![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2462 (permalink) | ||
|
Deci...programele + descrieri...am mai scos unele care stateau degeaba Guitarist,Pianist,Drummer,PocketGuitar - aplicatii f bune pt cantat - 5* StatustStyle - puteti sa scrieti in loc de vodafone,orange ce aveti voi acolo ce vreti voi;puteti sa mai schimbati si bara de sus - 4* MxTube - luati filmulete de pe youtube(viteza maxima cam 300kb/sec) - excelent 5* imFlow - de vizionat poze - nu e cine stie ce 2* Insomnia - interesant,puteti sa puneti telef in sleep mode si wifiul sau alte prog sa mearga in continuare - 4* SMBPrefs - toti il stiu...pt meniu,teme si alte chestii - 4.5* SIMPort - transfer de numere de telefon de pe sim pe telef(FREE) - 5* BossPrefs - activat/dezactivat unele functii(ex:bluetooth,wifi etc) - il folosesc extrem de rar PDFViewer - este f bun la teste m-am saturat sa stau mult timp sa-mi scriu lectiile in Notes ) - 5*iCopter - un joculet cu un elicopter - 3* Sand - anti-stres - 2* Backgammon - table - 5* Gemlogic - alt joc interesant - 5* Tris - Tetris - 5* MACalc - calculator(are mai multe chestii in el) - 5* PuzzleManiak - contine mai multe joculete gen Sudoku - 4* ContraSense - joc interesant cu masini(pe baza de accelerom.) - 5* Pool - 4* Aquarium - feed the fish...cam boring - 2*
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #2463 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
adaugati in instaler sursa: http://www.marcogiorgini.com/iPhone/plist.xml ..si o sa gasiti dupa refresh un director 3D Apps/Games in care gasiti cateva jocuri interesante si o aplicatie CubeWorld , toate sunt 3D. --- o husa practica care se muleaza pe tel si nu trebuie sa scoti tel din ea ca sa vorbesti , sau sa faci altceva cu el am luat de la http://www.gsmnet.ro/huse-silicon/hu...e-neagra--2285 ..e doar 15 ron ... alta mai practica nu o sa gasiti ... protejaza bine si nu aluneca ....chiar si din buzunar iese mai greu. PS: asteptati pana aduc ..ca nu mai au pe stoc AU ALBA http://www.gsmnet.ro/huse-silicon/hu...one-alba--2286 sau cautati husa iphone pe www.shopmania.ro si alegeti ce va place. How to Keep iPhone SMS Conversations Secret : http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=832 Last edited by lennonn; 24-03-2008 at 10:37.. | ||
|
| | #2465 (permalink) | ||
|
Merci pt sursa... e intradevar misto!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #2467 (permalink) | ||
|
A venit si ziua asta. Am fost unul dintre primii detinatori din Romania de iPhone si de-atunci nu l-am lasat singur niciodata. Am suportat pana acum lipsele lui majore, dar azi nu mai pot. Am fost foarte atras de iPhone pentru ca a fost singurul telefon cu care am putut asculta muzica, inainte aveam mereu telefon+ipod oricat de 'walkman' se pretindea acel telefon. Am nevoie din pacate de 3G, de camera buna care si filmeaza, si inca multe care nu le poate oferi iPhone. Nokia N95 + iPod Touch
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #2468 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2469 (permalink) | ||
|
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2472 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- O sa vina 3 in cam 2 saptamani! De la DLO cu 20 dolari bucata!
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪Last edited by aveul; 24-03-2008 at 17:45.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2473 (permalink) | ||
| Quote:
Intrebare ... Cum adaug in installer Sursa aia ?! | |||
|
| | #2474 (permalink) | ||
|
Mi se pare foarte misto programelul Caterpillar, mai ales daca vreti reflexie (in timp real, nu fotografie - in sensul ca daca schimbi iconita se schimba si reflexia ei) la dock. Am uitat sa spun CA CATerpillar da posibilitatea uninstall-ului direct din springboard(in acelasi fel ca widget-urile).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 24-03-2008 at 21:45.. | |||
|
| | #2475 (permalink) | ||
| Quote:
Cred ca te vei intoarce la iPhone. Exact asa am facut si eu, am renuntat la iPhone, pentru ca mi s-a parut imbecil ca telefon. Am mers pe diferite combinatii, respectiv N95 + iPod, E51 +i Pod, K850i + iPod Touch, iar in prezent m-am intors la iPhone.
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 | |||
|
| | #2476 (permalink) | ||
| Quote:
Da, frumos ... Ai si cod pentru el ? ... Ca dupa 3 zile expira prostia. | |||
|
| | #2478 (permalink) | ||
| Quote:
Subscribe to ringtones for your iPhone - momentan e la inceput dar sper sa prinda! Cei care vor sa aiba si .ro in keyboard sa arunce o privire aici!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 24-03-2008 at 22:00.. | |||
|
| | #2479 (permalink) | ||
|
Intrebare: in ce magazin pot testa un Iphone (sa ma joc putin cu el) sa vad interfata si dotarile .. ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2480 (permalink) | ||
|
Gata, merge. pe 1.1.3, acel Caterpillar , nu face pre amulte ... Iar reflexia aia, nu stiu de ce am impresia ca imi incetineste telefonul. Mi-ar placea sa am 5 icoane in dock, dar nu functioneaza modul din Caterpillar. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |