![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | iPhone EDGE Quote:
1. Ma anunta cand am depasit traficul inclus sau pot limita eu in vre un fel conexiunea la internet cand am terminat megii inclusi? 2. Boss Prefs ce face mai exact? NU pot dezactiva manual conexiunea la intrnet cand nu mai am nevoie? 3. Traficul pe iPhone, pe aceleasi pagini, este mai mare ca marime fata de un telefon care acceseaza internetul prin wap? 4. Cum naiba instalez Boss Prefs sau orice alt program pt iPhone??? NU am inteles chestia asta si nici din ce am citit nu m-am lamurit . M-ar ajuta mult cateva mici instructiuni. Merci inca o data pt ajutor. | ||
|
| | #3123 (permalink) | ||
| Quote:
2. Boss Prefs este un programel gen Settings. Poti inchide si deschide wi-fi, bluetooth, edge, mail, phone, etc. In Settings nu poti dezactiva Edge decat daca modifici setarile initiale. 3. Iti recomand sa folosesti Edge doar pt un mail, safari, chestii micute. Pentru google maps(hartile sunt foarte mari), tot ce tine de installer (refresh sources, install, unistall) acolo trebuie folosit obligatoriu wi-fi care are si viteza mult mai buna. 4. Toate aplicatiile inclusiv Boss Prefs se instaleaza intrand ln aplicatia Installer / Install / All Packages (sau daca sti in ce categorie este aplcatia poti intra in directoarele de mai jos). Unele din ele nu le ai acolo pt ca nu ai in Installer / Sources sursele necesare.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #3124 (permalink) | ||
| Bineinteles ca poti schimba sursele. Doar ca se face manual (de pe computer - adaugand linkul intr-un fisier). Daca intereseaza pe cineva o sa dau detalii.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #3130 (permalink) | ||
|
am instalat eu de acolo camera pro si jocul labirint ... merg fara probleme
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #3131 (permalink) | ||
|
mda... in sfarsit am stricat iPhone-ul. Pur si simplu nu mai merge butonul HOME, apas pe el si nu mai ia nici o comanda, i-am dat restart cu ZiPhone, dar degeaba... idei? (parca zicea cineva ceva de nus ce solutie in care se introduc si placile de baza..)
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #3132 (permalink) | ||
|
se pot pune melodii pe telefon si fara itunes? sau cum pot evita stergerea melodiilor si a filmelor, daca am reinstalat sistemul si nu am nici un backup?
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #3134 (permalink) | ||
|
vreau si eu neaparat aplicatia asta... daca gasiti va rog sa postati aplicatie pentru cei carora sa stricat "HOME Button..." _______ EDIT: am gasit aplicatia... dar nu gasesc o sursa.... postati daca stiti ceva.. ClickOnce 0.0.1
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #3138 (permalink) | ||
|
salut, stie cineva cum schimb centrul de sms la iphone ? ca nu pot da sms-uri, de primit le primesc dar de dat nu vrea jucaria asta.
__________________ And if you only knew, Just how much the sun needs you, To help him light the sky, You would be surprised... Adidasi, Haine & Accesorii De Vanzare, Produse 100% Originale Vand 250 Sim-uri Orange Goale. | |||
|
| | #3139 (permalink) | ||
|
pana la urma merge sa adaug o melodie pe telefon fara sa se stearga toate melodiile, filmele si pozele? mentionez ca am reinstalat tot pe calculator .... Itunesul imi vede telefonul, si tot ce am pe el, dar daca dau pe manual si sincronizare imi sterge tot. Este vreo metoda sa pot da manual transferul de fisiere si sa imi pastreze tot ce am acum?
|
| | #3140 (permalink) | ||
|
Salut baieti! Sunt nou posesor al unui iPhone versiunea 1.1.3., problema mea sta in schimbarea ringtonului, in ciuda eforturilor de a rascoli acest thread si a incercarilor multiple(varianta cu itunes si schimbarea extensiei sau altele de gen) nu am reusit nimic. Ramanand fara idei despre care ar fi fost pasul gresit pe care l-am facut va rog sa imi spuneti care e varianta cea mai usoara de schimbare a ringtonului. Multumesc anticipat.
__________________ --------------------------------------------- Proud member of Insomnia Racing Team | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |