![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2401 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
NENEA VARUCU: eu mi-am deblocat tel 1.1.2 hardware in ianuarie cu un bl 3.9 beta de la Geohotz si mai merge si acum si inca bine. Eu am postat doar ca sa ajut , pt ca am vazut ca multi inca mai deblocheaza cu Ziphone. Tu nu ai facut nimic de genu asta ..... doar faci observatii la unii , la altii exact asta face si un papagal :vorbeste mult si degeaba . Daca vrei sa ajuti : ajuta , nu doar face observatii : poate tu te-oi fi nascut invatat ,da asta e problema ta ; eu sunt un om normal si nu m-am nascut invatat , sper ca mai sunt oameni la fel ca mine. PS: Considera orice discutie incheiata , eu nu o sa-ti mai raspund , te rog sa nu-ti mai permiti astfel de discutii ca nu esti tu Dracu , iar daca esti iti zic doar atat : SA TE JUDECE DUMNEZEU CHIAR IN CEASUL ACESTA. | ||
|
| | #2402 (permalink) | ||
|
pai foarte bine ca ai decis sa nu mai raspunzi pt ca te faci si mai rau de ras. daca ai citit postul meu introductiv ai vazut ca nici eu nu recomand ziphone si asta pana sa apari tu pe-aici. iar la partea cu "nascutu` invatat", sa fim seriosi ideea este ca si eu intru sa ajut (si chiar am facut ceva ce tu n-ai facut in acest scop) si asta o pot confirma multi. nu vreau recunoastere sau altceva decat sa fiu ajutat la randul meu cand o sa am probleme si nu le pot rezolva cu ajutorul cunostintelor mele limitate. nu intru aici ca sa ma cert cu nimeni doar ca unii mai viteji incearca sa ma calce pe coada fara sa-si dea seama ca de fapt intentiile mele sunt bune si ca nu fac pe desteptu`. intelegi? iar la partea cu "blestemul"... ma faci sa rad parinte. poate nu-ti place sa inveti de la altii tu stiind tot ce se poate (dupa o deblocare hardware ), dar fa un efort si da-ti seama ca nimeni nu-i dusmanul nimanui aici. toti suntem in acelasi rahat si vrem sa-i dam de cap. imi inchei si eu scurta pledoarie in speranta ca ai invatat ceva ![]() p.s.: inca nu m-a judecat nimeni ![]() multumesc lui ktk pt link-ul de pe iclarified cu termeni; edishor am inclus si sms fix la sugestia ta, daca mai e ceva de adaugat sa-mi spui te rog; multumesc si lui colonelu' fara de care nu se poate updata postul introductiv. apropo lennonn ar terbui sa iei exemplu de la ei...si nu doar tu
__________________ n-am | |||
|
| | #2405 (permalink) | ||
|
Edishor, ai promis ca faci testul pe 4 aifoane... care e rezultatul? Am mai testat sunetul pe inca 3 iphone-uri noi, scoase din cutie, nici macar deblocate... Acelasi fasait subtil... si inainte de deblocare si dupa...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪Last edited by aveul; 21-03-2008 at 23:22.. | |||
|
| | #2406 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]()
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2407 (permalink) | ||
|
Dupa 1 luna de iphone tot nu mi-am dat seama cum sa pun mai multe foldere cu poze in Photos fara sa le dubleze in Photo Library. Adica toate pozele care le am in foldere separate se regasesc si in Photo Library. Le am de 2 ori. Cum dracului fac sa le am doar pe foldere si sa nu mai fie in Photo Library??
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #2408 (permalink) | ||
|
pai nu cred ca poti... libraria, practic iti arata toate pozele disponibile . dar nu bag mana in foc.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2410 (permalink) | ||
|
pai daca ai windows, in momentul in care conectezi iphone-ul la calculator, windows-ul il vede ca pe o camera (si implicit ca pe un hdd - cu clasicul folder de poze dcim), si te intreaba daca vrei sa downloadezi pozele. daca ai dat skip vreodata la asta... cred ca poti sa reconfigurezi din control panel/cameras (sau scaners and cameras... nu mai retin). daca ai mac sunt multe metode... le poti lua cu 1. iphoto, 2. preview, 3. megaphone (cu care poti lua orice, inclusiv notes) etc.
|
| | #2411 (permalink) | ||
|
Neodoru draga, ai chef sa ne distram pe aici? Il intrebam ceva pe Edishor... atata tot... Daca nu poti pricepe cu capul ala al tau ca unii au alte interese decat ale tale, te rog vorbeste cu constiintza ta de acum inainte. Asta ma intereseaza pe mine in momentul de fata. Ma doare direct in fund daca iti place sau te plictiseste subiectul, crede-ma!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2412 (permalink) | ||
|
Auzi Aveule... hai sa o lasam balta daca nu stii sa te porti civilizat! Daca tu cu capul ala al tau ai vazut ca te jignesc si ma dau la tine n-ai decat sa te certi cu cine vrei tu! La urmatoarea iesire in decor iti dau report! Eu am facut o remarca, nu m-am kkt in capul tau. Vad ca va arde de cearta p'acilea!
|
| | #2413 (permalink) | ||
| Quote:
Poze (folderul pe care il bagi in itunes) - Wallpapers - Masini - Femei - etc ...cele cu liniuta trebuie sa fie in folderul "poze"
|
| | #2414 (permalink) | ||
|
news ! How to Manage Your Calls and SMS With iLog iLiberty+ for iPhone Coming Soon Adobe Backpedals on iPhone Flash Player
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2415 (permalink) | ||
| Quote:
Vroiam sa ma interesez de rezultatele testelor... atata tot... Inca odata, scuza-ma!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪Last edited by aveul; 22-03-2008 at 01:16.. | |||
|
| | #2416 (permalink) | ||
|
Off-topic: Daca ai fi avut cei sapte ani de acasa nu ai fi facut acea remarca inutila. - Care e legatura? Vad ca tu nu incetezi cu jignirile desi eu nu te-am jignit pana acum si nici nu o sa o fac. Daca am o problema o voi rezolva cu sau fara ajutorul tau... - Bravo! Tu cand dai explicatii academice despre pozele vazute de Windows crede-ma ca nici macar nu citesc... deci daca te-ai plictisit de problema mea, nu o citi. - nu e o explicatie academica (e pe un forum la 1 noaptea) si chiar asa se face. Si diferenta este ca eu incercam sa-i explic omului cum se face, pe cand campania ta de depistat "fasaitul" iphone-ului nu are finalitate. E ultimul meu raspuns (pe acest subiect). Sper sa te calmezi, crede-ma ca nu am stiut ca acel "fasait" te macina atat de mult incat sa te certi cu o persoana necunoscuta aiurea! On-topic: exista posibilitatea sa ai ".com"-ul personalizat, dar momentan doar pt UK, Franta, Germnia si Italia (.co.uk, .fr, .de, .it). Poate s-o indura cineva sa modifice un plist si sa inlocuiasca .it cu .ro.
|
| | #2417 (permalink) | ||
| Quote:
Alta problema pe care o am este ca nu reusesc sa import din gmail niste mailuri si sa le bag prin sincronizare cu outlook in iphone. Stie careva??? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Hai odata cu flash-ul ala ca sunt cam multe site-uri care nu se pot vedea.
__________________ Pupa in vant Last edited by Godspeed; 22-03-2008 at 01:44.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2418 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |