ma tenteaza
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |