![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 979 | 57.12% |
| Fiasco | | 222 | 12.95% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.93% |
| Voters: 1714. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #281 (permalink) | ||
| Quote:
Daca il cumperi acum din US este foarte posibil sa nu il mai poti decoda deloc pentru ca alaltaieri au scos versiunea de soft 1.1.1 care a rezolvat problema cu decodarea. Deci pana scot baietii alta solutie te poti alege doar cu o bucata de hartie mai groasa si mai solida Dar hai sa iti dau si o veste buna tie si celor care vor sa il cumpere acum, se pare ca se poate downgrada la versiunea 1.02 cu un itunes mai vechi si apoi se foloseste metoda mea de mai sus O sa pun poze cu el un pic mai incolo ca nu am cablul usb la mine, este imprumutat la un vecin. Deocamdata pun niste poze facute cu telefonul | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
| Quote:
chestia e ca diferentele dintre varianta americana si cea europeana sunt neglijabile . nu vad de ce as da 100 de euro in plus ca sa cumpar varianta europeana/
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
Am revenit cu poze cu telefonul Se poate observa: modul standby, browsing normal, browsing in landscape, teme personalizate(aceea fiind ceva care simuleaza stilul PSP), un film cu subtitrari, si o comparatie langa ce aveam la indemana adica un telefon zapp Se mai pot observa castile din dotare si niste casti Koss care le-am cumparat citind ca sunt cea mai buna optiune calitate/pret de pe piata americana si mai ales ca au stilul acela de prindere dupa ureche care este dintr-un material placut si nu deranjeaza + faptul ca nu iti cad de pe urechi. Au bass puternic si sunet clar. A necesitat sa ii pilesc un pic locul prin care intra in iphone din cauza jackului in forma aia la 90 degrade care nu se potriveste cu telefonul. | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
Ms ms SpEEdY ! Deci cu bateria m-am linistit, vad ca si pozele au o calitate mai mult decat acceptabila pentru 2MP cat are camera. Castile cu care vine in pachet sunt la fel cu cele de la iPod ?!? Daca da, pentru mine sunt suficiente, oricum si cele Koss luate de tine sunt misto ! Mama trebuie sa fie belea sa te joci cu el toata ziua Sa-l stapanesti sanatos !
| |||
|
| | #287 (permalink) | ||
| Quote:
Da, sunt castile ca la ipod.
| |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
Am inteles ca e posibil sa se blocheze sau sa clacheze dc ii faci update dupa ce il decodezi...
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
|
el de fapt nu e 400$...nu se adauga si pretul abonamentului?...adica la cel mai mic abonament pretul devine 460$...
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Quote:
ai 2 variante... a). il iei din apple store - unde iti spune ca va trebui sa il activezi pe AT&T aka Cingular si atat... b). te duci la magazinul AT&T aka Cingular - unde va trebui sa iti verifice creditul ca sa poti sa faci plan cu ei - obligatoriu... deci plan - abonament direct min 60$ pe luna + TX dupa care daca vrei sa intrerupi te costa 200$. Deci varianta a). e cea pt cei ce vor sa il deblocheze... SpEEdY - felicitarile mele pt obiectul achizitionat dar mai mult pt review-ul facut pe aici - chiar mi-a facut placere sa il citesc... ![]() Am fost la magazin zilele trecute si nu mai aveau pe stock... dupa care au bagat iar in fine se cumpara in draci... Iar cele de 4GB nu se mai gasesc nici macar in magazin... SFATUL MEU: nu va apucati sa faceti UPDATE ca se blocheaza aiurea rau!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
|
Asta e primul meu post scris cu telefonul. In primul rand mersi shaq. Vad ca esti prin New York. Telul meu de acolo a fost luat de la magazinul ala de sub parculet. Pe punga scrie 5th avenue. Imi povestea baiatul care m-i l-a adus ce cozi erau si cum cumparau oamenii cate 3-4 telefoane deodata. -------------------- Editare ulterioară -------------------- De astazi este posibil downgrade de la 1.1.1 la 1.0.2 Linkuri aici: http://www.engadget.com/2007/09/29/i...ions-released/ Si aici: http://www.modmyiphone.com/forums/sh...?t=7584&page=2 Deci cei care va luati acum telefon cu softul 1.1.1 trebuie sa il downgradati la 1.0.2 deocamdata ca sa poata fi deblocat Last edited by SpEEdY; 30-09-2007 at 13:16.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
| Quote:
?
| |||
|
| | #298 (permalink) | ||
| Quote:
http://iphone.fiveforty.net/wiki/ind...1.1.1_to_1.0.2 Recomand acest thread legat de unlocking iPhone de pe hackintosh: http://www.hackint0sh.org/forum/forumdisplay.php?f=136 Si celor cu iPhone deblocat si cu firmwire 1.0.2 ... NU UPGRADATI LA VERSIUNEA 1.1.1 ,deocamdata metoda aparuta de downgrade nu va debloca toate functiile telefonului, asa ca...stati calmi pana o sa apara un unlock si pentru partea de GSM, anySIM.
__________________ Tel : 0732.461.336 | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
Man, ce faci cu 2 ? Vinzi unu din ele ? S-ar putea sa vreau si eu.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |