![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #242 (permalink) | ||
|
L-am luat ieri. Azinoapte l-am activat si decodat. Cea mai simpla metoda pentru amatori este: http://www.hacktheiphone.com/74/ipho...dows_74_1.html Cea mai mura in gura metoda posibila. Works like a charm. Eu sunt pe orange. Telefonul este superb, unde mai pui ca deja se pot instala 3rd party applications. O sa revin cu un review dupa ce incarc acumulatorul la aparatul foto ca sa vin si cu poze. ![]() Bimmer eu am dat 1350 ron pe varianta de 8gb. | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Cum imi pun Yahoo Messenger pe el? Last edited by Hodoronc Tronc; 27-09-2007 at 11:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Quote:
Yahoo messenger inca nu a aparut, e un program care are mai toate programele de chat mai putin YM.. Presupun ca o sa apara in curand si pentru yahoo. | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Inca o intrebare, cand il conectez la Itunes imi spune ca are varianta de soft 1.0.0 si ma intreaba daca vreau update la 1.2.0 sau ceva de genul asta .. ce sa fac? Castig ceva dc fac update? Si daca fac mai imi vede cartela dupa aia? Mentionez ca eu asa l-am cumparat nu l-am spart eu .. nici nu stiu dc e spart cu cosmote merge cu orange nu. Last edited by Hodoronc Tronc; 27-09-2007 at 13:19.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Marti soseste si a meu...deci pasii de aici sunt 100% siguri?http://www.gsmlive.ro/bloggsm/?p=158
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Quote:
@RDI, foloseste metoda din linkul de mai sus, e mult mai simpla si e testata de mine. Nu mai necesita conectare prin wireless la telefon. Trebuie doar activat, apoi pus o aplicatie pe tel si executata si isi face singura treaba Explicatia din link e dummy-proof, mura in gura, screenshots and stuff, si tarzan ar fi in stare sa o faca. Deci recomand peste cea de pe gsmlive fara discutii.
| |||
|
| | #248 (permalink) | ||
| Review Iphone
Dupa cum am promis vin cu review-ul la iphone. Il am de ieri, aseara am stat pana la 5 dimineata sa il activez si sa il decodez, apoi sa ma joc cu el si tot nu m-am saturat. Sa o luam pe rand. Pachetul Foarte interesant, minimal as putea spune. Cutia nu are mai mult de 20 - 25cm pe 10cm In ea gasim telefonul care era protejat de tiple cand a fost scos. Mai avem: - cradelul; - cablul usb care face legatura dintre cradle si calculator; - adaptorul care este model america dar fi-ti fara grija se incarca de la usb, deci nu e nevoie mare si imediata de acesta. In viitor o sa cumpar un transformator din US in EU. - castile; - carpa de sters ecranul; - cateva carticele, cand spun cateva chiar sunt putine: 2 la numar care au cateva pagini ![]() La inceput telefonul nefiind activat nu se putea intra in meniu. Putea fi doar accesat dial-pad-ul pentru apeluri de urgenta. Ajuns acasa l-am activat si decodat pentru reteaua orange folosind metoda: http://www.hacktheiphone.com/74/ipho...dows_74_1.html. Aviz aici moderatorilor, decodarea telefoanelor nu este ilegala, deci sa nu fie vazuta treaba ca warez. Pana si apple au recunoscut asta. Constructia Fara greseli. Ceilalti mari rivali de pe piata mobila ar trebui sa ia lectii. Nimic nu se misca sau scoate vreun zgomot atunci cand e strans in mana. Este o experienta tactila foarte placuta. E de dimensiunile unui PDA la latime si lungime dar este mult mai slim decat acestea, si bineinteles mult mai frumos ca design. Are 4 butoane in total: power on/off, home button, vol up/down si unul pentru silent-mode. In rest mai are un loc pentru a baga sim-ul care poate fi facut fara a inchide telefonul deci hot-swap. Interfata, meniu, posibilitati Aici fara nicio discutie, mi-au trecut o groaza de telefoane prin mana, cred ca 9 doar anul asta cu cele mai noi tehnologii, dar asa ceva e de-a dreptul inovator. Totul este atat de placut incat nu te poti dezlipii de el. Modul in care se manevreaza touchscreenul si eye-candy-ul sunt un deliciu si fara discutii ceva care sa isi merite toata lauda. Dupa parerea mea este peste Symbian, uiq, wm. Acum hai sa luam pe rand programele. O mare precizare aici: TOTUL SE INCARCA INSTANT de parca ar fi deja in memoria telefonului. ![]() Primul program de sus este cel de sms. Dupa cum bine se stie sms-ul se scrie cu ajutorul unei tastaturi virtuale, cere ceva obisnuinta dar apoi devine usor. Sms-urile apar ca niste balonase pe care le vedeam des in comic-bookuri si sunt ordonate ingenios sub forma de dialog intre tine si persoana care iti trimite sms. Calendarul este o aplicatie obisnuita gasita prin mai toate telefoanele, deci nu este ceva nou aici. Galeria foto deja aduce iar ceva nou datorita senzorului de miscare. Fotografiile se incarca instant iar trecerea se face prin manevrarea cu un deget a touchscreenului ca si cum ai da la o parte poza. Zoom-ul se face cu ajutorul a doua degete. Daca telefonul este rotit in mod landscape, poza se roteste si ea. Camera este mediocra, fara optiuni si alte chestii, aici au cam zbarcit-o. Dar pe zi scoate poze decente care, atentie, se fac instant la apasarea touchscreenului. Aplicatia youtube te lasa sa accesezi videoclipurile favorite de pe site-ul acesta. Se poate da search, se pot aduaga bookmarkuri. Videoclipurile se vad automat in mod landscape la o calitate foarte buna mai ales daca se face accesarea prin retea wireless. Stocks nu prea ma ajuta pe mine cu ceva asa ca nu prea am stat sa incerc sa vad ce face. Presupun ca arata scaderile/cresterile actiunilor la bursa. Maps este aplicatia facuta in colaborare cu google si arata hartile strazilor din majoritatea tarilor mari de pe toate continentele. La noi arata doar drumurile nationale deocamdata, dar presupun ca va aparea in curand si o varianta cu toate strazile. Se poate folosii si vederea din satelit, si se poate face zoom ca si pe calculator la nivel de strada. Weather este o aplicatie in care poti seta cate orase doresti pentru a-ti arata predictiile meteo pentru acestea. Clock este o aplicatie care inglobeaza: world clock, timer, stopwatch si alarma. Calculator - face ce spune numele, te ajuta la calcule. Notes - notite. Settings -> la fel ca si numele, setarile telefonului. Apoi in partea de jos avem 4 aplicatii principale. Phone: unde regasim dial-pad-ul care este foarte usor de folosit, contactele, grupurile, numerel favorite cat si casuta vocala. Mail: sincronizezi orice casuta de e-mail cu aceasta aplicatie(yahoo, google, etc) Safari: faimosul browser. Doamne, este o placere sa faci browsing cu acest telefon. Zoom in-out, totul se misca repede. Tabbed browsing foarte simplu. Fara discutii cel mai bun browser de telefon de pana acum. Ipod: se leaga de functiile ipod ale telefonului: muzica, videoclipuri, totul este la superlativ aici fara discutii. Eh si acum vine partea distractiva. Aproape orice in iphone se poate moda. De la iconite, dial-pad pana la cum apare bateria in mod stand-by, ceasul, si iconitele pentru semnal. Orice poate fi modificat. Recomand aici neaparat sa se faca totul folosind programul ibrickr(care oricum este folosit pentru activare si unlock) gasit aici: http://cre.ations.net/creation/ibrickr Se pot adauga aplicatii thirdparty dintre care recomand in ordinea aceasta: -summerboard -> extinde springboardul pentru a putea fi posibil scrollul in acesta cat si introducerea a mai multe programe in interfata telefonului. Cu el se poate schimba si tema iphoneului. -Apollo messenger care va introduce si yahoo messenger in curand, deocamdata suporta google, live messenger, aol... -Nes care este un simulator de nintendo, apoi se pot uploada romuri cu jocuri pe telefon. Restul le gasiti in meniul Browse applications din Ibrickr sau aici: http://iphone.exploit.org/ , instalati ce vreti. Sunt sigur ca vor aparea din ce in ce mai multe programe care vor introduce suport office cat si dupa cum am aflat si azi de pe un site extern VOIP Inca nu am descoperit cum pot trece de la modul american de afisare a numerelor la cel romanesc/european, dar stiu ca se poate, am gasit undeva dar acum nu mai stiu cum sa ajung pe acel site. ![]() Un sfat important pentru cei care au iphone: NU UPGRADATI TELEFONUL LA O VERSIUNE MAI NOUA DE 1.02. S-ar putea ca telefonul sa nu mai fie decodat atunci. Asa ameninta apple. Deci asteptati sa vedeti ce se intampla si daca va fi asa, asteptati sa apara o metoda de decodat pentru noua versiune. | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor |
foarte bun review-ul tau , chiar asteptam pe cineva sa iasa la rampa. Obs personale ... Nu cred ca iphone poate depasi vreodata vreun tel cu symbian sau wm, decat la capitolul rapiditate si asta pt ca foloste aproape toata mem ram (un p910 de ex ... tr sa ast o sec inainte sa deschizi o aplicatie / joc insa poti sa ai in jur de 30-40 de apl /jocuri deschise in acelasi timp si cu timp de acces 0 insa scade autonomia bateriei). Deasemenea dimensiunile aparatului sunt dupa parerea mea destul de exagerate pt capabilitatile sale (nu o sa stau sa enumar lipsurile). Mi-ar fi placut daca ar fi fost cat noul ipod. Ramane un device gustos insa nu cred ca-i va egala popularitatea ipod-ului. Numai bine fericitilor posesori. | ||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
Pai depinde, daca ar aparea din ce in ce mai multe softuri pentru el si din ce in ce mai bune, nu vad de ce nu ar rivaliza, mai ales ca este foarte rapid. Singurele chestii foarte importante care trebuie sa apara intr-un update viitor, este mms-ul si posibilitatea de a trimite/primii fisiere prin bluetooth. Deocamdata bluetoothul poate fi folosit doar pentru a asculta muzica. Am uitat sa pun asta la minusuri. Si stii de ce va fi popular? Pentru ca os-ul permite modarea lui dupa placul utilizatorului cu nenumarate posibilitati. | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
ooo....sa il stapanesti sanatos Speedy...can't wait ...nu mi-l dai pe al tau si iti dau miercuri pe cel care imi vine ....
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
Ramane de vazut cine va putea scrie aplicatii pentru el.. Apple nu au o istorie prea buna in acest sens, prefera sa lanseze totul in-house cu cateva exceptii. Faptul ca aparatul e maricel e un compromis.. nu poti avea totusi rezolutie 480X360 sau cat are ecranul ala iar telefonul sa fie mic, nu pentru ca nu se poate ci fiindca nu ai mai vedea mare lucru. E90 are ecran cu 800 de pixeli pe orizontala si la dimensiunile care le are fonturile care au 1 pixel grosime sunt totusi dificil de citit.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
RDI mersi, nu ti-l dau tata, desi acum am 3 telefoane, asta e atractia principala pe oriunde ma duc Hodoronc unde le-ai downloadat? Daca folosesti ibrickr cu browse applications, ar trebui sa le instaleze automat dupa download. Daca nu ai folosit asa trebuie sa selectezi install from file si te duci unde ai downloadat fisierul .pxl. | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
| Quote:
Nu ai citit atent:Se pot adauga aplicatii thirdparty dintre care recomand in ordinea aceasta: -summerboard -> extinde springboardul pentru a putea fi posibil scrollul in acesta cat si introducerea a mai multe programe in interfata telefonului. Cu el se poate schimba si tema iphoneului. Iti trebuie summerboard. Dupa ce instalezi asta poti da scroll prin aplicatii | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
Ok, a mers dar... Am instalat anysim am dat restart am bagat cartela de orange sperand sa o deblochez mi-a cerut pinul am bagat pinul mi-a zis ca e unloked si apoi cana am apasat pe butonul call s-a BLOCAT Butonul de call a ramas apasat(stins) in centrul aparatului se vede cu cerc care clipeste intr-un dar este in continuare blocat. Am scos simul am tinut apasat pe buton ca sa il sting dar nimic .. este in continuare blocat... please help | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |