![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 979 | 57.12% |
| Fiasco | | 222 | 12.95% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.93% |
| Voters: 1714. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #303 (permalink) | ||
| help help!!!
tocmai a primit un prieten un iphone cu flash 1.0.2 am incercat folosind ibrik 0.8sa ii pun si lui SummerBoard 2.11 Softul il instaleaza fara probleme, si incerc sa-i pun si alte aplicatii.....Problema e ca nu le vede. Are numai aplicatiile cu care a venit telefonul adica 12. Ai vreo idee ? | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo ca sa se dea acum restore la versiunea 1.0.2 si nu la versiunea 1.1.1 pe care o baga pe gat iphone si la care nu s-a gasit solutie de unlock, copiati firmwareul de pe net la linkul urmator: http://appldnld.apple.com.edgesuite....8_Restore.ipsw . Copiati-l in C:\Documents and Settings\(your username)\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates . Iar cand sunteti in itunes cu telefonul in restore mode, atunci cand apasati restore tineti apasata tasta SHIFT si va aparea o fereastra care va cere sa selectati fisierul si va duceti dupa acesta de mai sus. And you're done. Sa nu dea naiba sa bagati 1.1.1 ca va alegeti doar cu functiile telefonului, fara gsm. ![]() Mai jos pun niste poze cu o solutie gasita de mine pentru a proteja telefonul, desi nu da semne ca se zgarie, am inteles ca partea de aluminiu o face in timp, asa ca mi-am luat niste masuri de precautie | |||
|
| | #305 (permalink) | ||
|
deci pe vodafone nu o sa avem acces la net pe el nu ?
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
|
Daca vreau sa aduc 10 bucati din state aveti idee cat ma costa vama ? Daca se buseste bateria, am inteles ca se poate schimba doar la apple ?! Thx.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
iphone in camasute nokia )
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
Am citit ceva care m-a speriat: Many iPhones have low earpiece speaker output issues fresh out of the box. It also seems some 50% of iPhones that are unlocked using this method, will also suffer from this low output issue. It is completely random which iPhones are susceptible to this. This does not affect audio via the earphone jack, the speakerphone or via Bluetooth headset. It seems iPhones beginning with serial number 7R7 have issues some of the time, serial number 7T7 iPhones have issues some of the time. I have no data on 7S7 iPhones. If a solution to this problem should present itself, I'll of course post the details here. I may not be looking deep enough into the serial number string, if that is even an indicator at all. http://www.hacktheiphone.com/74/ipho...dows_74_1.html E adevarat ?...ce se intampla cu topicul asta, e mort ?
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #310 (permalink) | ||
|
Ultimul post e facut azi dimineata? Asta inseamna pentru tine mort? Nu, nu am intampinat problema aceea, totul se aude perfect. Oricum deja se stie fisierul care se ocupa de sunetul din iphone, parametrii acestuia si se poate modifica. Nu veniti sa ma intrebati care e ca nu am tinut minte, si mi-e lene sa caut iar. Dar totul se gaseste pe www.modmyiphone.com PS: Eu am serial number care incepe cu 7T7 -------------------- Editare ulterioară -------------------- Apropo ca mi-am adus aminte. Am tot cautat sa vad ce procesor se afla in iphone si am gasit ca are un procesor ARM facut de Samsung a carui viteza atinge 700Mhz iar ram se pare ca ar avea intre 256 si 512 That's what i call power house ![]() Si inca una simpatica pentru cei cu wifi. Go to www.apple.com/trailers din safari HINT: Toate trailerele la filmele care urmeaza sa apara au o versiune speciala pentru iphone, care se reda cu play-erul telefonului, asta daca va plictisiti inainte de culcare si nu aveti ce face. Ah, si ca sa nu mai spun ca deja sunt site-uri care fac streaming pentru iphone cu tot felul de porcarii, pana si filme pentru adulti. (parca vad acum ca ma umplu de pm-uri )
Last edited by SpEEdY; 04-10-2007 at 23:07.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
Mersi speedy pt feedback. A facut cineva de pe forum downgrade de la un telefon care a venit cu 1.1.1 la 1.0.2 ? E totul ok ? Aveti idee cat platesc vama pt 10 bucati ? Sunt taxat suplimentar pentru ca fac comert..etc...intreb ca nu prea ma pricep.
|
| | #313 (permalink) | ||
|
am posibilitatea de a cumpara un iphone "unlocked" din UK. Detinatorul telefonului spune ca e deblocat in toate retelele si ca functioneaza in toate retelele din UK si multe altele internationale. Intrebarea mea este: sa cumpar sau nu telefonul ? telefonul va fii folosit in RO, detin abonament Vodafone | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
| Mie imi merge. Ai facut pasul 3 de aici? http://www.hacktheiphone.com/74/ipho...dows_74_2.html Quote:
Quote:
| |||
|
| | #319 (permalink) | ||
|
Baietii sunt aproape sa sparga si versiunea 1.1.1 ![]() 1.1.1 Filesystem Access Achieved! Hackers "dinopio" and "Edgan" have managed to gain complete filesystem access in 1.1.1. This is NOT full write access, and jailbreak is NOT achieved yet. This was managed by using symbolic links before upgrading. It's just a matter of time now. As vrea sa se rezolve mai repede pentru ca developerii si-au intors atentia sa deblocheze 1.1.1 si nu mai apar softuri pentru el. Apropo, a-ti folosit pedometer? Aplicatia care iti masoara pasii facuti, am facut un test pana la magazin si inapoi si eroarea a fost de 1 pas | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
| asta se rezolva - numai sa stii tu sigur ca deblochezi 1.1.1. dar ce imi e frica mie - ca atunci cand sparg astia vers asta o sa scoata un 1.2.1... si atunci daca iar nu apuci... iti amintesti jocul de-a soarecele si pisica - ce zicea steve jobs asta mai 2 sapt in urma?
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |