![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2421 (permalink) | ||
|
ori cu folie ori fara folie...eu zic ca e cam tot aia...la cate teste am vazut ecranul e foarte bun si se zgarie greu...eu il am de mult timp si nu are nik
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #2422 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ar folie nu mai vezi asa perfect. Si exista marea mare probabilitate sa nu pui perfect folia si atunci iti vine sa o arunci la gunoi... Mai bine e fara, de departe!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2424 (permalink) | ||
|
vezi ca vinde cineva pe okazii huse destul de frumoase pt iphone/// asemanatoare cu cele de la sena, numai ca sunt negre si au semnul apple pe ele ... doar ca pretul este de 40 EURO
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2426 (permalink) | ||
| Quote:
Da un search pe google dupa DLO IPHONE CASE, intra pe siteul lor si uita-te la JAM JACKETS parca, cele fara prostia in spate pt legat castile... Te-as putea ajuta cu asa ceva, e un tip aia in cluj care are de vanzare cateva, eu mi-am luat una si am vandut-o si vreau sa-mi iau iar ![]() Costa 30 dolari - 750 mii ... Multicel dar nu strica foarte mult estetica iphone-ului... arata bine si cu ea, ce sa zic... Cauciucul este foarte foarte fin, dar daca tii iphone-ul in buzunar cu portofelul de piele cam are aderenta... Este neagra, apropo!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #2427 (permalink) | ||
|
Am atasat poze cu alt tip de husa .. Si un link
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH Last edited by flashdesign; 13-02-2009 at 12:32.. | |||
|
| | #2428 (permalink) | ||
| Quote:
...Din poze pare foarte badarana si ce dumnezeului e chestia aia care iese din ea? E un accesoriu care-l lipesti cu picatura de spatele iphone-ului si tragi de el sa iasa micutzul? ![]() Alea de la sena sunt za best... La capitolul huse, nu prezervative, mi se par foarte tari astea de la DLO... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu iei doua sena... Deci daca esti din state si vrei sa comanzi doar una ( sau oricate ) , transportul pana acasa este 25 dolari! Eu am discutat cu cineva sa-mi aduca si cu tot cu comision, transport si tot se ajungea undeva la 60 dolari parca... +/- 5 dolari... Uita-te dupa DLO, arata bine
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪Last edited by aveul; 22-03-2008 at 15:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2430 (permalink) | |||
| Quote:
Apoi in Install ai Unlocking Tools si alegi Ziphone iBrickr Fix. Am mai postat asta de 2 ori. Varucu poti sa adaugi si asta pentru cei care si-au facut treaba cu Ziphone si nu le apare ca jailbroken. Treaba cu pdf am postat mai sus.( ..../Media/PDF) aveul am testat cele 4 aparate, acelasi lucru, nu se aude ceva care sa ma deranjeze. NU am ureke muzicala, fasaie ca si Creativurile ce le am pe birou. Cred ca pot trai cu asta .. .-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
2. NU neaparat. Am 114 si am pus Customize pe el fara probleme. Trebuie doar sa aloci 755 pe folderul cu Customize dupa ce il instalezi. Altfel nu pastreaza schimbarile care le faci in Customize. 3. Alte informatii .. daca tot esti din Cluj : Poli Iasi - CFR CLuj 0-0 la pauza -------------- S-a terminat 1-0 Last edited by edishor; 22-03-2008 at 22:46.. Reason: Automerged Doublepost | ||||
|
| | #2431 (permalink) | ||
|
si acum o sa intrebe cu ce pune 775 la folder ... NEWS ! Vaja Offers New iPhone Cases: Starts at $39; iSoftPhone 2.1 Update Released si aici CommuniGate Ready To Ignite iPhone How to Transfer Music From Your iPod to a New Mac How to Reformat a Windows Formatted iPod
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #2432 (permalink) | ||
|
nu dati banii pe cine stie ce huse scumpe mai bine va puneti mamele/bunicile sa va croseteze in timpul liber ) mie mi-a facut mama intr-o ora si arata bine si asigura si o mare protectie ![]()
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #2433 (permalink) | |||
| Quote:
Multumesc pentru teste! Quote:
Quote:
Daca ne dorim o mare protectie, luam o lama si taiem mijlocul unui burete si bagam iphone-ul acolo... ![]() Pune poze!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | ||||
|
| | #2434 (permalink) | ||
|
lol scriam aici ceva si deodata se intoarce in springboard si puteam sa mut iconurile ciudat...ma rog am facut un mic scratch test...am apasat putin cam tare cu o cheie pe ecran si..rezultatul..se vede o urma ff mica aproape invizibila doar daca ma uit fff atent deci ecranul e f bun as vrea sa-l si arunc dar totusi ma doare inima
|
| | #2435 (permalink) | ||
| Quote:
foarte foarte misto husele alea, importa cineva asa ceva la noi ? iSoftPhone ala, ce vrea sa fie ? O aplicatie ? | |||
|
| | #2437 (permalink) | ||
|
huse gasiti la media galaxy, si in unirii la et 3 ... costa intre 90 si 120 de mii lei vechi .... sunt tip saculet cu diferite modele ... si diverse culori
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2438 (permalink) | ||
|
Asa ceva am achizitionat eu cu 30 lei. Are si snurulet si arata foarte bine. Se potriveste iPhone-ul in ea parca pentru el ar fi fost conceputa. Are inchizatoare de tip "scai" si se inchide fix deasupra iPhone-ului, se poate asculta muzica in timp ce telefonul este in husa... pe mine unul ma aranjeaza Daca mai vrea cineva si nu gaseste la el in oras sa ma anunte si-l ajut cu cea mai mare placere.
| |||
|
| | #2439 (permalink) | ||
|
La insistentele unui amic am fost astazi pana in targ... Neavand altceva de cautat m-am uitat dupa huse.... Se vede in poze ce am gasit...cam proaste dar asta e... Pretul a fost fff bun (parerea mea): 45 lei. Tot atat era si husa de se vinde pe okazii cu 40 de euro Husa este 100% din piele si telefonul se curata la iesirea din ea.Astept pareri | |||
|
| | #2440 (permalink) | ||
|
super tare. dinasta cautam demult, gen nokia 6300 .... trebuia sa iei si tu mai multe .... vreau si eu una
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |